olenka_f Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 oktawia6 napisał(a):dobra-zrobię losowanie: "pałka zapałka..." i jadę:evil_lol:tylko z moją drugą połową psią połową-jest ich tylko 6:siara:ale co tam-jakoś się pomieścimy prawda?:evil_lol: byłam pierwsza a pomieścić się pomieścimy :razz: Quote
malagos Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Od biedy ja mogę pojechać nad morze ... 8-) Pozdrawiamy bokserki i bokseromanaiczkę :eviltong: Od przyszłego tygodnia będzie u mnie siostra ze swoją boksią, bym ja z córką mogła wyskoczyć z namiocikiem na Mazury na 10 dni. Quote
akucha Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 :lol: Ale masz gromadke fafluniastą! Ależ ona ma te ślepia :loveu: Szkielecik jeszcze, ale wygląda zupełnie ihnaczej, juz nie ma tego beznadziejnego spojrzenia :lol: Quote
Niewiasta_21 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Zadomowiona na całego :-) Wpłynęło mi dzisiaj na konto 100 zł na boksie. Poniewaz boksia juz u Ciebie Oleńko,podaj mi prosze swoje konto na pw,przesle te pieniążki Tobie. Quote
olenka_f Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 malagos napisał(a):Toż to nielegalna hodowla :diabloti: nic z tego:evil_lol::evil_lol: prócz Baska wszystkie ciachane a na Baska przyjdzie czas jak się z Harfunią troszkę uporamy bo dwa psy po operacji to ciut za dużo :roll: Quote
oktawia6 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 to nielegalna hodowla! czy jak u Vectry masz super suki?:evil_lol: Oleńko co z tym guzem? da się ją operowac? na wziewie z najlepszym zespołem dałoby rade! Quote
olenka_f Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 oktawia6 napisał(a):to nielegalna hodowla! czy jak u Vectry masz super suki?:evil_lol: Oleńko co z tym guzem? da się ją operowac? na wziewie z najlepszym zespołem dałoby rade! na wziewie i za trzy tygodnie to już ustalone Quote
olenka_f Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 poszłyśmy na spacer wszystkie cztery boksery i ja Harfa pobiegała co było wydarzeniem bo wcześniej tylko powolutku chodziła wcina bardzo dużo i jest bardziej radosna Quote
olenka_f Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 lubi słodycze - MOJE!!!!!!! słodycze rzadko kupuję cukierki bo lubie ciasta i piec i jeść ale popsuł mi się prodiż więc cóż..... poszliśmy wieczorem na spacerek a ponieważ ja po takim spacerku z czterema wyglądam jak Rumun , poszłam się kąpać na stole w miseczce MOJE cukiereczki sobie były no i jak wróciłam z kąpieli wybyły Aga i Harfa małpy niedobre o ile Aga zachowała resztki wstydu i głupa paliła ( tylko papierek do fafla jej się przykleił i to ją zdradziło) to Harfa ze stoickim spokojem łypiąc okiem co chwilę na mnie delektowała się łakociem myślę że współudział ma również Basko bo on nigdy nie przepuszcza takich okazji ale dowodów nie znalazłam a poza tymi wybrykami Harfa przybiera na wadze choć powolutku , jest wesoła zaczyna witać tak jak boksery , próbuje złapać patyk i go złapie ale jak duży to w pyszczku nie utrzyma , zjada bardzo ładnie i leje Pepka zaczepia też Nuśkę na szczęście Nuka odbiega tylko od niej i chyba te Harfy nerwy traktuje jak powód do dokuczania ( na spacerze przebiega koło Harfy tak żeby ją trącić, albo podbiega do niej z kijkiem i czeka no ale wiadomo że Harfa jej nie dogoni itd) wieczorem dam zdjęcia Quote
MagYa^^ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 haha :D a to CI złodziejskie nasienie :D ..skądś to znam... ale nie z cukierasami a z kiełbaskami :cool3: ...chrum chrum.. lizu lizu.. ale jakby co to nie ja :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 fakt-te zdjęcie mnie rozbroiło:megagrin::megagrin: Oleńka-kocham ciasta-ale jeśc:evil_lol:-szkoda że obok mnie nie jesteś to byś mi na sznurki je spuszczała w koszyczku:eviltong: oby się jeszcze Tobą nacieszyła a Ty nią-choc tutaj wszystko może się zdarzyc-bądź gotowa-a miziaj ją za 2 Boksie Quote
olenka_f Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Harfa przybiera na wadze , bardzo powoli ale nawet ja już to widzę jest bardziej kontaktowa wita się podskakując wygląda to okropnie bo na tych chudych nogach to taka pokraczna jest ale cieszy i to bardzo cieszy taka zmiana Quote
Recommended Posts