Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mamusia, dzis pojechała już do nowego domku;) Misia ma na imie teraz Kesii czy Kejsi, ale tak ładniutko:)

W domu w którym jest są też koty, jeden wiekszy od niej, dwa kilo wiecej, olbrzym:razz: małe najpierw chciała gonic, ale jak zobaczyła tego olbrzyma to zbaraniała:evil_lol:
w domku są też dwie studenki, każda zrobiła u siebie w pokoju posłanie dla pieska i Misiolec teraz może sobie wybierać z kim chce sobie posiedzieć:loveu:

suńka naprawdę bedzie miała tam superaśnie:loveu:

a oto ona i jej nowa pańcia, która w brew pozorom ma werwę nie z tej ziemi:razz:
ja przy niej się chowam:roll:

Misiolec bedzie tam wygligliwany na wszytskie strony, a i ja bede ja co miesiac widywać;)

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

opiekunka, czuje sie na 20 latek:lol: tyle kobiecina energii ma, ze ją podziwiam w walce o dobrobyt "wolno żyjacych kotów":cool3:

przeżyje sunie spokojnie, bo zapewne o to ci chodzi:roll:

Posted

oj, zmeczona, bo biega za kotami jak wyczynowa biegaczka:evil_lol:
super babeczka;)

myślę, ze można zmienic tytuł. Tylko, nie wiem czy nie bede was prosiła o wsparcie kilkoma złociakami, bo jeszcze nie wiem ile na AR za krew bede musiała zapłacić:oops:

Posted

pewnie, ze bede pisać:lol:

na razie wraz z wetkami martwimy sie o MAxime, owczarkowata z mojego podpisu bo w poniedziałek ma operacje... później zaczniemy mysleć bardziej przyziemnie...;)

Posted

KOBIETO!!! :mad::mad:
ile razy mam dzownic i pytac, jak i ile Ci przelac za wszystkie Misiowe zabiegi??? a jak cos zostanie, to pojdzie na Maxi, ale daj nr konta!!!

Posted

no bo kochana, bo ja sie zadeklarowałam, że połowe za sterylke dołoże, a tu niedość, ze MAxiulec doszedł, do tego transfuzja Misi- Kesi. eh...
i sie jeszcze szykuja szkieleciki, z jakiegoś baru za wro... oby ta info sie nie potwierdziła:shake:

Wczoraj dzwoniła Pani Wanda i mówiła, że Kesi pozdrawia:loveu:
Kesi ma swoje piękne legowisko, pełno smakołyków, udka z kurczaka na obiad i rojala w misce jak by jej sie pusto w brzusiu zrobiło;) Wszyscy sie nią zachwycają:) KEsi była juz u weta, niedługo ściągną szwy, a później zaszczepią;)

Posted

chwilkę odczekałam na wszelki wypadek, ale w końcu zmieniłam tytuł :)

WIELKIE DZIęKI ciotki, za wszystko, co dla psiaków zrobiłyście. W ciągu miesiąca uszczęśliwiłyśmy całą, 6-psią rodzinkę :) :respect:

Posted

byłam u wetek i jak narazie udało mi się wyciągnąć informacje, że krew kosztowała 115zł zakupiona na ar. I zabieg ok 100zł;)
mozna by powiedzieć, ze jesteśmy do przodu. Za wizyty domowe znaczy się usługi nie płacimy:roll:

• 2 weeks later...
Posted

Miałam wreszcie telefon od Państwa Pankracostwa z Mikołowa.
Pankracek zadomowił się już w 100 % szaleje jak na szczeniaczka przystało. Został zaszczepiony o tydzień później niż wypadało z obliczeń po poprzednim szczepieniu (bo teoretycznie miałby być szczepiony zaraz na drugi dzień po przyjeździe do nowego domku). Ale taka była sugestia weta, żeby Pankracek najpierw się dobrze zadomowił w nowym domku. Pankracek nabrał ciałka - wazy już 3 kg. Zapomniałam tylko spytać, czy pozostawili mu imię Pankracy, czy może już ma jakieś inne imię.
Mam obiecane zdjęcia (niestety tylko z komórki)

Posted

ale zawsze zdjecia:loveu:

ja też niedługo pokaże wam Misie=Kesi w swoim nowym domku:loveu: tak jak była cieta na koty, tak teraz razem ze sobą śpią:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

no to jak obiecałam- zdjecia:loveu:

dzis byłam u Kessi i u jej Pańci. Mówie wam to miłość jak sie patrzy!:loveu:

Zdjecia może nie najlepszej jakości, ale są;) tak to juz jest jak człowiek na aparacie oszczędza;)

Rano Kessi wcina Rojala a wieczorkiem gotowane miesko. Ta sierść co ma na grzbiecie jest jaka była. Została odpchlona kropelkami Bajera, w przyszłym tygodniu bedzie szczepiona p/ wsciekliźnie, a za miesiąc na wirusy.

Koty domowe jak i podwórkowe są w niej zakochane jak i ona w nich:loveu: ale za to jest cieta na inne psy:evil_lol: