AMIGA Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ja ją tak odruchowo nazywam Negritka. Ale i tak nowi właściciele sobie ją nazwą jak chcą. Narazie jeszcze ani Pankracek ani Negritka nie reagują na swoje imiona:p Quote
AMIGA Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Uffffffffff Negritka daje niezłą szkołę. Taki z niej rozdarciuch, że aż z 8 piątra na parter ją słychać jak ze swoimi wychodzę na siusianko! A koopencji od wczoraj ani jednej :shake: Sama pytam co z mamusią. Liryka od wczoraj nic nam nie pisze, a to ona tam jest najbliżej mamusi:-( Quote
MARCHEWA Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Moje maluchy dostają ryż i normalne qoopki robią,tylko żeby to jedzonko za gęste nie było. A co tu robi piłeczka moich klusek?:evil_lol::evil_lol: Quote
liryka Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 dziewczyny, wybaczcie, mam katastrofe kontaktowa - padl mi rownoczesnie telefon i komputer, stracilam wszystkie dane kontaktowe i bardzo duzo sluzbowych dokumentow, wiec musze sie wylaczyc, pilotuje tylko sunie Quote
AMIGA Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Wetka mi kazała dawać ryż z kurczaczkiem i dodać troche marcheweczki. Negritka w południe nawet zastrajkowała z jedzonkiem. Strajk głodowy,a coooo. W końcu ma z czego zrzucac. I jakieś nędzne 2 koopencje były, wcale nie za bardzo twarde. Tylko niestety nie byłam przy samej czynności i nie wiem czyje to były koopencje:evil_lol: Quote
AMIGA Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 MARCHEWA napisał(a): A co tu robi piłeczka moich klusek?:evil_lol::evil_lol: Mooooich klusek :mad::evil_lol: Quote
AMIGA Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 No i nikt nas nie odwiedza:placz: A tu maluszki tak się rozbrykały:loveu: Zwłaszcza Negritka - ta to by chciała wciąż się bawić i żeby ktoś stale był przy niej. Pankracek też się już rozbrykał. Wszystko go interesuje. Gazetki rozrywają na strzępeczki. A co tam będa je moczyc siuśkami, jak suche lepiej szeleszcza:evil_lol: Rano od 4 godz Negritka już woła (ba- wydziera się!!!) żeby wszyscy już wstawali. To skandal spać, skoro już jasno! Mój Bono, który do nieawna był strasznie drażliwy i reagował ząbkami na kazde dotknięcie "obcego" teraz merdoli swoim ogonkiem kikutkiem. Coś tam powarkuje, tłumaczy maluchom, a one się przed nim kładą kołami do góry, ale za sekundę znowu go zaczepiają. A Amiga tylko głupieje, jak któreś jej wejdzie pod brzuchola i czegoś tam szuka (ciekawe czego???):evil_lol: Koopencje niby się pojawiają, ale jakieś takie strasznie niewspółmiernie małe. Byłam przyzwyczajona, że u poprzednich szczeniaczków właściwie po kazdym jedzonku były koopencje. A tu - takie mikroskopijne i to 1 x na dzień. Ale faktycznie pomogło im masowanie brzuszka. To tyle relacji. A zdjęcia nastapią trochę później:p Quote
MARCHEWA Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 U mnie też w nocy jest koncert w wykonaniu Maniusia,który domaga się jedzonka:evil_lol: Quote
AMIGA Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 A wczoraj Negritka odmówiła jedzonka, już się martwiłam, czy jej coś nie dolega. Nawet wieczorem raz puściła małego pawika. Ale dzisiaj już bryka i zjadła z trzęsącymi się uszkami całą swoją porcyjkę Quote
AMIGA Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 BIANKA1 napisał(a):też mam maluszka :cool3: Linka do watku prosze:p Quote
BIANKA1 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 AMIGA napisał(a):Linka do watku prosze:p Jeszcze nie ma , mam ją od 2 godzin :lol: Malutka koło 6 tyg,bez woli zycia . Chuda , przewraca się , słania na łapeczkach . Ogonek schowany pod siebie :-(Straszna bida :cool1: Quote
AMIGA Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 BIANKA1 napisał(a):Jeszcze nie ma , mam ją od 2 godzin :lol: Malutka koło 6 tyg,bez woli zycia . Chuda , przewraca się , słania na łapeczkach . Ogonek schowany pod siebie :-(Straszna bida :cool1: A skąd masz tą biedę??:-( Quote
BIANKA1 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 AMIGA napisał(a):A skąd masz tą biedę??:-( Agnieszka i ULV wzieły ją ze schroniska , ale już wyczerpały możliwości ratowania malutkiej . Chyba pójdę z nią dzisiaj do wetki , bo mała chodzi jak pokurcz :-(Coś jej dolega , tylko co ? Przepraszam , że zaśmiecam wątek . Jak wrócę od lekarza , to założe wątek malutkiej . Quote
AMIGA Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 I obiecane fotki. Wprawdzie nie wiem, czy kogokolwiek interesuja, ale jak obiecałam, to wstawię:evil_lol: Brykjące z moją "starą babą" klusiory Quote
agamika Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Czubaka :evil_lol: <hahaha> Quote
AMIGA Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 agamika napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: Czubaka :evil_lol: <hahaha> Właśnie mój syn od razu tak nazwał Pankracka :evil_lol: Quote
emilia2280 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Liryce padly media a czy ktos wie co u suni? I czy ona juz po sterylce, bo czytalam ze panowie robotnicy mieli sié skladac. Quote
AMIGA Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 emilia2280 napisał(a):Liryce padly media a czy ktos wie co u suni? I czy ona juz po sterylce, bo czytalam ze panowie robotnicy mieli sié skladac. Niestety nic nie wiemy, właśnie z tego powodu, że liryce padły media Quote
ATLANTYDA Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 AMIGA napisał(a):I obiecane fotki. Wprawdzie nie wiem, czy kogokolwiek interesuja, ale jak obiecałam, to wstawię:evil_lol: Brykjące z moją "starą babą" klusiory Ja zagladam stale słodkie malenstwa:loveu::loveu::loveu: Quote
AMIGA Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Ja zagladam stale słodkie malenstwa:loveu::loveu::loveu: :oops: Cofam , cofam Quote
Recommended Posts