Tola Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Tak; czekamy na info:nerwy: Mam nadzieję, ze wszystko ok Quote
Marlena:) Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Jogi zaraz pewnie da znać ;) Spokojnie. Musi do domu wrócić :roll: ... Quote
Tola Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Jogi, wrócilaś:cool3: I co? Czekamy tu na wiesci... Quote
Marlena:) Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Ajsha ma domek....napewno super,znając jogusiową :eviltong::eviltong::eviltong:... Quote
jogi Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Nie miałam neta, cos się zpsuło:mad: Ajsza ma fantastyczny domek w Kentach. Państwo mieli białą bokserkę nascie lat temu i jak zobaczyli Ajsze to się zakochali:loveu: Wczoraj Pani dzwoniła z wielkimi podziekowaniami:cool3: że Ajsza to taka szóstka w totolotka:lol: Odchowana, wychowana, inteligentna i całuśna. Odprawię męża i czas na Sonię Quote
Tola Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Świetna wiadomosc:lol: Mam nadzieję ze będą zdjecia szczesliwej Ajszy z nowego domku:cool3: No i czekamy tu razem z Sonią... Quote
emilia2280 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Czy Sonia zostala juz wyciágniéta ze schronu? Quote
Tola Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 emilia2280 napisał(a):Czy Sonia zostala juz wyciágniéta ze schronu? Jest nadal w schronie:-( Quote
jogi Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 jest jeszcze, bo ja mam kilkudniowe szkolenie i jestem poza domem. I muszę najpierw wydać małą Mimi. Adopcja się trochę opóźniła z powodu cieczki i sterylki. Myślałam, że jeszcze czas, dopiero zęby zmienia i miałam ją wydać bez sterylki ze zobowiązaniem, a tu suprise:roll: Quote
jogi Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 sonia na razie jest w schronie. mam psa z interewencji wyrzuconego przez okno i dopuki nie znajdę mu domu to nie moge wziąc Soni:shake: Quote
Terhenetar Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Sonia ma się w miarę dobrze, także spokojnie...daje pyszczek do miziania, wychudzona nie jest. Quote
jogi Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 wezme, jak tylko wyadoptuje Czarka. Dobrze, że ona sobie radzi, bo przynajmniej moge spać po nocach Quote
supergoga Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ot śliczne te sunieczki. A brązik super. U nas właśnie od wczoraj też boksia młoda. Co za urodzaj - niech to szlag. Domki sie tu w kolejkach ustawiać. Quote
Tola Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 supergoga napisał(a):Ot śliczne te sunieczki. A brązik super. U nas właśnie od wczoraj też boksia młoda. Co za urodzaj - niech to szlag. Domki sie tu w kolejkach ustawiać. Z domkami jakos nikt nie zgłasza się, a taka sunia nadal w schronie:-( Quote
Isadora7 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Tola napisał(a):Sonia nadal czeka... O Mój Boże jeeeeszcze?? :(:-(:-( Quote
Recommended Posts