Jump to content
Dogomania

Santusiowa galeria :D Czyli moja Ukochana Żaba - Cane Corso :)

Recommended Posts

Posted

................wpadłam pooglądać twoją czarna piękność

i chyba se czasami tutaj wdepnę

a co!!:diabloti::diabloti::diabloti:

• Replies 930
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fenris']Bosz, ale siem uśmiał ... i spóźni na spotkanie na spacerek z pewna panna :roll:
Co tam, panna poczeka :diabloti::diabloti::diabloti:
Mrówki duże bezskrzydlaste nie gryzą, a szczypią, choć to wcale przyjemnym też nie jest :eviltong: ale trza je wpierw porządnie wkurzyć, inaczej to bezkonfliktowe som :p
A tak poza, czego od razu "przystojniaku", ja Dorian, miło mi, bez tytułów prosze:eviltong:

mezczyzno z psem....:diabloti:a jak sie porzadnie wkurza mrowy ogromne??Bo jak mam juz je wkurzac to porzadnie....ja wszystko robie porzadnie:grins::evil_lol:

i ten tego: dzien dobry oczywscie:multi:

Posted

agbar napisał(a):
mezczyzno z psem....:diabloti:a jak sie porzadnie wkurza mrowy ogromne??Bo jak mam juz je wkurzac to porzadnie....ja wszystko robie porzadnie:grins::evil_lol:

i ten tego: dzien dobry oczywscie:multi:

Witam również :p
Np ściskając palcami, gniotąc itd. nie mają w zwyczaju jak czerwone gryźć gdy tylko na nas wlezą ... jednak gdy wlezie pod ciuch i to ciuchem zostanie przyciśnięta ... :roll: to tysz może szczypnąć :p ale z reguły wolą nawiać:p

Posted

Fenris napisał(a):
Witam również :p
Np ściskając palcami, gniotąc itd. nie mają w zwyczaju jak czerwone gryźć gdy tylko na nas wlezą ... jednak gdy wlezie pod ciuch i to ciuchem zostanie przyciśnięta ... :roll: to tysz może szczypnąć :p ale z reguły wolą nawiać:p

no popatrzcie:roll:mrowkolog:multi::evil_lol::evil_lol:

Posted

agbar napisał(a):
no popatrzcie:roll:mrowkolog:multi::evil_lol::evil_lol:

Jaki tam mrówkolog, pod lasem mieszkam to mam je obcykane, nieraz na mnie powłaziły :roll: to sprawdzałem kidy siem wkurzom :roll:

Posted

Fenris napisał(a):
Jaki tam mrówkolog, pod lasem mieszkam to mam je obcykane, nieraz na mnie powłaziły :roll: to sprawdzałem kidy siem wkurzom :roll:

ja tez mieszkam pod lasem...w lesie prawie:cool1:i jakos nie mam ochoty sprawdzac kiedy siem robale denerwujom:diabloti:za to chetnie bym sprawdzila jak bardzo trzeba je wkurzyc zeby sie wyniosly :evil_lol:ale tak na wieki:cool1:a najbardziej na swiecie nienawidze tych takich co nie wymieniam z imienia -bo wywolam wilka z lasu-co to maja duzo nog....i sa wstretne ,obrzydliwe i chca mnie zjesc:cool1:brrr:roll:

Posted

[quote name='BeaC']zignorowana

ale..........................................
znowu przyszłam:diabloti::diabloti::diabloti:

Oj wybacz, Witam wszem i wobec officjalnie :evil_lol:
Przychodź przychodź, my tu galeria otwarta 24h :evil_lol:

Posted

a ja dzisiaj miałam okazję panienkę zobaczyć i wymiziać :multi::multi::multi::multi:

mięciutka, gładziutka, śliczna i zafanstastyczna :)
szkoda że moja sucz nie doceniła tego że ma taką fajną koleżankę do zabawy :placz:

ale to nic :)
fajny spac... piwkowanie było :) :roflt:

SANTA JEST SUPER PSINKĄ :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: