Jump to content
Dogomania

Santusiowa galeria :D Czyli moja Ukochana Żaba - Cane Corso :)

Recommended Posts

• Replies 930
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamą czy ojczymem - kto to wie ... toto wie :p do mnie najbardziej garnie i jak tylko mnie widzi to rozdziawia dziobek na am :grins: a potem na tii ... a potem wystawia pupe między palce i wali koo :roll: :megagrin:
A Żaba zazdrosna :p ale delikatna, wsadza ryłko jak najbliżej i chucha na toto, a toto lubi jak mu chuchać bo mu wtedy ciepełko, już wie że nosem nie trącamy :p

A ostatnio niechcący Żaba zrobiła kuku myszce :-( któreś kocidło przytargało mysz i mu una zwiała ... pod psie leżonko w kuchni ... no i siostra ostatnio patrzy co tam kot sie kręci i łape pod te leżonko ... a tam myszka ... tyle że płaska :roll: myszka bez obrażeń inszych, pokocich, a siedziała tam dłuższy czas bo miała nakupciane wkoło ...

12:00 - lepimy kulki i karmienie, jak wróci siorka to może jakiś filmik się zrobi :grins:

A tak wogóle to wczoraj miałem jazdę pierwszą ... i po chwili na placyku kolo mi na miasto kazał jechać :crazyeye: massakra ...

Posted

GameBoy napisał(a):
zawsze tak robia.... mnie tez od razu na w miasto wyslali na kursie:cool3:

czekamy na fotki znad morza :mad:

Ja tam bym się bał z sobą jechać, na wmieście poszło spox, ale na placu jak mi kazał biegi zmieniać itd to sporo krawężników było :diabloti: i ten gaz jakiś takiś luźny, a to za mocno depne, a to za letko ... ehhh :p

:siara:
fotki byndom jak się pogoda poprawi, teraz wiatrzycho i na deszcz się zbiera (w sumie dobrze, bo mam dośc już tego podlewania trawnika)

Posted

[quote name='clockwork']:multi::multi: jaaaaaaaa :multi:fenris widziałam twojego ptaszka :multi::multi::roll:

fajne to toto.... huhajcie na totego :loveu: niech boroczek zdrowieje :loveu:

eee ... czy ja o czymś niewiem?? :roll: ja pokazałem toto, wróbelka, pisklaczka ... ale żeby od razu ptaszka ?? :evil_lol:
A na toto chuchamy cały czas, po każdym karmieniu siedzi sobie u mnie na rękach, aż zacznie przysypiać wtedy jeszcze odrobina pićku i lulu ... swoją drogą ... kręcimy kulki na karmienie :D

Posted

Tedy więcej fotek :p

Taki ciupinek ... uwielbia grzać się na dłoniach :p

Spacerek ...

Lubi też łazikować po rękach by ...

... by się schować, coby cieplusio było :p pupa już się nie zmieściła :p

Posted

A oto dziobek pięknisia :loveu: (lub pięknisi, ni umie rozróżniać płci u ptaków ...)

Skubane Toto uczy się coraz więcej, z każdym wyjściem na karmienie :p wpierw jemy

potem zaczynamy się wiercić i trzeba wziąć na rękę, wtedy Toto wystawia pupę przez palce i wali koo

Toto jest coraz czwańsze i za każdym razem kombinuje jak by tu na ręce wleźć i nie dać się spowrotem do gniazdka włożyć, łapie się łapkami, zapiera, chowa, trzepocze skrzydełkami i wtula :p a gdy się wtula to tak ślicznie się przygląda przez dłuższą chwilę, a potem dziubek układa i lulq :p najlepiej włażąc panu po ręce na zgięcie łokcia i zagrzebując się w koszulkę :p ale w dłoniach też uwielbia spać i dobrze wie, kiedy delikatnie próbuję go włożyć do gniazdka, wtedy Toto się broni jak może coby tylko na rękach zostać :p i coraz ładniej włazi na rękę po karmionku by zrobić koo, czyściutkie stworzonko, nie robi do gniazdka, nawet w nocy:p

Posted

Coby nie było że Żabulka zaniedbana - fotki spacerkowe & ogródkowe :p wpierw nowy lokator króliczej budki

Królikowi nowy lokator niezmiernie się spodobał więc go zagoniła a on siedział i nie wiedział jak się wydostać coby królika nie musieć mijać :evil_lol:

A takie dziwadeła mi pobudowali obok łączki, se ino ogródek paintballowy zrobili, ja tysz kce! ino mnie nie stać i terenu nimam :roll:

A oto wróg publiczny numer 1!!! Hera! Zawsze muszę Santy pilnować bo próbuje ją drażnić

A oto dumnie powiewająca flaga :p i mimo że nasi przegrali z niemcami ... to jednak Niemcy dużo lepiej przygotowani byli, ot co, wystarczy porównać ile kasy idzie na ich piłkarzy ... a ile na naszych ... i z jakich klubów są ich piłkarze, a z jakich większość naszych ...

Posted

[quote name='Izabela124.']Witanko
Ale fajny nowy domownik, a ja gooopia myślałam,że masz nowego psa hihi
Taki domownik to jeszcze jakoś przejdzie, cała rodzina poruszona i wszyscy chętni do pomocy bo go od chloroformu uratowałem ... a z pieskami ... cooż wpierw kwestia dogadania z Santą :roll: a jak by ojciec wrócił i był pies choćby na tymczasie to sam bym się mógł do schroniska wyprowadzać :roll:

Dalej fotki :p

Posted

Tengusia napisał(a):
sliczna mordusia :loveu: a nowy lokator tez niczego sobie ot taki slodki rudzielec :loveu:

No wiadomo że śliczna :loveu: a nowy lokator króliczej budki to nikt inny jak Kuba, kot babci :p wredolec największy przed którym musze teraz pokój zamykać coby wróbla w garść nie wziął :razz:

A ja przepraszam, ja nie ptakiem, a Toto się chwalę! Wróblem, pisklęciem, a nie tak od razu z grubej rury że ptakiem! :eviltong:
goopie ograniczenia obrazków :angryy:

Posted

GameBoy napisał(a):
Santucha jest sliczna, jutro do mnie na tymzas przyjezdzaja dwa maluchy ale psie :loveu:

Haha, na ukojenie łez po Iguni ?? :eviltong: cooż to za bidy?

Posted

GameBoy napisał(a):
Santucha jest sliczna, jutro do mnie na tymzas przyjezdzaja dwa maluchy ale psie :loveu:

widze ze nie proznujesz :evil_lol:

Fenris mam prosbe zrob Zabci portreciki chcem sie napatrzec na ten jej czarny ryjeczek :loveu::loveu::loveu: