Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']ale co chwilke ktoś mi pisze na GG że nie daje rade wejść na dogo :cool1:
mi też ostatnio szwankowało, przez parę dni z odstępami miałam białe tło..

hopamy !

Posted

rozmawiałam wstepnie z liryką, ale króciutko bo nie mogłam w tej chwili rozmawiać, a teraz sie poczta włącza... jeszcze musimy sie do końca ugadać:roll:

Posted

[quote name='Patia']Amiga , tu Allegro Twoich podopiecznych :

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=362277855

wyróznione , pogrubione i podświetlone , trzyma kciuki !
Patiu :loveu: wielkie dzieki :loveu::loveu:
Już były dwa telefony - jedna pani chce bardziej Pankracka do domku z ogrodem pod Krakowem, a przed chwilką dzwonił pan z Krakowa - jedno osiedle dalej ode mnie, który raczej chce sunieczke. Ale jutro o godz. 18 ma przyjechac zobaczyć pieski u mnie. Wie, że musimy jeszcze u niego zrobić wizytę przedadopcyjną i ze dopiero zdecydujemy, czy mu oddamy pieska. Ale tak trochę mi się dziwnie wydawało, bo pan przyjeżdża jutro i "żeby ten piesek jeszcze był" !

Posted

karusiap napisał(a):
ja mam wiadomosc o 5 szczeniakach,czarnych z krawatkami niewielkich i 2 ktore moga byc wieksze...:shake:podjade jakos porobic zdjecia...ale pamietajcie prosze jak cos

Karusia , dawaj znać , jakby co , podmienimy w Allegro .

Posted

dziś do nowego domu pojechała Negritka. ma kota do łapania za ogon, chomika do turlania i jedyne obawy, to że zostanie zagłaskiwanym, rozpuszczonym suczydłem:evil_lol::evil_lol:

a dla mamusi szukamy transportu do Wrocławia, do dt czekającego na misie dzieki demi:loveu:

Posted

[quote name='Patia']Amiga czy mogę już usunąć Negritkę z Allegro ?
Myslę, że tak. Dzięki Patiu, mam nadzieję, że już mała tam zostanie.

Ponieważ oba maluszki zostały dzisiaj odrobaczone, nowi państwo dostali przykazanie, żeby dzisiaj obserwowali koopencję. Właśnie miałam tel. ze mała zeobiła piekną koo i że ta piekna koo została przegrzebana dokładnie i nic w niej nie było. Mała już z apetytem spałaszowała kolację. Kot obchodzi ją narazie z daleka

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Super wiadomość:multi:
A co do robali,to maluchy,które były u mnie koopkały robakami dopiero po 2-3 dniach od odrobaczenia.

Zawsze człowieka pocieszą :evil_lol:

Obiecałam zdjęcia z działki - jest ich tyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, że zanim je powgrywam do fotosika to pewnie mnie poranek zastanie :-))

Posted

Taka byla radocha na działce! Trawka, stokrotki i mlecze do koszenia, inne kwiatki też sie zesztą super gryzło.
Dzieciaki tak poszalały, że jak wróciliśmy do domu, to padły jak strucle na dłuuuuuuuuugi czas

czym tu pachnie - aaa tu sa węgielki z grilla!!!

a tu czym pachnie? Nieee, tu można coś powygryzać

idziemy razem zdobywać swiat

pod czujnym okiem "mamuski"

no i w końcu trzeba odpocząć