liryka Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 dwa maluchy pojechaly na dt do cioci Marchewy w Jastrzebiu, dziekujemy :loveu::loveu: sa bezpieczne i beda ganiac po ogrodzie w oczekiwaniu na wspaniale domki :) 2 mikruski wciaz mieszkaja pod barakiem :-(, krucho z tymczasami... Quote
agamika Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 :loveu: one sa kochane :loveu: ale prawda taka, ze dwa które zostały jeszcze chwila a zaczną wyłazić spod baraku , a wtedy .... :placz:... a ich mama jaka urocza :loveu: , jeśli charakter będą miały mamusi, to będą wtedy psy idealne :evil_lol: Quote
liryka Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 takie jestesmy piekne glodomorki http://img74.imageshack.us/img74/7171/mini200805031698ud0.jpg a takie ciekawskie http://img520.imageshack.us/img520/8589/mini200805031739va9.jpg cos agamike oblazlo:evil_lol::evil_lol: http://img517.imageshack.us/img517/2889/mini200805031756dh8.jpg Quote
ATLANTYDA Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 pytałam bo było ich pięć ,a ile ich zostało dwa albo trzy? Quote
agamika Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Zostały dwa, jeden jest już w DS . Liryka pisała ze zostanie jeden, bo był chętny na jeszcze jednego , ale sie wycofał . Quote
liryka Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 ATLANTYDA napisał(a):pytałam bo było ich pięć ,a ile ich zostało dwa albo trzy? bylo 5, 1 ma DS, 2 sa na DT, 2 wciaz z mama na budowie (1 mial miec domek, ale nie wyszlo:placz:) Quote
AgaG Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 liryka napisał(a):bylo 5, 1 ma DS, 2 sa na DT, 2 wciaz z mama na budowie (1 mial miec domek, ale nie wyszlo:placz:) jak się zwolni boks w hotelu to wezmy je do hotelu, zrobi się sterylkę itd... no nie ?:cool3:;) Quote
MARCHEWA Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Jak tam kluseczki?Może któryś jeszcze znalazł domek? Quote
AMIGA Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Własnie oba maluszki, o ile udało się je odebrać mamie - jadą do mnie na dt Quote
BIANKA1 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 AMIGA napisał(a):Własnie oba maluszki, o ile udało się je odebrać mamie - jadą do mnie na dt Jesteś bardzo dzielna :lol: Kolejne maluszki . Mają maluszki szczęście , że do Ciebie jadą :loveu: Quote
ATLANTYDA Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Super że maluszki znalazły DT :multi:,sunia będzie za nimi tęsknić ,oby tylko szybko znalazło sie dla niej miejsce w hoteliku . Quote
AMIGA Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Sa już u mnie. Ona mocno wystraszone i smutne, bo nie mają mamusi koło siebie. Opatuliłam je ręczniczkiem i usnęły teraz mocno na swoim posłanku. Dziewczynka miała niestety chorobe lokomocyjną, ale miejmy nadzieję, ze wszystko będzie oK. Jutro podejdę z nimi do weta, bo to już chyba czas na odrobaczenie maluszków Quote
liryka Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 pankracek i sunia u amigi :) wielkie, wielkie dzieki, amigo:loveu::loveu::loveu: i agamiko, za caloksztalt szczeniakowych spraw :) zdazylysmy na czas: maluchy zrobily sie ciekawskie i wylazily spod baraku, a jutro juz normalny ruch na bazie:shake: ale na szczesciedzieki dzielnym ciotkom wszystkie maluchy sa bezpieczne :)!!! zostala sunia, rozpaczajaca za dziecmi:placz::placz: jutro ruszy w firmie kampania kopertowa na sterylke misi, zobaczymy, kto z deklarujacych sie wrzuci cos do kopertki? Quote
AMIGA Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 liryka napisał(a):pankracek i sunia u amigi :) No właśnie Pankracek i sunia. Suni trzeba nadac jakies imię. To taka mała czarna kluseczka z biała skarpetką Quote
ATLANTYDA Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 AMIGA napisał(a):No właśnie Pankracek i sunia. Suni trzeba nadac jakies imię. To taka mała czarna kluseczka z biała skarpetką Proponuję Malinka albo Kropeczka bo ona taka malutka ;),Albo Fizia bo ma pończoszkę :lol: Quote
Alicja Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 ;)jak Pankracek to może Agatka :p kurcze a nie dało by się suni na razie gdzieś do ogródka do budki ...ona się tam sama zapłacze :-( Quote
AMIGA Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Jakos tak zrozumiałam, że sunia ma iśc do hoteliku. Ale może ja się mylę. Bo ja nie mam ani ogródka, ani budki, w dodatku mam suczkę, która innych dorosłych dziewczynek nie toleruje Quote
Patia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 O widzę , że u Amigi znów chata pełna :cool3: Czy potrzebne są ogłoszenia ? Ja nie na bieżąco , jakiś czas mnie nie było :p Quote
Recommended Posts