Fenris Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 GameBoy napisał(a):a kiciaka nie atakuje? Koty na początku deptała, potem się coty nauczyły zwalniać mijając ją :p wtedy je ignoruje :p Co do delikatności jej łebka to ja się nie będę wypowiadał ... np. jak przeleciała przez krzaki agrestu, wrąbała się na drut kolczasty ... i pognała wesoło dalej brykać ...:roll: albo jak ją mała jamnikowata kunda dziabła w pysiola do krwi ... a Żaba niewzruszona dalej chciała się bawić:roll: A portreciki - nie ma sprawy - niech no tylko słonko jutro dopisze :p Quote
diabelkowa Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 kolce sa zle.... ;p O to ja wpadne jutro poogladac portreciki :-) Quote
jonQuilla Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 widziałam tego no...ten noo tego Twojego...no ten no :oops::oops: ptaka :roflt::roflt::roflt: ale koniec żartów ;) pełnoetatowa nianiu życzę Ci powodzenia... jak się sprawdzisz to będę wiedziała komu podrzucać w przyszłości dzieci ;) :eviltong: ale świetny ten Wasz królik...i do tego z kota nie wiele sobie robi :evil_lol: http://img380.imageshack.us/img380/8972/s7302263smallah5.jpg najlepsze wydanie Żaby jakie widziałam :roflt: Quote
Fenris Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='jonQuilla']widziałam tego no...ten noo tego Twojego...no ten no :oops::oops: ptaka Ja niewiem coście się tak na tego ptaka uwzięli !! :roll: :roflt::roflt::roflt: ale koniec żartów ;) pełnoetatowa nianiu życzę Ci powodzenia... jak się sprawdzisz to będę wiedziała komu podrzucać w przyszłości dzieci ;) :eviltong: Taaa - txty koleżanek siorki (14 letniej) "to dobry mąż by z niego był" "jasne, wpierw by nakarmił psa, a o tobie wogóle zapomniał że istniejesz" ale świetny ten Wasz królik...i do tego z kota nie wiele sobie robi :evil_lol: Królik właśnie wiele sobie robi hahaha pluszaka do "brzydkich" zabaw :p koty się jej panicznie boją bo atakuje łapkami, gryzie i gwałci :D a ona sie nic ich nie boi i gania je dziko :p http://img380.imageshack.us/img380/8972/s7302263smallah5.jpg najlepsze wydanie Żaby jakie widziałam :roflt: Tiaa kolejna głupolkowa fotka :p jutro postaram się takich więcej porobić :D Quote
Ad@ Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Witanko ale mnie tu dawno nie bylo,trzeba naleglosci porobic. Quote
Fenris Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 O to ja wpadne jutro poogladac portreciki :smile: Ależ prosimy :p [quote name='Ad@']Witanko ale mnie tu dawno nie bylo,trzeba naleglosci porobic. No, troszku ich jest :p Quote
jonQuilla Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Fenris']Ja niewiem coście się tak na tego ptaka uwzięli !! :roll: w zasadzie racja...ptak jak ptak :evil_lol::evil_lol: [quote name='Fenris']Taaa - txty koleżanek siorki (14 letniej) "to dobry mąż by z niego był" "jasne, wpierw by nakarmił psa, a o tobie wogóle zapomniał że istniejesz" :evil_lol::evil_lol: hahahaha.... nie ma to jak dobra reklama swojego brata Quote
Fenris Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='jonQuilla'] :evil_lol::evil_lol: hahahaha.... nie ma to jak dobra reklama swojego brata Taaa ... nie ma to jak kochająca siorka :p Quote
Iza. Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Przeczytałam i obejrzałam całą galerie :cool3: Żabcia jest cudowna:loveu: Na pewno będę tu zaglądała częściej ; ) Taaa - txty koleżanek siorki (14 letniej) "to dobry mąż by z niego był" "jasne, wpierw by nakarmił psa, a o tobie wogóle zapomniał że istniejesz" drugi tekst mnie rozwalił :evil_lol::evil_lol: Quote
Fenris Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='Iza13']Przeczytałam i obejrzałam całą galerie :cool3: Żabcia jest cudowna:loveu: Na pewno będę tu zaglądała częściej ; ) Zapraszamy :p drugi tekst mnie rozwalił :evil_lol::evil_lol: Tiaa ... ale cooż poradzę?? :niewiem: :diabloti: Quote
Alicja Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 :loveu:nastawiła buziaka do slimtania ;) http://img380.imageshack.us/img380/8972/s7302263smallah5.jpg :crazyeye:..........chinka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img395.imageshack.us/img395/3065/s7302275smallfg9.jpg Quote
Fenris Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Alicja']:loveu:nastawiła buziaka do slimtania ;) http://img380.imageshack.us/img380/8972/s7302263smallah5.jpg :crazyeye:..........chinka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img395.imageshack.us/img395/3065/s7302275smallfg9.jpg Na pierwszym skoczyła na mnie po patyk, a na drugim ziewa :p Dziś pogoda do D :-( i co ja wyszedł z nią na dwór to padać zaczynało :roll: mam nadzieję że jutro będzie ładniej ... Quote
GameBoy Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Fenris napisał(a):Na pierwszym skoczyła na mnie po patyk, a na drugim ziewa :p Dziś pogoda do D :-( i co ja wyszedł z nią na dwór to padać zaczynało :roll: mam nadzieję że jutro będzie ładniej ... podobno caly weekend ma padac w calej Polsce Quote
Fenris Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 diabelkowa napisał(a):porob portreciki w domu :P Porobiłem kilka fotek, ale to już niestety jutro, teraz meczyk!!! :diabloti: Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Fenris']Porobiłem kilka fotek, ale to już niestety jutro, teraz meczyk!!! :diabloti: :kciuki: za meczyk ;) Quote
natalia_aa Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Meczyk? Ja i qrwa meczyk, Austra vs. Artur Boruc? Osiągneliśmy extremum, maximum, apogeum farta! Wrr... co za gamonie, nerwy idzie stracić, jak się patrzy na tą "grę". Quote
Iza. Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Następny kibic :evil_lol: Wstawiłbyś, lepiej jakies foty, a nie oglądasz głupoty takie :eviltong: Quote
GameBoy Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 jak bedziemy tak grac z chorwatami to nas rozniosa ide :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
clockwork Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 i jak meczyk??? :roll::roll: gupki- jedna piłaka i jaki szał.... wzieliby se każdy po jednej i po sprawie, a nie ganiaja po tej murawie jak szurnięci :cool1: Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='natalia_aa']Meczyk? Ja i qrwa meczyk, Austra vs. Artur Boruc? Osiągneliśmy extremum, maximum, apogeum farta! Wrr... co za gamonie, nerwy idzie stracić, jak się patrzy na tą "grę". :evil_lol: :evil_lol: nie nerwujsja ...... siedze , klikam i słucham Antyradia i stąd moje określenie MECZYK :evil_lol::evil_lol::evil_lol: TZ słowa prostytułuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:w pokoju przed TV ;) Quote
Alicja Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='clockwork']i jak meczyk??? :roll::roll: gupki- jedna piłaka i jaki szał.... wzieliby se każdy po jednej i po sprawie, a nie ganiaja po tej murawie jak szurnięci :cool1: Ozzy ma 2 i jaki dżolo :grins: Quote
natalia_aa Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Qrwica! Co za pieprzony sędzia :/ durny, łysy Anglik... Za co on tego karnego do cholery podyktował, sprzedany on do cholery czy jak? Ciekawe kto mi zwróci kasę za paczkę wypalonych papierosów... Tak żem się wqrwiła, że aż mi łzy poleciały :/ PS: Sorry Dorian za offa :D Quote
Iza. Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 natalia_aa napisał(a):Qrwica! Co za pieprzony sędzia :/ durny, łysy Anglik... Za co on tego karnego do cholery podyktował, sprzedany on do cholery czy jak? Ciekawe kto mi zwróci kasę za paczkę wypalonych papierosów... Tak żem się wqrwiła, że aż mi łzy poleciały :/ PS: Sorry Dorian za offa :D To jaki wynik ostatecznie ? Bo żem nie oglądała, zdecydowanie to nie na moje nerwy ; ) Quote
Recommended Posts