Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dwa maluchy pojechaly na dt do cioci Marchewy w Jastrzebiu, dziekujemy :loveu::loveu:

sa bezpieczne i beda ganiac po ogrodzie w oczekiwaniu na wspaniale domki :)

2 mikruski wciaz mieszkaja pod barakiem :-(, krucho z tymczasami...

• Replies 276
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu: one sa kochane :loveu:

ale prawda taka, ze dwa które zostały jeszcze chwila a zaczną wyłazić spod baraku , a wtedy .... :placz:...

a ich mama jaka urocza :loveu: , jeśli charakter będą miały mamusi, to będą wtedy psy idealne :evil_lol:

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
pytałam bo było ich pięć ,a ile ich zostało dwa albo trzy?

bylo 5,
1 ma DS,
2 sa na DT,
2 wciaz z mama na budowie (1 mial miec domek, ale nie wyszlo:placz:)

Posted

liryka napisał(a):
bylo 5,
1 ma DS,
2 sa na DT,
2 wciaz z mama na budowie (1 mial miec domek, ale nie wyszlo:placz:)

jak się zwolni boks w hotelu to wezmy je do hotelu, zrobi się sterylkę itd... no nie ?:cool3:;)

Posted

AMIGA napisał(a):
Własnie oba maluszki, o ile udało się je odebrać mamie - jadą do mnie na dt

Jesteś bardzo dzielna :lol: Kolejne maluszki . Mają maluszki szczęście , że do Ciebie jadą :loveu:

Posted

Sa już u mnie. Ona mocno wystraszone i smutne, bo nie mają mamusi koło siebie. Opatuliłam je ręczniczkiem i usnęły teraz mocno na swoim posłanku.
Dziewczynka miała niestety chorobe lokomocyjną, ale miejmy nadzieję, ze wszystko będzie oK. Jutro podejdę z nimi do weta, bo to już chyba czas na odrobaczenie maluszków

Posted

pankracek i sunia u amigi :)

wielkie, wielkie dzieki, amigo:loveu::loveu::loveu: i agamiko, za caloksztalt szczeniakowych spraw :)
zdazylysmy na czas: maluchy zrobily sie ciekawskie i wylazily spod baraku, a jutro juz normalny ruch na bazie:shake: ale na szczesciedzieki dzielnym ciotkom wszystkie maluchy sa bezpieczne :)!!!

zostala sunia, rozpaczajaca za dziecmi:placz::placz:
jutro ruszy w firmie kampania kopertowa na sterylke misi, zobaczymy, kto z deklarujacych sie wrzuci cos do kopertki?

Posted

liryka napisał(a):
pankracek i sunia u amigi :)

No właśnie Pankracek i sunia. Suni trzeba nadac jakies imię. To taka mała czarna kluseczka z biała skarpetką

Posted

AMIGA napisał(a):
No właśnie Pankracek i sunia. Suni trzeba nadac jakies imię. To taka mała czarna kluseczka z biała skarpetką

Proponuję Malinka albo Kropeczka bo ona taka malutka ;),Albo Fizia bo ma pończoszkę :lol:

Posted

Jakos tak zrozumiałam, że sunia ma iśc do hoteliku. Ale może ja się mylę.
Bo ja nie mam ani ogródka, ani budki, w dodatku mam suczkę, która innych dorosłych dziewczynek nie toleruje