karolina1 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Nie no ciotka blum Bolesława niezły :eviltong: http://img359.imageshack.us/img359/7213/s7301648smallma0.jpg a to ma te pozy :eviltong: :loveu: Quote
Fenris Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 [quote name='Tengusia']plum superasne :grins: a to plum Boleslawa :diabloti: http://img441.imageshack.us/img441/5421/dsc04574gb5.jpg http://img512.imageshack.us/img512/9196/dsc04601gq4.jpg Swoją drogą ... to plum widze ... ale dzie Bolesław :confused::grins: Quote
Tengusia Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 http://img359.imageshack.us/img359/7213/s7301648smallma0.jpg sie zmeczyla Zabula :mdrmed: Quote
Fenris Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Też lece w kimono, po dzisiejszych harcach i wczorajszej wizycie znajomych ... na chwile przed 24 ... :roll: padam na klawke i mi literki tańczą po monitorze :evil_lol: Tak jeszcze ... wczoraj Żaba znów mnie zadziwiła ... przyszedł sobie znajomy znajomych ... wciął się memi specyfikami bardzo bardzo szybko (anyżóweczki robiem :diabloti:) ... i zaczął męczyć Sante - a to klepać, a to głaskać, a to tulić, ściskać, tarmosić ... i wogóle ... ona się go bała wszyscy na niego wk*, a ten 5 minut spokój i znów do niej "bo on ją lubi i ona go też" my na niego z ryjem, a pies patrzy tylko gdzie spieprzyć i biega po pokoju to w te to we wte byleby nie iśc koło niego ... jak jestem spokojny człowiek ... to wszystkich zamurowało jaką wiąche puściłem i jak kolo potulnie wylądował w innym pokoju na glebe spać ... Potem jeszcze długo była cisza bo nikt z tych znajomych mnie nigdy w takim stanie nie widział :roll: Zadziwia mnie jej łagodność ... ja to już widziałem na każdy sposób jak robię mu kuku. I to niemałe. Żal mi jej nieporadności ... i w tej chwili tym bardziej bierze mnie zaduma nad poprzednim psiakiem(mieszaniec sznaucera miniatury, ojjj charakterek miał), że go tu z nami nie ma ... on by od razu za pysk człapnął nachylającego się obcego pijanego typa :diabloti: a ja bym rozbrajająco rozstawił ręce :niewiem: było go ruszać, skoroś pijany? CC. Pies - morderca ... ehhh. Quote
Alicja Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo Psy Mordercy już tak mają ;):loveu: Żaba jest zaj2bista :loveu::loveu::loveu: Quote
GameBoy Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 oj jest jest sunia śliczna :loveu: od dzis ja tez bede stalym gosciem galerii zeby moja suka byla taka lagodna do ludzi :roll: Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Selket']Dobry wieczór tak przybiegłam powiedzieć ;) :razz::razz:też go zjadły :diabloti: Quote
Selket Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Tu też brak wieńca :placz: Mówicie wcześniej kogo psy zeżarły to sobie kartę stałęgo klienta w kwiacirani zrobię ;) Quote
GameBoy Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 ja podobno od czwartku, najpozniej w piatek zegnam sie ze swiatem Quote
Fenris Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Dzie tam zeżarło mnie, czas mi zeżarło, zabiegany dzień miałem, bo mi siora i dziewczyna jazde po centrach handlowych urządziły, za prezentami dla mam ... massakra :angryy: to co lubie najbardziej - łazić po sklepach :angryy: ja rozumie - ty tu ja tu każdy idzie tam gdzie lubi ... ale żeby mnie ciągać po babskich bluzkach? I jeszcze oceny oczekiwać, czy ładne ... i to przy okazji szukania prezentu dla mamy? Ehhh z kobietami :eviltong: Mnie sie nie tak łatwo pozbyć :diabloti::diabloti::diabloti: o nie nie :eviltong: Quote
GameBoy Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Fenris jak Twoja sunia prezentuje się wielkościowo? moglbys sypnac danymi? czy poufne? :eviltong: ps. nienawidze zakupow:evil_lol: Quote
GameBoy Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Alicja'] :razz::razz:zamówię bukiecik ...niech stracę :cool1: :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Fenris Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 No chociaż jedna normalna (nie no znam taką jedną ... ale ona to chyba mnie znać to już nie chce :eviltong:) Wyobraź sobie, że kobiety to tak pracochłonne zajęcie ... a jakie kosztowne ... jedno wyjście z siorką i dziewczyną to mnie spłukały tak, że ledwie mi na piwo stykło ... no ale na żel do golenia którego mam może na 2 razy i maszynke co to tępa jak .... nie powiem co :roll: to już nie starczyło. A co do miary ... eee ... babcia krawcowa ... ale chowa zawsze bo z ojcem mamy głupi nawyk miętolić coś w łapskach :roll: więc tego typu rzeczy to w domu pochowane ... :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='GameBoy']ja podobno od czwartku, najpozniej w piatek zegnam sie ze swiatem :razz::razz:zamówię bukiecik ...niech stracę :cool1: Quote
