BeaC Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 ................wpadłam pooglądać twoją czarna piękność i chyba se czasami tutaj wdepnę a co!!:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agbar Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 [quote name='Fenris']Bosz, ale siem uśmiał ... i spóźni na spotkanie na spacerek z pewna panna :roll: Co tam, panna poczeka :diabloti::diabloti::diabloti: Mrówki duże bezskrzydlaste nie gryzą, a szczypią, choć to wcale przyjemnym też nie jest :eviltong: ale trza je wpierw porządnie wkurzyć, inaczej to bezkonfliktowe som :p A tak poza, czego od razu "przystojniaku", ja Dorian, miło mi, bez tytułów prosze:eviltong: mezczyzno z psem....:diabloti:a jak sie porzadnie wkurza mrowy ogromne??Bo jak mam juz je wkurzac to porzadnie....ja wszystko robie porzadnie:grins::evil_lol: i ten tego: dzien dobry oczywscie:multi: Quote
Fenris Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 agbar napisał(a):mezczyzno z psem....:diabloti:a jak sie porzadnie wkurza mrowy ogromne??Bo jak mam juz je wkurzac to porzadnie....ja wszystko robie porzadnie:grins::evil_lol: i ten tego: dzien dobry oczywscie:multi: Witam również :p Np ściskając palcami, gniotąc itd. nie mają w zwyczaju jak czerwone gryźć gdy tylko na nas wlezą ... jednak gdy wlezie pod ciuch i to ciuchem zostanie przyciśnięta ... :roll: to tysz może szczypnąć :p ale z reguły wolą nawiać:p Quote
agbar Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Fenris napisał(a):Witam również :p Np ściskając palcami, gniotąc itd. nie mają w zwyczaju jak czerwone gryźć gdy tylko na nas wlezą ... jednak gdy wlezie pod ciuch i to ciuchem zostanie przyciśnięta ... :roll: to tysz może szczypnąć :p ale z reguły wolą nawiać:p no popatrzcie:roll:mrowkolog:multi::evil_lol::evil_lol: Quote
Fenris Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 agbar napisał(a):no popatrzcie:roll:mrowkolog:multi::evil_lol::evil_lol: Jaki tam mrówkolog, pod lasem mieszkam to mam je obcykane, nieraz na mnie powłaziły :roll: to sprawdzałem kidy siem wkurzom :roll: Quote
agbar Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Fenris napisał(a):Jaki tam mrówkolog, pod lasem mieszkam to mam je obcykane, nieraz na mnie powłaziły :roll: to sprawdzałem kidy siem wkurzom :roll: ja tez mieszkam pod lasem...w lesie prawie:cool1:i jakos nie mam ochoty sprawdzac kiedy siem robale denerwujom:diabloti:za to chetnie bym sprawdzila jak bardzo trzeba je wkurzyc zeby sie wyniosly :evil_lol:ale tak na wieki:cool1:a najbardziej na swiecie nienawidze tych takich co nie wymieniam z imienia -bo wywolam wilka z lasu-co to maja duzo nog....i sa wstretne ,obrzydliwe i chca mnie zjesc:cool1:brrr:roll: Quote
jonQuilla Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 no i gdzie te foty :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Fenris Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Już już:eviltong: Z listkiem w mordce :p Biegnąc A co tu? Gluciok na nosie :loveu: jak my lubimy je mieć na ciuchach :evil_lol: Quote
BeaC Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 zignorowana ale.......................................... znowu przyszłam:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Fenris Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 No idziesz czy nie? Uśmiech :loveu: Badil! Hop :p Niam :p Quote
Fenris Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 [quote name='BeaC']zignorowana ale.......................................... znowu przyszłam:diabloti::diabloti::diabloti: Oj wybacz, Witam wszem i wobec officjalnie :evil_lol: Przychodź przychodź, my tu galeria otwarta 24h :evil_lol: Quote
Fenris Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Na pocieszenie - fotek część kolejna, bynajmniej nie ostatnia :p A tu robimy kilim badylowi! HA! Quote
jonQuilla Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 zaglucona Żaba jest najlepsza :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Fenris Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Nagły szmer przerwał sielankę! Żaba zawsze czujna! :evil_lol: Quote
Fenris Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Biegniemy! Dopadniemy hałasa! E tam, fałszywy alarm Już wracamy? Odgryzę się temu przydrożnemu badylowi, a co! Quote
Fenris Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 Jeszcze na chwilkę do rzeczki ... I łotrzepywanko przed końcem spacerq :p Quote
GameBoy Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 śliczna panienka!! taka delikatna nie to co moj smok :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 a ja dzisiaj miałam okazję panienkę zobaczyć i wymiziać :multi::multi::multi::multi: mięciutka, gładziutka, śliczna i zafanstastyczna :) szkoda że moja sucz nie doceniła tego że ma taką fajną koleżankę do zabawy :placz: ale to nic :) fajny spac... piwkowanie było :) :roflt: SANTA JEST SUPER PSINKĄ :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts