demi Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 słuchajcie kochani, jeśli ona jest do piesków ok, to ja mogłabym ją wziąć na tymczas, ale tylko na miesiąc... później mój ojciec wraca do domu, a juz raz przez tymczasowego kota wylądował w szpitalu w stanie przedzawałowym...:lol: Wtedy bym ja koło siebie sterylnęła i szukała intensywnie domu... co wy na to? najbardziej boję sie, ze suńci nie znalazłabym domciu w ciagu miesiaca:lol: Quote
AMIGA Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 A my dziś wyjeżdżamy na działkę. Juz sobie wyobrażam co ta cała czwórka będzie tam wyrabiać:evil_lol: Moje biedne kwiatuuuuuszkiiiiiiiiiiiiii:-( A po powrocie obiecuję zdjęcia:-) Quote
AMIGA Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Przecież mama nie jest u mnie w dt. Jak mogę wziąć mame, jak mam domową suczkę i psa schroniskowego, z których oba nie tolerują dorosłych psów??? Dlatego moge dawać tymczas tylko szczeniakom Quote
agamika Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 xxxx52 napisał(a):a mama jedzie z dziecmi? mama została na bazie ( co zreszta w watku pisze;) ) . niestety trzebva było ratowac szczeniaki , bo zaczeły wyłazic ze swojej dziury... Niestety :shake: ciezko było z tymczasem dla dzieciaków samych nawet . Amiga :loveu:sie nie przyzna , ale ja wiem ze myslmy jej wcisęły juz te szczeniaki :oops: ( napisze pewnie ze jakby niechciała toby nie brała, ale .... ) . To 3ci z koleji szczeniakowy tymczas .. Suńka juz sie nauczyła czego unikac na bazie, a szczeniaki pewnie skonczyłyby pod maszyną jaką , albo ciezarówką (panowie robotnicy sa bardzo naturalni i uznali, ze jesli tak sie stanie to widac tak miało być ) ... Quote
Avaloth Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 cudne szczeniaczki :loveu: podrzucam ! szukajcie stałych domków ! Quote
demi Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 No to kiedy suńcia przyjedzie? :loveu: trzeba bedzie ją w ten sam dzień wykąpciać, zrobic sterylke i zawieźć do DT:) Quote
ATLANTYDA Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 demi napisał(a):No to kiedy suńcia przyjedzie? :loveu: trzeba bedzie ją w ten sam dzień wykąpciać, zrobic sterylke i zawieźć do DT:) :sweetCyb::sweetCyb::Cool!::bigcool: Quote
demi Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 :loveu: tylko, ze nie mamy duzo czasu, wsepnie 1,5 miesiaca, ale jej nie wyrzucą;) im szybciej znajdziemy domek, tym szybciej im cos nowego wcisnę;) Quote
Patia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Amiga , tu Allegro Twoich podopiecznych : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=362277855 wyróznione , pogrubione i podświetlone , trzyma kciuki ! Quote
nika28 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Ale suuperrr !!!!!!!! :multi::multi::cunao::Cool!::bigcool: Quote
BIANKA1 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Ale wypasione ALLEGRO :loveu: No to czekamy na odzew . Domki beda się biły o takie sliczności :lol: Quote
MARCHEWA Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 AMIGA,u mnie został tylko Feluś,bo Maniuś właśnie pojechał do swojego domku w Jastrzębiu.O 15-tej przyjeżdżają z Rybnika zobaczyć Felusia,gdyby się zdecydowali i byli ok,to wizytę po-adopcyjną przeprowadzi na pewno Alicja;)Życzę twoim maluszkom,aby też szybko znalazły domki. Quote
emilia2280 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 demi napisał(a):No to kiedy suńcia przyjedzie? :loveu: trzeba bedzie ją w ten sam dzień wykąpciać, zrobic sterylke i zawieźć do DT:) Czy wiadomo juz cos kiedy sunia bédzie przewieziona do Demi? Quote
liryka Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 cioteczki, macie kontakt z demi? zgodnie z jej prosba, wyslalam jej przedwczoraj pw namiary na mnie, ale nie odzywa sie i nie wiem, czy ekspediowac misienke na dt Quote
Alicja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='liryka']cioteczki, macie kontakt z demi? zgodnie z jej prosba, wyslalam jej przedwczoraj pw namiary na mnie, ale nie odzywa sie i nie wiem, czy ekspediowac misienke na dt może nie potrafi wejść na dogo jak wielu .... masz maila [email protected] Quote
demi Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 bardzo przepraszam, ze sie nie odzywam, ale byłam po za domem cały czas i mamy zadyme w tozie... kupa roboty... i interw na które trzeba było jechać, bo tam też zwierzaki cierpią. a nie mogłam nie przyjść i olać wrocławskie animalsy juz głupio teraz dzwonić, jutro popołudniu, bądz wieczorkiem napewno dryndnę. Ogólnie rzecz biorąc to najlepiej, zeby sunia przyjechała po poniedziałku, np we wtorek:) to zależy od jej szofera;) i najlepiej by było do południa, żeby przed zabiegiem ją wykąpciać;) jutro jak juz wszytsko ustalimy sie na dogo wyspowiadamy;) Quote
demi Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 a teraz musicie mi wybaczyc, ale po całym dniu niebycia w domu, musze gnuj w domu uporządkować, bo z psami mi nikt na dłuzszy spacer nie wyszedł i zrobiły swoje porządki:roll: jutro sie zjeźdza rodzinka, bo siostra ma urodziny, wiec musi byc pucuś galncuś:roll: Quote
demi Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='Alicja'] może nie potrafi wejść na dogo jak wielu .... masz maila [email protected] ja ci dam tych wielu:razz: ;) Quote
Alicja Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 [quote name='demi']ja ci dam tych wielu:razz: ;) :placz::placz::placz:ja tylko chciałam ...żeby się nie denerwowali :oops:.....ale co chwilke ktoś mi pisze na GG że nie daje rade wejść na dogo :cool1: Quote
Recommended Posts