Fenris Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 O Ty pa3, znalazłem miarke:evil_lol: W kłębie będzie ok 61, klatka 83, długość od nosa do nasady ogonka 107, karczek 56-58, waga waha się między 38 a 40 kilo ostatnio :p Ona drobinka, 8 z miotu (10 sztuk) i bez rodowoda :shake: Ale wypowiadało się kilka osób, że jak najbardziej prawidłowa, tyle że łapki niedbale stawia :p no i masa masa ... ale co ja poradze jak ona je tyle, ile jej sie widzi? Nie jest nic łakoma, nie chce to nie i już, swoje je spokojnie, z niczym się nie spieszy, nigdy nie rzuca sie na żarcie choćby jej szynke dać ... a jak jej coś pogrzebać to się odsunie "jak chcesz to prosze" nawet kotom ustąpi ... wrzuciłbym słodkie filmiki z małą kićką na tczewie ... no przesłodkie, jak mała męczy Żabe, za uchy fafluny i łogon, jak pcha sie jej do michy ... no ale cooż, 5 drechów dało mi po łbie i po telefonku :roll: Quote
GameBoy Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Fenris ja pytam tylko tak orientacyjnie coby do mojej lalki porownac moja ma 66 cm w klebie, wazy 40 kilo i ma 7,5 mca :cool1: duza dziewczyna mi rosnie do jakiego wieku Santa rosła? bo ja juz bym chciala zeby Hexa sie zatrzymala :D Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='GameBoy']Fenris ja pytam tylko tak orientacyjnie coby do mojej lalki porownac moja ma 66 cm w klebie, wazy 40 kilo i ma 7,5 mca :cool1: duza dziewczyna mi rosnie do jakiego wieku Santa rosła? bo ja juz bym chciala zeby Hexa sie zatrzymala :D :razz::razz:wstaw pod ławę :evil_lol: Quote
Fenris Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Eee... moja niższa, a tyle samo waży, jak Twoja na masywniejszą wygląda :p Moja ma 2 latka i 3 miechy, ale w sumie wzwyż to 9-11 miechów to już hamowała ... a potem masska, czyli barki, pupcia itd mięśnie się zaczęły ładnie wysklepiać, łepek nabrał kształtu, klatka ładnie ułożyła itd ... no widać już że to powoli przestaje być szczenięce ciele ... no i już ładnie chodzi i nie buja tak po szczenięcemu pupą :eviltong: Quote
GameBoy Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Fenris napisał(a):Eee... moja niższa, a tyle samo waży, jak Twoja na masywniejszą wygląda :p Moja ma 2 latka i 3 miechy, ale w sumie wzwyż to 9-11 miechów to już hamowała ... a potem masska, czyli barki, pupcia itd mięśnie się zaczęły ładnie wysklepiać, łepek nabrał kształtu, klatka ładnie ułożyła itd ... no widać już że to powoli przestaje być szczenięce ciele ... no i już ładnie chodzi i nie buja tak po szczenięcemu pupą :eviltong: jak dla mnie moglaby juz hamowac :evil_lol: moja suka jest bardzo szczupla w porownaniu z innymi suniami np UZĄ Aski Quote
Fenris Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 No ale od Żaby nie, a ta sama masa, a wzrost Twoja ma większy :p ale się nie martw, ciałka do kochania nigdy za wiele :loveu: cielaczek jeszcze Ci ciut podrośnie, ale już niewiele raczej wzwyż, jak przekroczy roczek to zacznie się ciałko ładnie układać :p A moja ... to ja nie wiem co ludzie mówią, że duży pies ... puki przy ASTku nie widze to ona mi niemal taka sama sie wydaje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja to praktycznie niufa wychowywałem, potem Santy najlepszą kumpelą była CAO (prześliczna przekochana rodowodowa krówka :loveu:) itd więc dla mnie to ona taka sobie normalna, wcale nie duża :p Quote
GameBoy Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 wg mnie moja suka jest mala, jest wieksza niz labki ale mniejsza niz Onki - choc teraz te onki to jakies mutanty wielkie sa:evil_lol: Quote
Fenris Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Wogole co to sie dzieje na tym świecie :shake: Czołg Argo, labek mego kumpla DUŻO większy jak Santa hehehe ale on z tych oldschool co to winksze z inną nieco kufą od "tradycyjnych" :roll: Quote
Fenris Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Dobra, jako że wszystkich już na kimanie wzięło :roll: To rzucę cytaty i inne takie wesołe texty :p "Nie bój żaby, Żaba boi Ciebie" (zawsze to powtarzamy listonoszowi :roll: a on jakieś breakdance tańczy po podwórku jak ta ujadając go mija ... ale pan od licznika elektryczności skumał od razu :evil_lol: bo ma rottka :evil_lol: i pan od wodomierzy też (bo to kumpla ojciec :eviltong:)) "Bo to jest pies - zaczepno - obronny. Ona zaczepia, ja ją bronię." "Bo to jest pies - stróżujący - szczeka ... i ucieka ... " :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
furciaczek Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Fenris napisał(a):Dobra, jako że wszystkich już na kimanie wzięło :roll: To rzucę cytaty i inne takie wesołe texty :p "Nie bój żaby, Żaba boi Ciebie" (zawsze to powtarzamy listonoszowi :roll: a on jakieś breakdance tańczy po podwórku jak ta ujadając go mija ... ale pan od licznika elektryczności skumał od razu :evil_lol: bo ma rottka :evil_lol: i pan od wodomierzy też (bo to kumpla ojciec :eviltong:)) "Bo to jest pies - zaczepno - obronny. Ona zaczepia, ja ją bronię." "Bo to jest pies - stróżujący - szczeka ... i ucieka ... " :diabloti::diabloti::diabloti: Hehehe sie usmialam:evil_lol: Pies zaczepno obronny hahah no nie moge:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts