demi Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 ;) jutro sie wszystko wyjaśni, a na razie to uciekam;) Quote
Avaloth Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Alicja']ale co chwilke ktoś mi pisze na GG że nie daje rade wejść na dogo :cool1: mi też ostatnio szwankowało, przez parę dni z odstępami miałam białe tło.. hopamy ! Quote
demi Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 rozmawiałam wstepnie z liryką, ale króciutko bo nie mogłam w tej chwili rozmawiać, a teraz sie poczta włącza... jeszcze musimy sie do końca ugadać:roll: Quote
AMIGA Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Patia']Amiga , tu Allegro Twoich podopiecznych : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=362277855 wyróznione , pogrubione i podświetlone , trzyma kciuki ! Patiu :loveu: wielkie dzieki :loveu::loveu: Już były dwa telefony - jedna pani chce bardziej Pankracka do domku z ogrodem pod Krakowem, a przed chwilką dzwonił pan z Krakowa - jedno osiedle dalej ode mnie, który raczej chce sunieczke. Ale jutro o godz. 18 ma przyjechac zobaczyć pieski u mnie. Wie, że musimy jeszcze u niego zrobić wizytę przedadopcyjną i ze dopiero zdecydujemy, czy mu oddamy pieska. Ale tak trochę mi się dziwnie wydawało, bo pan przyjeżdża jutro i "żeby ten piesek jeszcze był" ! Quote
karusiap Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 ja mam wiadomosc o 5 szczeniakach,czarnych z krawatkami niewielkich i 2 ktore moga byc wieksze...:shake:podjade jakos porobic zdjecia...ale pamietajcie prosze jak cos Quote
AMIGA Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Jak tylko będa jeszcze jakies dodatkowe tel. (bo narazie miałam tylko 2) to będę przekierowywac na Ciebie Quote
Patia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 karusiap napisał(a):ja mam wiadomosc o 5 szczeniakach,czarnych z krawatkami niewielkich i 2 ktore moga byc wieksze...:shake:podjade jakos porobic zdjecia...ale pamietajcie prosze jak cos Karusia , dawaj znać , jakby co , podmienimy w Allegro . Quote
demi Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 a czy ta Pani co ma ogródek, nie chciałaby zaadoptować jeszcze mamusi, skoro ma dom z ogrodem:razz: lepiej by się chowały:roll: Quote
liryka Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 dziś do nowego domu pojechała Negritka. ma kota do łapania za ogon, chomika do turlania i jedyne obawy, to że zostanie zagłaskiwanym, rozpuszczonym suczydłem:evil_lol::evil_lol: a dla mamusi szukamy transportu do Wrocławia, do dt czekającego na misie dzieki demi:loveu: Quote
AMIGA Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 [quote name='Patia']Amiga czy mogę już usunąć Negritkę z Allegro ? Myslę, że tak. Dzięki Patiu, mam nadzieję, że już mała tam zostanie. Ponieważ oba maluszki zostały dzisiaj odrobaczone, nowi państwo dostali przykazanie, żeby dzisiaj obserwowali koopencję. Właśnie miałam tel. ze mała zeobiła piekną koo i że ta piekna koo została przegrzebana dokładnie i nic w niej nie było. Mała już z apetytem spałaszowała kolację. Kot obchodzi ją narazie z daleka Quote
MARCHEWA Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Super wiadomość:multi: A co do robali,to maluchy,które były u mnie koopkały robakami dopiero po 2-3 dniach od odrobaczenia. Quote
AMIGA Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 MARCHEWA napisał(a):Super wiadomość:multi: A co do robali,to maluchy,które były u mnie koopkały robakami dopiero po 2-3 dniach od odrobaczenia. Zawsze człowieka pocieszą :evil_lol: Obiecałam zdjęcia z działki - jest ich tyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, że zanim je powgrywam do fotosika to pewnie mnie poranek zastanie :-)) Quote
liryka Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 mówisz, masz :) http://img529.imageshack.us/img529/5951/miniimg5613pp7.jpg brat? jaki brat? to nie jest dywanik??? strzezcie sie, nadchodze!!! czarne diablisko Quote
liryka Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 wiatr we wlosach, dzika mlodosc :) wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....................... patyczek czy nie, co za róznica? Quote
AMIGA Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Taka byla radocha na działce! Trawka, stokrotki i mlecze do koszenia, inne kwiatki też sie zesztą super gryzło. Dzieciaki tak poszalały, że jak wróciliśmy do domu, to padły jak strucle na dłuuuuuuuuugi czas czym tu pachnie - aaa tu sa węgielki z grilla!!! a tu czym pachnie? Nieee, tu można coś powygryzać idziemy razem zdobywać swiat pod czujnym okiem "mamuski" no i w końcu trzeba odpocząć Quote
liryka Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 i moje ulubione - ciotka amiga ma cos pysznego :evil_lol::evil_lol: tylko mlodej cos kierunki sie pomylily... Quote
AMIGA Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 I dlaczego mi wciąż błyskasz po oczkach??? No własnie! Dlaczego?? Troche sie popodgryzamy Quote
Alicja Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:fota 4 żebrających wymiata :evil_lol: http://img156.imageshack.us/img156/5080/miniimg5585copyxn2.jpg Quote
liryka Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 :oops::oops: a co mi tam :) powtórka full size:) http://img402.imageshack.us/img402/5275/miniimg5585copyts5.jpg Quote
Recommended Posts