Tola Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 Kto moze zrobic banerek dela Soni? Jakis chwytajcy za serce... Moze to pomoze znalezc suni dom... Quote
Tola Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Dzięki za banerki; bardzo mi sie podobają:lol: Sonia ciągle czeka na swój dom! Quote
nika28 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Zaraz wkleję sobię banerek. ;) Sonia na pierwszą ! :-( Quote
Tola Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Byłam dzisiaj u Soni, ale znowu nie miałam dobrych wiesci:-( Quote
jogi Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Tola przekaż jej, że już niedługo. Że ja cały czas pamiętam i wywiążę się z obietnicy Quote
Tola Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 jogi napisał(a):Tola przekaż jej, że już niedługo. Że ja cały czas pamiętam i wywiążę się z obietnicy Ok:lol: Sonia to dzielna dziewczynka. Doczeka. Quote
Tola Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Wczoraj udało mi się zrobić tylko takie zdjecie suni Quote
funia Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 NA moje oko COś jest nie tak z jej narządami płciowymi,poniżej sromu jest spore opuchnięcie albo gula trudno mi to opisać.Widziałam ją w Srodę ,ale to oczym piszę jest już jakiś czas. Quote
jogi Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 wizytę u weta będzie miała już w tym tygodniu:razz: ps czy zauważyliści, że te psy ewidentnie się porawiły?? Jak patrze na wcześniejsze zdjęcia i na to obecne, to Sonia wygląda o niebo lepiej. Czyli jednak bat nad głową i się nagle wszystko naprawia:p Quote
Tola Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 jogi napisał(a):wizytę u weta będzie miała już w tym tygodniu:razz: ps czy zauważyliści, że te psy ewidentnie się porawiły?? Jak patrze na wcześniejsze zdjęcia i na to obecne, to Sonia wygląda o niebo lepiej. Czyli jednak bat nad głową i się nagle wszystko naprawia:p Jogi; masz w tym swój udział;) Quote
jogi Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Polecam się na przyszłość:cool3: a można bylo się obejśc bez skandalu, ale taki beton musiał pokazać jaki jest mądry. To i pokazał:roll: I co mu z tego przyszło. Bacik ma nad głową i musi być grzeczny;) Quote
Tola Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 :bigcool::bigcool::bigcool: Nic wiecej na razie nie napiszę... Quote
jogi Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 NO TO DOJECHAŁYSMY:multi: Sonia już u mnie. W drodze była bardzo grzeczna. Opendzlowała michę i zapoznaje się z otoczeniem. Ma zmiany skórne, ale nie wyglądają groźnie. najpierw ja wykąp[ię bo śmierdzi przeokropnie a potem zajmiemy się całą resztą. Później napisze więcej Quote
nika28 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 jogi napisał(a):NO TO DOJECHAŁYSMY:multi: Sonia już u mnie. W drodze była bardzo grzeczna. Opendzlowała michę i zapoznaje się z otoczeniem. Ma tak koło 5-6 lat, Ma zmiany skórne, ale nie wyglądają groźnie. najpierw ja wykąp[ię bo śmierdzi przeokropnie a potem zajmiemy się całą resztą. Później napisze więcej :multi: A fotki jakieś są ??? :lol: Quote
Tola Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Dzisiaj stracilismy sunię ON:-( A Sonia zaczyna nowe zycie Dzięki jogi:loveu: Quote
jogi Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Będą ale najpierw muszę położyć spać moją latorośl;) Quote
nika28 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Ona jest przecudna :loveu: :loveu: :loveu: Jogi, zazdroszczę tymczasowicza :diabloti: Quote
jogi Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 a dziękuję:) zdjęc dziś nie będzie, bo Sonia po kapieli ulokowała się na posłanku mojego psa i zasnęła. No i niestety to posłanko jest w pokoju gdzie śpi córcia, więc......... zdjęcia jutro;) Quote
Recommended Posts