Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 noooooo proszę w tym rozmiarze zaraz lepszy efekt :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jagienka Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Ona normalnie zaczepia Bona i to tak lubieżnie... Quote
liryka Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Jagienka napisał(a):Ona normalnie zaczepia Bona i to tak lubieżnie... z języczkiem :evil_lol: w tym wieku???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 liryka napisał(a):z języczkiem :evil_lol: w tym wieku???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
AMIGA Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Dzisiaj być może Pankracek trafi do nowego domku. Dlatego dla uwiecznienia jeszcze trochę fotek z działeczki Nieustające zabawy Quote
kiwi Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 ale amiga zarosnieta :D zastanawialam sie który szczeniak juz taki kudłaty i duzy a to amiga :D Quote
xxxx52 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 moze wykonac daloby sie piekne zdjecie mamusi, pokazujace jej urode Prosze opisac pieska tzn jaka jest wysoka ,jaki ma charakter. Quote
agamika Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 juz to opisywałam, ale moge jeszcze raz :p Misia jest taka do połowy łydki max , lekko długaśna :loveu: .. Ja widziałam ja dwa razy w zyciu, i moge powiedziec ze sunia jest bardzo ufna w stosunku do ludzi ( w tym obcych) , bardzo przytulasta, reaguje na wołanie , no sama słodycz . Doi psów nie znam jej stosunku, ani do dzieci, bo nie widziałam jej w takich sytuacjach. Z tego co mówiła liryka mi wynika ze sunia wkrada sie kiedy tylko moze do baraków pracowniczych i ładuje na łuzko. Stąd wydaje mi się ze mieszkała raczej w domu, ale moge sie mylić ... Ztego co pamietam, to Misia chyba tam sie po prostu przypęlętała i juz została . Quote
AMIGA Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='kiwi']ale amiga zarosnieta :D zastanawialam sie który szczeniak juz taki kudłaty i duzy a to amiga :D Amiga własnie potem zostala wyskubana! Ale że Bonus zarośnięty, to nie widac?? On dopiero jest zarośnięty!!! Dostałam własnie trochę zdjęć Negritki z nowego domu. Nie są niestety najlepszej jakości, bo wykonane sa komórką. Negricia nazywa się teraz Neri - jest rozpieszczana, kochana. Ma do towarzystwa kiciusia, który narazie jeszcze na nią fuczy i chomika który turla się Newri przed noskiem w wieeeelkiej kuli i stanowi wielką atrakcję. O takie zdjęcie musze jeszcze wyprosić!!! Z ulubionym tygryskiem, którego ciągnie po całym mieszkaniu Quote
agamika Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Neri :) PIeknie kochana kuleczka ... zdjęcia śliczne :) Quote
liryka Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 UWAGA, UWAGA !! poszukiwana ciotka (lub wujek), który bedzie dzielnie wspieral Amige podczas wizyty prawie-przyszlego wlasciciela Pankracka i zrobi mu pranie mozgu. Wizyta jutro ok. 10 u Amigi. Quote
demi Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 a co z mamusią, bo jej tymczas sie o nią pyta:roll: Quote
AMIGA Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Kurcze, Liryka jest strasznie "zakręcona" Wczoraj miałyśmy ok. godz. 17 jechac z Pankrackiem do nowego potencjalnego domku, a okazało się, że Liryka nie da rady wyjść z pracy. To pewnie i do mamuśki nie dała rady podejść:shake: Quote
liryka Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 mamusia gania po bazie i wygrzewa sie w sloncu. bardzo przepraszam za milczenie, ale w koncu dobre wiesci - poniewaz nie udalo sie znalezc transportu dla misi, w niedziele zawioze ja sama (demi, to juz sie umowimy) Quote
AMIGA Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 A Pankracek miał być dzisiaj osobiscie odebrany przez nowego "potencjalnego" pana, ale niestety tez mu nie wypaliła jazda do Krakowa. Gość mnie błaga, żeby Pankracka mu przywieźć - w dodatku dzisiaj! Mówi, że mu zona nie da żyć! Ale przeciez dzisiaj to już nierealne! Może gość nie straci głowy do jutra?:evil_lol: Quote
agamika Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 a moze ciubace pisanzostanie w Krakowie z Wujciem Samo Zło :diabloti: :eviltong: Quote
AMIGA Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 agamika napisał(a):a moze ciubace pisanzostanie w Krakowie z Wujciem Samo Zło :diabloti: :eviltong: Hahahaha baaardzo śmieszne. "Wujek Pół Zła" by tego nie przeżył - to okropny zazdrośnik Quote
ATLANTYDA Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 AMIGA napisał(a):A Pankracek miał być dzisiaj osobiscie odebrany przez nowego "potencjalnego" pana, ale niestety tez mu nie wypaliła jazda do Krakowa. Gość mnie błaga, żeby Pankracka mu przywieźć - w dodatku dzisiaj! Mówi, że mu zona nie da żyć! Ale przeciez dzisiaj to już nierealne! Może gość nie straci głowy do jutra?:evil_lol: Lepiej niech nie traci głowy bo kto sie Pankrackiem zaopiekuje:evil_lol: . Nawet szybko udało się maluszkom domki znaleźć :lol: Quote
demi Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 liryka napisał(a):mamusia gania po bazie i wygrzewa sie w sloncu. bardzo przepraszam za milczenie, ale w koncu dobre wiesci - poniewaz nie udalo sie znalezc transportu dla misi, w niedziele zawioze ja sama (demi, to juz sie umowimy) toś mnie kochana wrobiła. czyli sunia ma u mnie nocować:razz: zaraz przyjedzie do mnie sucnia z wypadku, schron odmówił pomocy... a ja bym nie mogła odmówić złamanej na wylot łapce... i piesio bedzie u mnie jako 8, do tego jeszcze mamusia-9:roll: chyba se w łeb strzele:roll: Quote
AMIGA Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 demi napisał(a):toś mnie kochana wrobiła. czyli sunia ma u mnie nocować:razz: zaraz przyjedzie do mnie sucnia z wypadku, schron odmówił pomocy... a ja bym nie mogła odmówić złamanej na wylot łapce... i piesio bedzie u mnie jako 8, do tego jeszcze mamusia-9:roll: chyba se w łeb strzele:roll: łomatkooooooooooooo. Demi a dasz z tym kramem Sobie radę?? A Pankracek został w nowym domku w Mikołowie, Państwo są nim zachwyceni, a ten mały zdrajca od razu zaczął biegać za nową pańcią. Mam dwa zdjęcia Pankracka z nowa rodzinką, ale już wstawię po powrocie z działki, bo jestem zmuszona jednak jechać jeszcze dzisiaj Quote
Recommended Posts