Jump to content
Dogomania

Santusiowa galeria :D Czyli moja Ukochana Żaba - Cane Corso :)

Recommended Posts

Posted

Toć samo życie :p
To nasze życiowe motta :diabloti:
"Nie bój żaby..." bo Żaba boi wszystkiego co obce a jak głośne to wogle.
"Zaczepno ..." bo Żaba pod posesją musi każdego obszczekać ... a jej to sie już nawet jahwusy nie boją i włażą na posesje jak ona "pilnuje" :-? a jak tu ją bronić jak sam się kryjem :roll:
"Szczeka ..." ... tego wyjaśniać nie muszę ... najlepiej sie czuje, jak z ganku może najwygodniej uciec dodom, jak najdalej ... a potem szczekać ze schodów :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 930
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:roll: że mój szczeka na intruzów to się przekonałam ostatnio jak mi Ozzy na patrol policji poszedł :oops:....ale kto widział zeby po nocy z latarkami po klatce schodowej zapylać kiedy nawet pies wie gdzie na klatce jest wyłącznik :roll:

Posted

Moja to szczeka na wszystko i wszystkich :p ale tak to jest jak się mieszka na głównej trasie spacerowej, na rogu ulic ... spory ogródek i w lato drzwi cały czas otwarte :p duże tarasy itd ... więc Santa to taki po części "podwórzowy" pies, winc pilnuje :p

Posted

Fenris napisał(a):
Moja to szczeka na wszystko i wszystkich :p ale tak to jest jak się mieszka na głównej trasie spacerowej, na rogu ulic ... spory ogródek i w lato drzwi cały czas otwarte :p duże tarasy itd ... więc Santa to taki po części "podwórzowy" pies, winc pilnuje :p

moja na dzialce tez pilnuje ale warczy i sie jezy glownie, szczeka baaaardzo rzadko :cool1: mam wybrakowanego psa :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:terazpol: przyszlam se .....:evil_lol:

o jjjjjaaaaaa cieeeee i w dodatku ze fanom :diabloti::loveu:

dzien dobry bardzo:multi:

Posted

Haha ale tu się patriotycznie zrobiło :Poland:

Dziś był sobie pan budowlaniec co to się Żaby boi :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (masakra robimy płot i Żabciok nie będzie mogła brykać po ogródku kiedy tylko zechce:placz:)
No i txt pana budowlańca "Nie ufam: psom od przodu, koniom od tyłu ... a kobietom to wcale" :diabloti::diabloti::diabloti:
Myślałem że ze śmiechu padne :p

Posted

zainteresowana ciekawą fryzurą, stojącą fryzurą....przyszłam sprawdzić co tu się dzieje...przeglądnęłam całą galerię i co i nie będę oryginalna...

toć zobaczyłam kobiecą wersje Klocka....
zakochałam się po uszy i teraz macie problem....mieszkam niedaleko Gdyni więc w nocy przyjadę i uprowadzę tą ślicznote :loveu::loveu::loveu:

szczura też się dopatrzyłam.... :multi::multi::multi:

dzień dobry :multi::multi:

Posted

[quote name='jonQuilla']zainteresowana ciekawą fryzurą, stojącą fryzurą....przyszłam sprawdzić co tu się dzieje...przeglądnęłam całą galerię i co i nie będę oryginalna...

toć zobaczyłam kobiecą wersje Klocka....
zakochałam się po uszy i teraz macie problem....mieszkam niedaleko Gdyni więc w nocy przyjadę i uprowadzę tą ślicznote :loveu::loveu::loveu:

szczura też się dopatrzyłam.... :multi::multi::multi:

dzień dobry :multi::multi:

Nie oddam! Moja! Bynde bronił! A ona wszystko zasika ze strachu, jeśli spróbujesz ją uprowadzać nocą :eviltong:
A szczur ... joop, siorkowy, ale kumaty skubaniec :p

Posted

Przystojniaku...zadawszy ci pytanie w mienia w blogasie:cool1:w sprawie tfu!mrowek:cool1:jak z ciebie taki znawce to ja pragne odpowiedzi:roll:

Posted

[quote name='agbar']Przystojniaku...zadawszy ci pytanie w mienia w blogasie:cool1:w sprawie tfu!mrowek:cool1:jak z ciebie taki znawce to ja pragne odpowiedzi:roll:

:evil_lol::evil_lol:Telimena :eviltong:

Posted

[quote name='Alicja']
a tak mnie na literature wzionło dziś .......no so :eviltong::eviltong:

niiii no niiiic...tak se ino bzycze pod nosem:evil_lol:bzzzz...bzzzzz:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']niiii no niiiic...tak se ino bzycze pod nosem:evil_lol:bzzzz...bzzzzz:evil_lol:

ja pier****:roll:dzielę:grins: Aga woła chyba mnie dziabnęła pscoła :crazyeye::evil_lol: