agbar Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Alicja']ja pier****:roll:dzielę:grins: Aga woła chyba mnie dziabnęła pscoła :crazyeye::evil_lol: to nie Age:grins:to misia dziabnela:diabloti: ujebala misia pszczola o ty curwo misio wola za te meki za te bole rozpierdo(l)e wszystkie ule :roll: Quote
GameBoy Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Alicja'] a ty pełzaczku :loveu: dokąd :p dzis w nocy odpalam wrotki na Wawe i juz zaczynam trenowac :evil_lol: przeciez musze jutro Ige odebrac :D Quote
GameBoy Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 agbar napisał(a):a pelzaczek to ten tego panie jasnowidzacy nomalnie:loveu:se zacytowal zanim wieszcz napisal:evil_lol: ba!! sie wie!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='agbar']to nie Age:grins:to misia dziabnela:diabloti: ujebala misia pszczola o ty curwo misio wola za te meki za te bole rozpierdo(l)e wszystkie ule :roll: :splat: ja Cie pierdziu .......zaś pomiąchałam :oops:....to wszystko przez te suonko :grins: [quote name='GameBoy']:scared::scared::scared::scared::scared: a ty pełzaczku :loveu: dokąd :p Quote
agbar Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Alicja'] a ty pełzaczku :loveu: dokąd :p a pelzaczek to ten tego panie jasnowidzacy nomalnie:loveu:se zacytowal zanim wieszcz napisal:evil_lol: Quote
GameBoy Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Alicja']bo My tu tera normalnie na tym Dogo wszyćkie takie moondre som że cytują zanim INNE pomyślą gdzie tam do napisania :p syćkie jak już cuś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='agbar']a pelzaczek to ten tego panie jasnowidzacy nomalnie:loveu:se zacytowal zanim wieszcz napisal:evil_lol: bo My tu tera normalnie na tym Dogo wszyćkie takie moondre som że cytują zanim INNE pomyślą gdzie tam do napisania :p Quote
Fenris Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Bosz, ale siem uśmiał ... i spóźni na spotkanie na spacerek z pewna panna :roll: Co tam, panna poczeka :diabloti::diabloti::diabloti: Mrówki duże bezskrzydlaste nie gryzą, a szczypią, choć to wcale przyjemnym też nie jest :eviltong: ale trza je wpierw porządnie wkurzyć, inaczej to bezkonfliktowe som :p A tak poza, czego od razu "przystojniaku", ja Dorian, miło mi, bez tytułów prosze:eviltong: Quote
Medorowa Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Fenris napisał(a): "Nie ufam: psom od przodu, koniom od tyłu ... a kobietom to wcale" :diabloti: :roll::roll::evil_lol: agbar napisał(a):to nie Age:grins:to misia dziabnela:diabloti: ujebala misia pszczola o ty curwo misio wola za te meki za te bole rozpierdo(l)e wszystkie ule :roll: Aleś Ty wulgarna:nono::nono::roll: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Fenris']Nie oddam! Moja! Bynde bronił! A ona wszystko zasika ze strachu, jeśli spróbujesz ją uprowadzać nocą :eviltong: A szczur ... joop, siorkowy, ale kumaty skubaniec :p osika? wezmę ze sobą pampersiaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a na Ciebie też znajdę sposób cobyś zapomniał o bronieniu :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Fenris Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='jonQuilla']osika? wezmę ze sobą pampersiaka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a na Ciebie też znajdę sposób cobyś zapomniał o bronieniu :eviltong::eviltong::eviltong: Osz Ty perfidio, ja sie nie dam! Sposobów mie tu będzie szukać ... Moja Ci ona i kuniec! :eviltong: Ze mną nie tak łatwo, cała linia obrony gotowa :eviltong: Quote
jonQuilla Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Fenris']Osz Ty perfidio, ja sie nie dam! Sposobów mie tu będzie szukać ... Moja Ci ona i kuniec! :eviltong: Ze mną nie tak łatwo, cała linia obrony gotowa :eviltong: to cholipa muszę znaleźć inny towar do podpierniczenia :evil_lol::evil_lol: a już się cieszyłam że będę miała Klockową :loveu::loveu: Quote
Fenris Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='jonQuilla']to cholipa muszę znaleźć inny towar do podpierniczenia :evil_lol::evil_lol: a już się cieszyłam że będę miała Klockową :loveu::loveu: Ni huhu :eviltong: Quote
Fenris Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Hmmm ... to przemyśl, ja conajwyżej mogę się z Żabą na spacerek psisków umówić :eviltong: Tylko uprzedzam, że toto to czołg, więc jedynie wybitnie cierpliwe i wytrzymałe jednostki wchodzą w rachubę :eviltong: Quote
jonQuilla Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Fenris']Ni huhu :eviltong: jeszcze przemyśle czy dam Wam spokój :cool3: Quote
jonQuilla Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Fenris']Hmmm ... to przemyśl, ja conajwyżej mogę się z Żabą na spacerek psisków umówić :eviltong: Tylko uprzedzam, że toto to czołg, więc jedynie wybitnie cierpliwe i wytrzymałe jednostki wchodzą w rachubę :eviltong: no skoro tak bardzo bronisz Dżaby i nie chcesz jej oddać to nie proponuje już nawet kasy za nią :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: moja suka ma ADHD i też tylko zabawy z wytrzymałymi pieskami wchodzą w gre...chyba że ma patyk, wtedy ma pieski w nosie ;) :eviltong: Quote
Fenris Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='jonQuilla']no skoro tak bardzo bronisz Dżaby i nie chcesz jej oddać to nie proponuje już nawet kasy za nią :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: moja suka ma ADHD i też tylko zabawy z wytrzymałymi pieskami wchodzą w gre...chyba że ma patyk, wtedy ma pieski w nosie ;) :eviltong: Kasa to mi wiesz ... koło smyczy lata :eviltong: Żaby nie oddam i koniec :diabloti: Ale wyhasać z koleżanką ADHD to jak najbardziej :p Pytanie odnośnie wytrzymałości ... a cierpliwości na przewracanie :eviltong: cierpliwości na łomot łapami itd :roll: A tak wogle to dziś spotkalim młodą ASTkę ... niestety właściciele jacyś dziwni i nie szło im sie pobawić ... Bo ide z Żabą Ci łojesu z drogi mi niemal w bagno schodzą byle dalej ja tak ok spoko "nie witamy się" Żabka tu chce dziewczynkę niuchnąc na oko 6-7 letnią baba za ręke to nią prawie karuzela byleby daleko od mego demona ... i patrze nagle Z CZYM ONI idą bo mi trawa zasłaniała ... a tu AST :roll: dziwne ludzie :roll: mieć młodą ASTkę co to jedynie o zabawie myśli i frajda na całego ... i nie pozwolić sie nawet przywitać widząc że Santa sika z radości pod siebie niemal :roll: potem oczywiście ASTka im zwiała i za nami latała, a ja nie mogłem puścić Santy bo by pognała ... a oni oczywiście w swego pieska wylewka :roll: Quote
jonQuilla Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Fenris']Kasa to mi wiesz ... koło smyczy lata :eviltong: Żaby nie oddam i koniec :diabloti: Ale wyhasać z koleżanką ADHD to jak najbardziej :p Pytanie odnośnie wytrzymałości ... a cierpliwości na przewracanie :eviltong: cierpliwości na łomot łapami itd :roll: żaden piesek jej łomotu nie spuścił więc nie wiem szczerze mówiąc :niewiem: skubana biega, skacze, naskakuje jak poparzona....mało który pies nadąża za nią :evil_lol: ale ona lubi brutalne zabawy, sama inaczej bawić się nie umie :evil_lol: Quote
Fenris Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='jonQuilla']żaden piesek jej łomotu nie spuścił więc nie wiem szczerze mówiąc :niewiem: skubana biega, skacze, naskakuje jak poparzona....mało który pies nadąża za nią :evil_lol: ale ona lubi brutalne zabawy, sama inaczej bawić się nie umie :evil_lol: ŁOOOO:diabloti: Tyra Ci nie popuszcze ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Znaczy sie Ja i Santa, Twojej Salsie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale nie nerwuje sie, jak piesek skacze na nią ? :p Bo Żaba to kawał cielska i naprawdę ciężko jej kompana znaleźć, więc jak tak pewnie proponujesz:eviltong: to my jak najbardziej chętni :diabloti: Quote
jonQuilla Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Fenris']ŁOOOO:diabloti: Tyra Ci nie popuszcze ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Znaczy sie Ja i Santa, Twojej Salsie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale nie nerwuje sie, jak piesek skacze na nią ? :p Bo Żaba to kawał cielska i naprawdę ciężko jej kompana znaleźć, więc jak tak pewnie proponujesz:eviltong: to my jak najbardziej chętni :diabloti: HA! ;) bez obaw o moje chuchro...na nią dużo psów skakało i jeszcze się nie zarwała :evil_lol: głównie bawi się z większymi psami bo małe uciekają po tym jak Salsa na dzień dobry je łapami po pysku leje my też bardzo chętnie na spacera psowego :multi: Quote
Fenris Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='jonQuilla']HA! ;) bez obaw o moje chuchro...na nią dużo psów skakało i jeszcze się nie zarwała :evil_lol: głównie bawi się z większymi psami bo małe uciekają po tym jak Salsa na dzień dobry je łapami po pysku leje my też bardzo chętnie na spacera psowego :multi: Tam chuchro nie chuchro, pytanie jak to znosi takie wyskoki :p Jak znosi wytrwale i jeszcze radość z tego czerpie to ajjj, miód mi na serce lejesz z temi łapkami na dzień dobry :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tedy mów gdzie i kiedy :diabloti: Quote
jonQuilla Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Fenris']Tam chuchro nie chuchro, pytanie jak to znosi takie wyskoki :p Jak znosi wytrwale i jeszcze radość z tego czerpie to ajjj, miód mi na serce lejesz z temi łapkami na dzień dobry :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tedy mów gdzie i kiedy :diabloti: wytrwała, niecierpiąca i twarda z niej sztuka :eviltong::eviltong::eviltong: nie będziemy tu śmiecić napisze Ci pw :eviltong: Quote
Recommended Posts