Fenris Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Toć samo życie :p To nasze życiowe motta :diabloti: "Nie bój żaby..." bo Żaba boi wszystkiego co obce a jak głośne to wogle. "Zaczepno ..." bo Żaba pod posesją musi każdego obszczekać ... a jej to sie już nawet jahwusy nie boją i włażą na posesje jak ona "pilnuje" :-? a jak tu ją bronić jak sam się kryjem :roll: "Szczeka ..." ... tego wyjaśniać nie muszę ... najlepiej sie czuje, jak z ganku może najwygodniej uciec dodom, jak najdalej ... a potem szczekać ze schodów :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
GameBoy Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 zaskoczylo mnie to :cool1: moja nie szczeka wcale, od razu skacze na ludzia jak jej cos nie pasi :oops: Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 :roll: że mój szczeka na intruzów to się przekonałam ostatnio jak mi Ozzy na patrol policji poszedł :oops:....ale kto widział zeby po nocy z latarkami po klatce schodowej zapylać kiedy nawet pies wie gdzie na klatce jest wyłącznik :roll: Quote
Fenris Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Moja to szczeka na wszystko i wszystkich :p ale tak to jest jak się mieszka na głównej trasie spacerowej, na rogu ulic ... spory ogródek i w lato drzwi cały czas otwarte :p duże tarasy itd ... więc Santa to taki po części "podwórzowy" pies, winc pilnuje :p Quote
GameBoy Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Fenris napisał(a):Moja to szczeka na wszystko i wszystkich :p ale tak to jest jak się mieszka na głównej trasie spacerowej, na rogu ulic ... spory ogródek i w lato drzwi cały czas otwarte :p duże tarasy itd ... więc Santa to taki po części "podwórzowy" pies, winc pilnuje :p moja na dzialce tez pilnuje ale warczy i sie jezy glownie, szczeka baaaardzo rzadko :cool1: mam wybrakowanego psa :evil_lol: Quote
Selket Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Dzień dobry przyszłam powiedzieć ;) Niunio to pies bojowy :D Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 mój nie ma czego pilnować :cool1:...czuję się wyobcowana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Fenris Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Żaba gdy ktoś przychodzi to szczeka tak głośno ... że nieraz nie dosłyszy że to "swój" hahaha Quote
agbar Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 TADAMMMM..przylazlam i ja:grins: obejrzalam se foty,poczytalam i stwierdzam ze ja tu jeszcze wroce:diabloti: http://img354.imageshack.us/img354/2348/s7301546smalllf9.jpg mam taka sama flage:multi::multi:bedziem na maszt zaczepiac:roll: niech widza Niemcy ze Polacy nie gesi:evil_lol::evil_lol: Quote
Fenris Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='agbar']TADAMMMM..przylazlam i ja:grins: obejrzalam se foty,poczytalam i stwierdzam ze ja tu jeszcze wroce:diabloti: http://img354.imageshack.us/img354/2348/s7301546smalllf9.jpg mam taka sama flage:multi::multi:bedziem na maszt zaczepiac:roll: niech widza Niemcy ze Polacy nie gesi:evil_lol::evil_lol: A zapraszamy :p To powieś też za mnie ;) TAM zrobi lepsze wrażenie :diabloti: Quote
agbar Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Fenris napisał(a):A zapraszamy :p To powieś też za mnie ;) TAM zrobi lepsze wrażenie :diabloti: oooojjj zrobi:diabloti::evil_lol: Quote
agbar Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Alicja']:terazpol: przyszlam se .....:evil_lol: o jjjjjaaaaaa cieeeee i w dodatku ze fanom :diabloti::loveu: dzien dobry bardzo:multi: Quote
Fenris Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Haha ale tu się patriotycznie zrobiło :Poland: Dziś był sobie pan budowlaniec co to się Żaby boi :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (masakra robimy płot i Żabciok nie będzie mogła brykać po ogródku kiedy tylko zechce:placz:) No i txt pana budowlańca "Nie ufam: psom od przodu, koniom od tyłu ... a kobietom to wcale" :diabloti::diabloti::diabloti: Myślałem że ze śmiechu padne :p Quote
jonQuilla Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 zainteresowana ciekawą fryzurą, stojącą fryzurą....przyszłam sprawdzić co tu się dzieje...przeglądnęłam całą galerię i co i nie będę oryginalna... toć zobaczyłam kobiecą wersje Klocka.... zakochałam się po uszy i teraz macie problem....mieszkam niedaleko Gdyni więc w nocy przyjadę i uprowadzę tą ślicznote :loveu::loveu::loveu: szczura też się dopatrzyłam.... :multi::multi::multi: dzień dobry :multi::multi: Quote
Fenris Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 [quote name='jonQuilla']zainteresowana ciekawą fryzurą, stojącą fryzurą....przyszłam sprawdzić co tu się dzieje...przeglądnęłam całą galerię i co i nie będę oryginalna... toć zobaczyłam kobiecą wersje Klocka.... zakochałam się po uszy i teraz macie problem....mieszkam niedaleko Gdyni więc w nocy przyjadę i uprowadzę tą ślicznote :loveu::loveu::loveu: szczura też się dopatrzyłam.... :multi::multi::multi: dzień dobry :multi::multi: Nie oddam! Moja! Bynde bronił! A ona wszystko zasika ze strachu, jeśli spróbujesz ją uprowadzać nocą :eviltong: A szczur ... joop, siorkowy, ale kumaty skubaniec :p Quote
agbar Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Przystojniaku...zadawszy ci pytanie w mienia w blogasie:cool1:w sprawie tfu!mrowek:cool1:jak z ciebie taki znawce to ja pragne odpowiedzi:roll: Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='agbar']Przystojniaku...zadawszy ci pytanie w mienia w blogasie:cool1:w sprawie tfu!mrowek:cool1:jak z ciebie taki znawce to ja pragne odpowiedzi:roll: :evil_lol::evil_lol:Telimena :eviltong: Quote
agbar Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:Telimena :eviltong: a ta zas sie dopatruje:loveu::eviltong: Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='agbar']a ta zas sie dopatruje:loveu::eviltong: a tak mnie na literature wzionło dziś .......no so :eviltong::eviltong: Quote
agbar Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='Alicja'] a tak mnie na literature wzionło dziś .......no so :eviltong::eviltong: niiii no niiiic...tak se ino bzycze pod nosem:evil_lol:bzzzz...bzzzzz:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='agbar']niiii no niiiic...tak se ino bzycze pod nosem:evil_lol:bzzzz...bzzzzz:evil_lol: ja pier****:roll:dzielę:grins: Aga woła chyba mnie dziabnęła pscoła :crazyeye::evil_lol: Quote
GameBoy Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 agbar napisał(a): ujebala misia pszczola o ty curwo misio wola za te meki za te bole rozpierdo(l)e wszystkie ule :roll: :scared::scared::scared::scared::scared: Quote
Recommended Posts