Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jogi napisał(a):
Tola przekaż jej, że już niedługo.
Że ja cały czas pamiętam i wywiążę się z obietnicy

Ok:lol:
Sonia to dzielna dziewczynka.
Doczeka.

Posted

NA moje oko COś jest nie tak z jej narządami płciowymi,poniżej sromu jest spore opuchnięcie albo gula trudno mi to opisać.Widziałam ją w Srodę ,ale to oczym piszę jest już jakiś czas.

Posted

wizytę u weta będzie miała już w tym tygodniu:razz:

ps czy zauważyliści, że te psy ewidentnie się porawiły?? Jak patrze na wcześniejsze zdjęcia i na to obecne, to Sonia wygląda o niebo lepiej.
Czyli jednak bat nad głową i się nagle wszystko naprawia:p

Posted

jogi napisał(a):
wizytę u weta będzie miała już w tym tygodniu:razz:

ps czy zauważyliści, że te psy ewidentnie się porawiły?? Jak patrze na wcześniejsze zdjęcia i na to obecne, to Sonia wygląda o niebo lepiej.
Czyli jednak bat nad głową i się nagle wszystko naprawia:p

Jogi; masz w tym swój udział;)

Posted

Polecam się na przyszłość:cool3:

a można bylo się obejśc bez skandalu, ale taki beton musiał pokazać jaki jest mądry. To i pokazał:roll: I co mu z tego przyszło.
Bacik ma nad głową i musi być grzeczny;)

Posted

NO TO DOJECHAŁYSMY:multi:

Sonia już u mnie. W drodze była bardzo grzeczna. Opendzlowała michę i zapoznaje się z otoczeniem.
Ma zmiany skórne, ale nie wyglądają groźnie. najpierw ja wykąp[ię bo śmierdzi przeokropnie a potem zajmiemy się całą resztą.

Później napisze więcej

Posted

jogi napisał(a):
NO TO DOJECHAŁYSMY:multi:

Sonia już u mnie. W drodze była bardzo grzeczna. Opendzlowała michę i zapoznaje się z otoczeniem. Ma tak koło 5-6 lat,
Ma zmiany skórne, ale nie wyglądają groźnie. najpierw ja wykąp[ię bo śmierdzi przeokropnie a potem zajmiemy się całą resztą.

Później napisze więcej

:multi:

A fotki jakieś są ??? :lol:

Posted

a dziękuję:)
zdjęc dziś nie będzie, bo Sonia po kapieli ulokowała się na posłanku mojego psa i zasnęła. No i niestety to posłanko jest w pokoju gdzie śpi córcia, więc......... zdjęcia jutro;)