Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oktawia6 napisał(a):
dobra-zrobię losowanie: "pałka zapałka..." i jadę:evil_lol:tylko z moją drugą połową psią połową-jest ich tylko 6:siara:ale co tam-jakoś się pomieścimy prawda?:evil_lol:

byłam pierwsza a pomieścić się pomieścimy :razz:

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od biedy ja mogę pojechać nad morze ... 8-)

Pozdrawiamy bokserki i bokseromanaiczkę :eviltong:
Od przyszłego tygodnia będzie u mnie siostra ze swoją boksią, bym ja z córką mogła wyskoczyć z namiocikiem na Mazury na 10 dni.

Posted

:lol: Ale masz gromadke fafluniastą!

Ależ ona ma te ślepia :loveu: Szkielecik jeszcze, ale wygląda zupełnie ihnaczej, juz nie ma tego beznadziejnego spojrzenia :lol:

Posted

malagos napisał(a):
Toż to nielegalna hodowla :diabloti:

nic z tego:evil_lol::evil_lol:
prócz Baska wszystkie ciachane a na Baska przyjdzie czas jak się z Harfunią troszkę uporamy bo dwa psy po operacji to ciut za dużo :roll:

Posted

oktawia6 napisał(a):
to nielegalna hodowla! czy jak u Vectry masz super suki?:evil_lol:

Oleńko co z tym guzem? da się ją operowac? na wziewie z najlepszym zespołem dałoby rade!

na wziewie i za trzy tygodnie to już ustalone

Posted

poszłyśmy na spacer
wszystkie cztery boksery i ja Harfa pobiegała co było wydarzeniem bo wcześniej tylko powolutku chodziła
wcina bardzo dużo i jest bardziej radosna

Posted

lubi słodycze - MOJE!!!!!!! słodycze
rzadko kupuję cukierki bo lubie ciasta i piec i jeść
ale popsuł mi się prodiż więc cóż.....
poszliśmy wieczorem na spacerek a ponieważ ja po takim spacerku z czterema wyglądam jak Rumun , poszłam się kąpać
na stole w miseczce MOJE cukiereczki sobie były no i jak wróciłam z kąpieli wybyły
Aga i Harfa małpy niedobre
o ile Aga zachowała resztki wstydu i głupa paliła ( tylko papierek do fafla jej się przykleił i to ją zdradziło) to Harfa ze stoickim spokojem łypiąc okiem co chwilę na mnie delektowała się łakociem
myślę że współudział ma również Basko bo on nigdy nie przepuszcza takich okazji ale dowodów nie znalazłam

a poza tymi wybrykami Harfa przybiera na wadze choć powolutku , jest wesoła zaczyna witać tak jak boksery , próbuje złapać patyk i go złapie ale jak duży to w pyszczku nie utrzyma , zjada bardzo ładnie i leje Pepka
zaczepia też Nuśkę na szczęście Nuka odbiega tylko od niej i chyba te Harfy nerwy traktuje jak powód do dokuczania ( na spacerze przebiega koło Harfy tak żeby ją trącić, albo podbiega do niej z kijkiem i czeka no ale wiadomo że Harfa jej nie dogoni itd)

wieczorem dam zdjęcia

Posted

haha :D a to CI złodziejskie nasienie :D
..skądś to znam... ale nie z cukierasami a z kiełbaskami :cool3: ...chrum chrum.. lizu lizu.. ale jakby co to nie ja :evil_lol:

Posted

fakt-te zdjęcie mnie rozbroiło:megagrin::megagrin:
Oleńka-kocham ciasta-ale jeśc:evil_lol:-szkoda że obok mnie nie jesteś to byś mi na sznurki je spuszczała w koszyczku:eviltong:
oby się jeszcze Tobą nacieszyła a Ty nią-choc tutaj wszystko może się zdarzyc-bądź gotowa-a miziaj ją za 2 Boksie

• 2 weeks later...
Posted

Harfa przybiera na wadze , bardzo powoli ale nawet ja już to widzę
jest bardziej kontaktowa
wita się podskakując wygląda to okropnie bo na tych chudych nogach to taka pokraczna jest ale cieszy i to bardzo cieszy taka zmiana