Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja mogę pomóc, ale w ograniczony sposób... nie mogę teraz latać codziennie do weta, mam na głowie matury, więc jakieś szczeniaki w nie najgorszym stanie, takie, które potrzebują podkarmienia mogłabym ze dwa wziąć na dt... :roll:

Posted

Wiecj tak Ajsha vel Bella jest psem wychowanym w bloku. Od razu pakuje się do łóżka. Woła o spacerki, umie jeździć samochodem i ładnie chodzi na smyczy. jest bardzo posłuszna i przytulasta:loveu: Brałam pod uwagę, że może mieć alergię i to był powód porzucenia, ale jak na razie nic takiego się nie potwierdziło.
Nie mogę zrozumieć dlaczego ktoś się jej pozbył:roll:

Dostała wczoraj Advocata, a w poniedziałek ja odtasiemcujemy;)
I już waży o 3kg wiecej:multi:

Teraz maluszki. Mała ruda, to 5 miesięczne dziecko (Ma już stałe siekacze), które waży 2kg. Zapowiada się na miniaturkę. tego nie widać na zdjęciach, ale ona jest naprawdę malusieńka. lubi poszczekać jak to maluszki. Załatwia sie na gazety. Strasznie bystra bestia. Czarna to 3 miesieczne dziecko. Będzie owczarkiem mini;) takim do kolan. Zdecydowanie spokojniejsza i grzeczniejsza. Siu i qu na gazetki. Też bystrzacha.
Obie dostały Advocata

Małe już nadają się do adopcji, mimo ubytków w sierści, bo Advocat działać będzie 30dni i zwalczy wszytsko co niepotrzebne.
W poniedziałek ruszam z ogłoszeniami:razz:

Posted

wiesz ja myslalam ze Bella sie komus zgubila...mialam nadzieje, ze sie ktos po nia zglosi...pamietam ją pierwszego dnia jak trafila do schronu...byla w baaaaardzo dobrym stanie...pracownik powiedzial, ze przywieziono ja z interwencji ze sie blakala i ktos ich powiadomil bo duza i sie bal...byla czysciutka,lsniaca,z ladna figura, delikatnie popiskiwala jak kogos widziala...

Posted

Ajsza ma się lepiej:)
Moje obawy sie nie potwierdziły i była to tylko bardzo gwałtowna rakcja na jakies jedzonko. Bo ta gwiazda mimo, że chodzi na smyczy, to zmiata wszystko z ziemi jak odkurzacz. Chyba jej założę kaganiec:mad:

a maluchy mi roznoszą dom:mad: Moge komus odstąpić i jeszcze dopłacę:diabloti:

Posted

jogi napisał(a):
Ajsza ma się lepiej:)
Moje obawy sie nie potwierdziły i była to tylko bardzo gwałtowna rakcja na jakies jedzonko. Bo ta gwiazda mimo, że chodzi na smyczy, to zmiata wszystko z ziemi jak odkurzacz. Chyba jej założę kaganiec:mad:

a maluchy mi roznoszą dom:mad: Moge komus odstąpić i jeszcze dopłacę:diabloti:
Dobrze , że rozrabiają :loveu: To znaczy , że zdrowe :lol: Jak moja aktualna tymczasowiczka merdnie ogonkiem , to ja już się cieszę :roll:

Posted

martaa2 napisał(a):
Wszyscy teraz na watku zamojskim, a Sonia nadal w schronie:-(

Zaznaczam i chociaż pomoge ją podrzucać.
Czy ona ma ogłoszenia? Nie za bardzo mam czas przerzucać wątek.

Posted

Widziałam Sonię podczas pobytu w schronie.
Nie była wychudzona, bo ona długo siedzi i jakoś daje radę.

Nie chę jej teraz ogłaszać, bo nic nie wiem na temat jej charakteru i zachowania.
A jak tylko oddam Ajszę to ją wezmę