Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a mam inny wybór? chyba muszę dać sobie rade:roll: no nic, najwyżej mnie wyeksmitują z domu... mam tylko nadzieje, ze suńcia bedzie chciała nockę przespać sama w łazience...:roll: aż się boje. bo w pon z rana mamy zabieg na ar, później sunia z pod baraku i dowieźć do dt, w poniedziałek kolejny zabieg:shake:

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AMIGA napisał(a):

A Pankracek został w nowym domku w Mikołowie, Państwo są nim zachwyceni, a ten mały zdrajca od razu zaczął biegać za nową pańcią.
Mam dwa zdjęcia Pankracka z nowa rodzinką, ale już wstawię po powrocie z działki, bo jestem zmuszona jednak jechać jeszcze dzisiaj

Super,że Pankracek już w nowym domku:multi:czyli wszystkie maluszki szczęśliwe,teraz trzeba zająć się mamusią;)

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Maluchy rozeszły się do domków jak świeże bułeczki :lol::lol::multi:
Mamusia też trafi do super domku :kciuki::kciuki::kciuki:

To super !!! :multi:

Posted

to sunia już u mnie od rana;) jutro popołudniu zabieg i jedziemy do dt:razz:

jest taka biedulka smutna. a jak za liryką teskni biedulka:shake: musze z nią na ogród wychodzic na smyczy, bo przez bramke sie Misia niedobra przeciska, a na każde auto sie cieszy:roll:

Posted

Biedna Misia. Ale na szczęście juz nie będzie się tak biedna tułać po placu budowy
A ja się nie moge oprzeć żeby nie wstawić jeszcze paru fotek z naszego wsplnego pobytu na działce w zeszły wekend. Maluchy sa tak rozbrajające, że jak tu Wam nie pokazać

Tak szalały

I pokazywały "braki w wychowaniu

A tak wyglądało każde ich karmienie - moje czekały - a nuz któryś mały sie podzieli?? Ale gdzie tam!

Posted

To jeszcze nie wszystkie zdjęcia - najpiękniejsze są jeszcze niepozmniejszane, ale żywcem już muszę się zabrac do jakiejś pracy.
Ale obiecuję, że Was jeszcze będe zamęczać Neri i Pankrackiem :-)

Posted

I obiecuję - już koniec tego zamęczania wszystkich.
Jeszcze tylko Pankracek - ostatnie zdjęcie z DT i pierwsze w nowym domku

I MOCNO TRZYMAM KCIUKI DZISIAJ ZA MAMUSIĘ

Posted

BIANKA1 napisał(a):
No i nie ma maluszków . Nie płakusiaj AMIGA , znajdą Ci nastepne :lol:

Bianko ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Posted

oby nie adoptowali szczeniaka dziadkowie dla malego dziecka:shake::-(,a jak podrosnie lub ugryzie ,bo dziadkowie nie maja czasu na wychowanie pieska,zamkna go kojcu lub wyrzuca.
poczekajmy rok ,to sie okaze.
mam nadzieje ,ze sie myle ,ze to nie zywa zabawka dla wnuczki!

Posted

xxxx52 napisał(a):
oby nie adoptowali szczeniaka dziadkowie dla malego dziecka:shake::-(,a jak podrosnie lub ugryzie ,bo dziadkowie nie maja czasu na wychowanie pieska,zamkna go kojcu lub wyrzuca.
poczekajmy rok ,to sie okaze.
mam nadzieje ,ze sie myle ,ze to nie zywa zabawka dla wnuczki!

:roll: jakby były jakiekolwiek takie sygnały, to na pewno Amiga z Karusiap nie zostawiły by tam psa , już miały kilka awantur z ludźmi właśnie z tego powodu, bo nie zostawiły psa ...

Posted

niestety nie posiadamy z Amiga umiejetnosci przewidywania co bedzie za rok:cool1:natomiat gdyby bylo zle to psa bysmy nie zostawily,no bez jaj.Jest ok i mialysmy powiedziec ludziom,nie dostaniece psa bo za rok byc moze zamkniecie go w kojcu??
A tak poza tym to sa rodzice malej w dodatku z internetem wiec pewnie srednio milo im bedzie jak wejda na te strone:shake:

Posted

karusiap napisał(a):
niestety nie posiadamy z Amiga umiejetnosci przewidywania co bedzie za rok:cool1:natomiat gdyby bylo zle to psa bysmy nie zostawily,no bez jaj.Jest ok i mialysmy powiedziec ludziom,nie dostaniece psa bo za rok byc moze zamkniecie go w kojcu??
A tak poza tym to sa rodzice malej w dodatku z internetem wiec pewnie srednio milo im bedzie jak wejda na te strone:shake:

Podpisuję się obydwiema rękami pod tym, co napisała Karusiap
A poza tym, czy mamy jakąkolwiek gwarancję, że w domu bez dziecka za rok komuś się pies nie znudzi i nie znajdzie się w schronisku, czy w kojcu???

Posted

Mam wiadomości od Neri, a właściwie od jej Pani. Mała została dzisiaj zaszczepiona. Zniosła kłucie prawie że całkiem dzielnie. Przez 7 dni przyrosło naszej małej az od 1,8 do 2,25 kg:loveu: