Jump to content
Dogomania

Santusiowa galeria :D Czyli moja Ukochana Żaba - Cane Corso :)

Recommended Posts

• Replies 930
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tu wyniuchała jakieś fuj ...

A tu toto memla dlatego ma taką goopkowatą mine ... pan musiał powiedzieć "zostaw" ale nie jestem w stanie określić czym to fuj było :roll:

A tu biegniemy do domu robić obiad! :mdrmed:

Kuniec fotków na dziś :diabloti:

Posted

Ale przed chwilą afera na chacie :evil_lol:
Drzwi otwarte, Santa sobie chodziła po domu i nagle koci wrzask, Santa od miski z wodą, z której akurat piła (zalewając wszystko wokół) wyrwała na ratunek Kici! Depcząc wszystkie zdezorientowane coty :evil_lol: I szczekając niemiłosiernie podczas rozpędzania zgromadzenia :evil_lol: Nasze coty przerażone rozbiegły się po domu, a OBCY:evil_lol: spierniczył niemal mamie pod nogami jak wracała :evil_lol:
Znowu zdziczały maine coon Sorok dopadł naszą staruszkę Kiciunię :shake:
Od dawna kombinujemy jak doopka złapać, uciekł ludziom na krótko przed kastracją (mądry cot :diabloti:) i wybrał wolność :p była nawet za niego nagroda, ale to tam mniejsza ... włazi ciągle do mojej babci i wyżera Kubie ... no i babcia zobaczyła, że mu obróżka wrasta i trzeba goopka złapać coby mu tą obrożę zdjąć bo uciekł jako młodziak, teraz urósł i z pewnością cierpi przez tą obróżkę :roll: no ale skubaniec jest szczwany i nie łatwo go dopaść :angryy: na klatkę z zapadką sie nie złapał :roll: na wszelkie nasze próby zajścia go też się nie dał ... ehhh

Posted

GameBoy napisał(a):
nie mam najmniejszego zamiaru kontaktowac sie z Toba przez PW

z kim jeszcze mam problem, chetnie sie dowiem, bo jakos nie zauwazylam
to co zrobilas to zwykle swinstwo a pisanie "bo inni...." jest infantylna proba tlumaczenia sie, sa tacy, ktorzy morduja, tez bedziesz mordowala?

zreszta na watku Krakvetu na dogo mocno spuscilas z tonu, chyba to o czyms swiadczy

jak dla mnie EOT

Fenris przepraszam za offa :Rose::roll:

Sorry Dorian, Ty wiesz, że ja nerwus i cicho usiedzieć nie umiem (powaga ostatni off :evil_lol:)

Weż Ty sobie dziewczynko lepiej poczytaj o tej całej PE jaka to ona święta i uczciwa a nie stoisz za nią murem i naskakujesz na innych głosując na "fundacje" która robi to samo...

Normalnie ręce opadają, jacy ludzie są naiwni.

Powaga, powaga koniec tematu :lol:

Posted

natalia_aa napisał(a):
Sorry Dorian, Ty wiesz, że ja nerwus i cicho usiedzieć nie umiem (powaga ostatni off :evil_lol:)

Weż Ty sobie dziewczynko lepiej poczytaj o tej całej PE jaka to ona święta i uczciwa a nie stoisz za nią murem i naskakujesz na innych głosując na "fundacje" która robi to samo...

Normalnie ręce opadają, jacy ludzie są naiwni.

Powaga, powaga koniec tematu :lol:

poziom Twoich wypowiedzi, niezaleznie od tego kto ma racje, jest naprawde zenujacy, radze troche nad tym popracowac

chodzi o stylistyke nie merytoryke

za nikim nie "stoje murem" i na nikogo " nie naskakuje" daruj sobie te kolokwializmy

wytknelam Ci tylko nieuczciwosc, to wszystko, inni mnie nie interesuja w kontekscie mojej rozmowy z Toba

Posted

[quote name='jonQuilla']przybyłam się grzecznie z Wami przywitać...
dzień dobry ;) :multi::multi:

:razz::razz: a jak witasz się niegrzecznie ;):evil_lol:

:hand: cześć

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz: a jak witasz się niegrzecznie ;):evil_lol:

lepiej nie będę mówić bo mnie odadoptujesz i znów nie będę mogła mieć smoka ;) :eviltong::eviltong::eviltong: