hanka456 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Oleńko, przepraszam, że dostarczyłyśmy Ci w tak krótkim czasie tylu cierpień. Ale jednocześnie dziękuję i podziwiam za tak wielkie serce i siłę. Dziękuję również Twojej Rodzinie. Quote
nescca Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 (*)(*)(*) Harfuniu...dla Ciebie A Ty trzymaj sie dzielnie....dziewczyno.....Ona już nie cierpi..... Quote
Niewiasta_21 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 ['] Harfuniu :-( Oleńko trzymaj sie. Quote
magdalena_w Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Siostrzyczko pamiętaj, że jestem z Tobą. Kocham Cię mocno. Quote
Hania&Andrzej Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Oleńko, trzymaj się.... Harfa do końca miała Ciebie. ['] Quote
Neris Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Olenka mi powiedziała przez telefon "za bardzo ją kochałam, żeby pozwolić jej cierpieć..." Quote
Bila Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Dobrze, że Harfa na te ostatnie miesiące swojego życia miał kogoś, kto ją tak kochał jak Ola. Quote
Kasia25 Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Oleńko , Kochanie tak bardzo mi przykro:-( Quote
wykrywka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Harfo .... Bądż szczęśliwa,zapomnij o bólu i cierpieniu. Oleńko płaczę razem z Tobą. Quote
olenka_f Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 zawsze będę tęsknić i kochać , ją można było tylko kochać Quote
olenka_f Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 ten wątek powinien być w innym dziale dostałam dziś przesyłkę od Germaine - w śliczną ramkę oprawione zdjęcie Harfuni z napisem " na zawsze w moim sercu Czapirku" nikt nie ma pojęcia jaką radość mi to sprawiło, śmiech i płacz razem stoi teraz mój Czapirek na stole i patrzy na mnie kiedyś Aga-Czakra powiedziała że Czakra była kobietą jej życia teraz wiem co miała na myśli ja kocham zwierzęta, uwielbiam psy ale Harfunia to najpiękniejsze co mogło mnie spotkać choć tak bardzo krótko - zawsze będę kochać i tęsknić za moim Czapirkiem Quote
joaaa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Oleńko, jeszce raz piszę, trzymaj się! Wiem co przeżywasz, moją Bellę, Belisimmę pożegnałam też nagle, minęło osiem lat, serce mięknie jak o niej mówię, była moja miłością, moim psem. Dałaś Harfie najlepszy dom, miłość i troskę. Ona będzie z Tobą zawsze, chociaż będą następne psy, kórym też podarujesz miłość i bezpieczeństwo. Chociaż może jeszcze o tym nie wiesz. Ale tak to jest, że jak raz zaczniesz pomagać, to nie możesz się zatrzymać. Ból będzie zawsze, schowany w sercu, zatrzymany we łzach pod powieką. Będzie obecna w każdym psim istnieniu, które zagości pod Twoim dachem. Quote
MagYa^^ Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Olu wiem jak to boli :( wiem jakie to przykre.. Jaka samotnosc ogarnia czlowieka w chwili kiedy zostaje bez przyjaciela. Dalas Harfuni szczesliwa jesien jej zycia.. Uwielbialam patrzec na zdjeicia szczesliwego boksiowego pyska i za to Ci dziekuje. Harfuniu trzymaj dzielnie pieczę nad naszymi innymi animalsami, ktorym nie dane bylo przebywac z nami. (*) (*) (*) Quote
anovip1 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Oleńko jesteś cudowną , niesamowitą ,wspaniałą kobietą. Za moją ukochaną Szyszunię i Harfunię dziękuję. Dałaś im serce i dom w tej najważniejszej chwili ich życia. Quote
olenka_f Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 bardzo dziękuję :loveu: dwie księżniczki łódzkie :loveu::loveu::loveu::loveu: a Antoś to książę też łódzki Quote
Niewiasta_21 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Wciąż pamiętamy o Szyszuni i Hafruni. Na zawsze pozostaną w naszych sercach ['] Quote
ewatonieja Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [IMG]http://images34.fotosik.pl/284/396c05c17152aaa5med.jpg[/IMG] Harfuniu ['] pamiętam :shake: Quote
olenka_f Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 ja lubię to zdjęcie, ten za Harfunią to Basko największy opiekun wtedy Harfy dziś Figi zawsze bede za nia tęsknić - mój Czapirek :-( Quote
Recommended Posts