Jump to content
Dogomania

Santusiowa galeria :D Czyli moja Ukochana Żaba - Cane Corso :)

Recommended Posts

• Replies 930
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GameBoy']

a co to za słodkości???:loveu::loveu::loveu:

witka.................musiałam edytować bo mi się galerie popierdasiły

Posted

GameBoy napisał(a):
http://img225.imageshack.us/img225/2154/s4022458oi0.jpg

Tymczasik przesłodka :p mi tysz podoba :p jak sie dogadują panny?

Posted

Teraz fotki :diabloti: Jak to Żaba stłamsiła Salsę ... :diabloti:
A mówiłem, że pieski tracą przy niej cierpliwość :roll::eviltong:

Posted

Goopek Leśny :evil_lol:

Wesoła perspektywa, psiaczki niby podobnej postury ... :diabloti: Tu Salsunia myśli, jak by tu szybko i niepostrzeżenie znaleźć się na naszych kolanach, coby to ciele jej nie męczyło :diabloti: bo ciele nie do zamęczenia :roll::diabloti:

Na szczęście Żaba wyhasana nie chciała się mierzyć z temi psami :diabloti:

Posted

:oops::oops: a no mówiłeś że tracą...
ale Salsucha to na prawdę twardy zawodnik tyle że już wiem kiedy...
wtedy jak wie że ona jest górą w starciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

z Żaby dwa razy taki jak Salsa traktorek więc co moja sunia miała począć...przeraziła się koleżanki :evil_lol:
za to Żaba miała radoche że coś ją goni, obszczekuje itd :)

Posted

[quote name='jonQuilla']:oops::oops: a no mówiłeś że tracą...
ale Salsucha to na prawdę twardy zawodnik tyle że już wiem kiedy...
wtedy jak wie że ona jest górą w starciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

z Żaby dwa razy taki jak Salsa traktorek więc co moja sunia miała począć...przeraziła się koleżanki :evil_lol:
za to Żaba miała radoche że coś ją goni, obszczekuje itd :)

Nooo Żaba to miała dziką radość ... nawet dała fory koleżance i zaczepiała by być gonioną, zamiast sama przesadnie gonić koleżankę (jak to zwykle robi z psiakami) bo wtedy toby chyba Salsunia ze strachu nie wyrobiła :roll: I dodam jeszcze że Żabka zrozumiała, że koleżanka zbyt małej postury i nawet Salsy nie przewracała! :grins: Cały czas tylko zawzięcie zachęcała do gonitwy... :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Fenris']Nooo Żaba to miała dziką radość ... nawet dała fory koleżance i zaczepiała by być gonioną, zamiast sama przesadnie gonić koleżankę (jak to zwykle robi z psiakami) bo wtedy toby chyba Salsunia ze strachu nie wyrobiła :roll: I dodam jeszcze że Żabka zrozumiała, że koleżanka zbyt małej postury i nawet Salsy nie przewracała! :grins: Cały czas tylko zawzięcie zachęcała do gonitwy... :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no to ladnie sobie dziewczyny poszalaly, ciekawe czy Zabulec dal by rady mojej Fazuli :diabloti: Fazula niby nie pozorna jesli chodzi o rozmiar ale jeszcze nie trafil sie taki ktory by ja zmeczyl, no chyba ze chart bo ich to dogonic biedna nie umie :eviltong:

Posted

[quote name='Tengusia']no to ladnie sobie dziewczyny poszalaly, ciekawe czy Zabulec dal by rady mojej Fazuli :diabloti: Fazula niby nie pozorna jesli chodzi o rozmiar ale jeszcze nie trafil sie taki ktory by ja zmeczyl, no chyba ze chart bo ich to dogonic biedna nie umie :eviltong:
Hahaha, kolejna odważna sprawdzić swego piesa??:diabloti::diabloti::diabloti:
Podobnie mówiła Kwiatkowa ... jak na przywitanie to Salsa skakała na Żabę, tak później Salsa koło Żaby idąc - cień udawała, bo Żaba ignoruje jeśli coś lub ktoś idzie powoli :p Zmęczyć to się Salsa jakoś strasznie nie zamęczyła ... tylko do nas non toper na kolanka "bo to duże czarne ją zaczepia i nerwuje!" :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Fenris']Hahaha, kolejna odważna sprawdzić swego piesa??:diabloti::diabloti::diabloti:
Podobnie mówiła Kwiatkowa ... jak na przywitanie to Salsa skakała na Żabę, tak później Salsa koło Żaby idąc - cień udawała, bo Żaba ignoruje jeśli coś lub ktoś idzie powoli :p Zmęczyć to się Salsa jakoś strasznie nie zamęczyła ... tylko do nas non toper na kolanka "bo to duże czarne ją zaczepia i nerwuje!" :diabloti::diabloti::diabloti:

a jak do odwaznych swiat nalezy :diabloti: szkoda tylko ze tak daleko mieszkacie :roll: jak bylismy z Fazula nad morzem a miala wtedy mala troche ponad pol roku to spotkalismy CC czarnulka rocznego i hmmm to on wymiekl a Faza w to mi graj tylko ze uchole mial kopiowane i Fazula byla strasznie zdziwione gdzie te ulubione uszka do szarpania sie podzialy :eviltong:

Posted

[quote name='Tengusia']a jak do odwaznych swiat nalezy :diabloti: szkoda tylko ze tak daleko mieszkacie :roll: jak bylismy z Fazula nad morzem a miala wtedy mala troche ponad pol roku to spotkalismy CC czarnulka rocznego i hmmm to on wymiekl a Faza w to mi graj tylko ze uchole mial kopiowane i Fazula byla strasznie zdziwione gdzie te ulubione uszka do szarpania sie podzialy :eviltong:
No daleko ciutek :roll: No ciekawe czy by nerwów nie straciła, że to duże ją dopada :diabloti:

Posted

[quote name='Fenris']No daleko ciutek :roll: No ciekawe czy by nerwów nie straciła, że to duże ją dopada :diabloti:

Fazula 2,5 miesiaca i jej pierwsza ofiara :diabloti:

a tu nieco starsza jakies pol roku moze troszke wiecej :diabloti:

Posted

Hahahaha to teraz ciekaw jestem :evil_lol: Bo Żaby piesy - albo się boją i przez to wkurzają, bo ona bywa natarczywa, a jak pies chce ją ustawić to tysz nie pozwoli :p... albo uwielbiają :diabloti: bo jest super zabawa :diabloti:
Dlatego Tobaś - DC musi wpierw podrosnąć i dojrzeć coby się mogły porządnie wybawić :p bo jak narazie to na pupsko siada jak się Żaba na niego rozpędza :diabloti:

Posted

Przepraszam za offa, ale widzę, że sporo osób tu wchodzi, więc pozowlę sobie wkleić:

Dziewczyny i nie tylko mam prośbę o głosy;-)
W imieniu Fundacji ''AST'' i wszystkich potrzebujących TTB prosimy i Ciebie drogi użytkowniku o oddanie swego głosu w konkursie Krak-Vet';u.

Wystarczy się zarejestrować i zagłosować w ankiecie by Twój głos został przyjęty.

Oto link do strony konkursu :

http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7776

PAMIĘTAJ : Konkurs trwa tylko do 31 maja !

Robiąc tak niewiele, w tak krótkim czasie możesz przyczynić się do pomocy tym biednym, potrzebującym psom.

Posted

[quote name='natalia_aa']Przepraszam za offa, ale widzę, że sporo osób tu wchodzi, więc pozowlę sobie wkleić:

Dziewczyny i nie tylko mam prośbę o głosy;-)
W imieniu Fundacji ''AST'' i wszystkich potrzebujących TTB prosimy i Ciebie drogi użytkowniku o oddanie swego głosu w konkursie Krak-Vet';u.

Wystarczy się zarejestrować i zagłosować w ankiecie by Twój głos został przyjęty.

Oto link do strony konkursu :

http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7776

PAMIĘTAJ : Konkurs trwa tylko do 31 maja !

Robiąc tak niewiele, w tak krótkim czasie możesz przyczynić się do pomocy tym biednym, potrzebującym psom.

po co mamy glosowas skoro na niebieskim forum sama napisalas, ze juz oddalas 10 glosow bo masz zmienne ip?

Posted

GameBoy napisał(a):
po co mamy glosowas skoro na niebieskim forum sama napisalas, ze juz oddalas 10 glosow bo masz zmienne ip?

Ludzie z PE nie lepsze przekręty robią...
Ja skończyłam, zaczęłam nakręcać znajomych, ale PE niekoniecznie :roll:

PS: Wątek Santy chyba nie jest miejscem do kłótni.
Jak masz jakiś problem (bo tak owe masz ciągle i nie tylko do mnie) to pisz na PW.

Posted

natalia_aa napisał(a):
Ludzie z PE nie lepsze przekręty robią...
Ja skończyłam, zaczęłam nakręcać znajomych, ale PE niekoniecznie :roll:

PS: Wątek Santy chyba nie jest miejscem do kłótni.
Jak masz jakiś problem (bo tak owe masz ciągle i nie tylko do mnie) to pisz na PW.

nie mam najmniejszego zamiaru kontaktowac sie z Toba przez PW

z kim jeszcze mam problem, chetnie sie dowiem, bo jakos nie zauwazylam
to co zrobilas to zwykle swinstwo a pisanie "bo inni...." jest infantylna proba tlumaczenia sie, sa tacy, ktorzy morduja, tez bedziesz mordowala?

zreszta na watku Krakvetu na dogo mocno spuscilas z tonu, chyba to o czyms swiadczy

jak dla mnie EOT

Fenris przepraszam za offa :Rose::roll: