Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja ją tak odruchowo nazywam Negritka. Ale i tak nowi właściciele sobie ją nazwą jak chcą. Narazie jeszcze ani Pankracek ani Negritka nie reagują na swoje imiona:p

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uffffffffff Negritka daje niezłą szkołę. Taki z niej rozdarciuch, że aż z 8 piątra na parter ją słychać jak ze swoimi wychodzę na siusianko!
A koopencji od wczoraj ani jednej :shake:
Sama pytam co z mamusią. Liryka od wczoraj nic nam nie pisze, a to ona tam jest najbliżej mamusi:-(

Posted

dziewczyny, wybaczcie, mam katastrofe kontaktowa - padl mi rownoczesnie telefon i komputer, stracilam wszystkie dane kontaktowe i bardzo duzo sluzbowych dokumentow, wiec musze sie wylaczyc, pilotuje tylko sunie

Posted

Wetka mi kazała dawać ryż z kurczaczkiem i dodać troche marcheweczki.
Negritka w południe nawet zastrajkowała z jedzonkiem. Strajk głodowy,a coooo. W końcu ma z czego zrzucac.
I jakieś nędzne 2 koopencje były, wcale nie za bardzo twarde. Tylko niestety nie byłam przy samej czynności i nie wiem czyje to były koopencje:evil_lol:

Posted

No i nikt nas nie odwiedza:placz:
A tu maluszki tak się rozbrykały:loveu: Zwłaszcza Negritka - ta to by chciała wciąż się bawić i żeby ktoś stale był przy niej. Pankracek też się już rozbrykał. Wszystko go interesuje. Gazetki rozrywają na strzępeczki. A co tam będa je moczyc siuśkami, jak suche lepiej szeleszcza:evil_lol:
Rano od 4 godz Negritka już woła (ba- wydziera się!!!) żeby wszyscy już wstawali. To skandal spać, skoro już jasno!
Mój Bono, który do nieawna był strasznie drażliwy i reagował ząbkami na kazde dotknięcie "obcego" teraz merdoli swoim ogonkiem kikutkiem. Coś tam powarkuje, tłumaczy maluchom, a one się przed nim kładą kołami do góry, ale za sekundę znowu go zaczepiają. A Amiga tylko głupieje, jak któreś jej wejdzie pod brzuchola i czegoś tam szuka (ciekawe czego???):evil_lol:
Koopencje niby się pojawiają, ale jakieś takie strasznie niewspółmiernie małe. Byłam przyzwyczajona, że u poprzednich szczeniaczków właściwie po kazdym jedzonku były koopencje. A tu - takie mikroskopijne i to 1 x na dzień. Ale faktycznie pomogło im masowanie brzuszka.
To tyle relacji. A zdjęcia nastapią trochę później:p

Posted

A wczoraj Negritka odmówiła jedzonka, już się martwiłam, czy jej coś nie dolega. Nawet wieczorem raz puściła małego pawika. Ale dzisiaj już bryka i zjadła z trzęsącymi się uszkami całą swoją porcyjkę

Posted

AMIGA napisał(a):
Linka do watku prosze:p

Jeszcze nie ma , mam ją od 2 godzin :lol:
Malutka koło 6 tyg,bez woli zycia . Chuda , przewraca się , słania na łapeczkach . Ogonek schowany pod siebie :-(Straszna bida :cool1:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Jeszcze nie ma , mam ją od 2 godzin :lol:
Malutka koło 6 tyg,bez woli zycia . Chuda , przewraca się , słania na łapeczkach . Ogonek schowany pod siebie :-(Straszna bida :cool1:

A skąd masz tą biedę??:-(

Posted

AMIGA napisał(a):
A skąd masz tą biedę??:-(

Agnieszka i ULV wzieły ją ze schroniska , ale już wyczerpały możliwości ratowania malutkiej . Chyba pójdę z nią dzisiaj do wetki , bo mała chodzi jak pokurcz :-(Coś jej dolega , tylko co ?
Przepraszam , że zaśmiecam wątek . Jak wrócę od lekarza , to założe wątek malutkiej .

Posted

I obiecane fotki. Wprawdzie nie wiem, czy kogokolwiek interesuja, ale jak obiecałam, to wstawię:evil_lol:

Brykjące z moją "starą babą" klusiory

Posted

agamika napisał(a):
:loveu::loveu::loveu::loveu:

:loveu:

Czubaka :evil_lol: <hahaha>

Właśnie mój syn od razu tak nazwał Pankracka :evil_lol:

Posted

emilia2280 napisał(a):
Liryce padly media a czy ktos wie co u suni? I czy ona juz po sterylce, bo czytalam ze panowie robotnicy mieli sié skladac.

Niestety nic nie wiemy, właśnie z tego powodu, że liryce padły media

Posted

AMIGA napisał(a):
I obiecane fotki. Wprawdzie nie wiem, czy kogokolwiek interesuja, ale jak obiecałam, to wstawię:evil_lol:

Brykjące z moją "starą babą" klusiory

Ja zagladam stale słodkie malenstwa:loveu::loveu::loveu: