Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zdjęć nie mam na razie bo moje dziecko utopilo aparat:mad::placz:

Sonia dostała nowe imię Tosia. Na nowy początek:laugh2_2:

Jest przekochana, grzeczna, od razu ładuje się na kanapę, więc wie o co kaman w domu:lol: Próbuje pacyfikowac koty, ale moje bestie nie dają się przegonić, co wprawia ją w niemałe zdumienie, hihihi
chodzi bez smyczy, pilnuje się nogi, no pies ideał:loveu:

Tosia ma świerzbika i grzybka w uszkach. dziś dostała Advocata, a uszka leczymy od przyjazdu. niedługo sterylka.
Apetyt dopisuje, ale juz i tak dobrze wygląda więc nie przesadzam z dokarmianiem:evil_lol:. Dodaję jej omegan więc niedługo wygląd sierści sie poprawi.
A i to co ktoś napisał wczesniej o guzach to sa stwardnienia skóry spowodowane spaniem i siedzeniem przez długi czas na betonie. To samo ma na skórze w okolicy stawów skokowych. A i musiala być nieźle eksploatowana patrząc na jej srom i sutki:roll:

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jogi napisał(a):
zdjęć nie mam na razie bo moje dziecko utopilo aparat:mad::placz:

Najpierw telefon,teraz aparat.... wyrabia się bała wyrabia :loveu: :diabloti:
Sonia jest piękna i napewno szybko znajdzie dom ;),zwłaszcza tak wychuchana jak jogusiowe psy :eviltong:.

P.S.Jogi napisz w wolnej chwili;).Dzięki

A teraz wskakujemy na pierwszą :multi:

Posted

dwulatka jest u nas w Stalowej. Jest u starszej Pani, bo wnuczek sobie kupił pieska i potem wyjechał, a starsza pani nie ma siły wychodzić z psem na spacer i zajmować się nim.
prosiła nas o znalezienie jej domu. Podjadę do niej i pstryknę fotki.
Boksia jest wysterylizowana

Posted

hmmm
zmieniam zdanie. teraz jest obronna:evil_lol:
Zadko sie odzywa, ale jak już to we właściwej sprawie.
moje dziecko jest święte, nikt nie ma prawa do niego podejść, bo Tosia nie zawaha się zaszarżować na intruza.
Poza tym jest grzeczna, spokojna , ułozona i naprawdę łagodna, ale w obronie Ali nie odpuści.
Tośka mieszkała kiedyś w domu i była bardzo dobrze ułożonym psem

A i nie dziwię się, że dała sobie radę w schronie przez tyle czasu, bo z miłą chęcią odpowiada na zaczepki psów:diabloti:
Ale pracujemy nad tym, pracujemy i myślę, że niedługo nie będzie się do czego doczepić

Tosia ma grzybicę, którą leczę.

Posted

duzo lepiej.
Tosia już przstała reagowac nerwowo na ludzi.
Chodzi bez smyczy(prosze mi nie pisać, że się zgubi, wpadnie pod samochód itp;), bo ja mieszkam na końcu świata no i jestem odpowiedzialna:p).
Chodzi o to, że bardzo sie pilnuje nogi, grzecznie przechodzi obok ludzi, reaguje tylko na ujadające za płotem psy, a te idące z właścicielem traktuje bardzo spokojnie i nie goni kotów, co niestety robi w domu:mad:

Będą z niej ludzie hihihi tylko jeszcze trochę popracujemy:evil_lol:

Posted

Naszym zamojskim suńkom słuzy pobyt u jogi:lol:
Tosia wygląda świetnie, pasuje jej ta sceneria:lol:
A jeszcze niedawno siadziała w boksie...
Jogi - spełniłaś kolejne psie marzenie:loveu:

Posted

Tosia juz nie goni kotów:multi:
Poza tym uspokoiła się zupełnie, co prawda jak ktos podejdzie do wózka i chce dotknąć Ali to warczy, ale już nie próbuje łapac zębami:cool3:

Grzybek leczy się bardzo dobrze. Łyse placki poznikały, sierśc lśni. Jak tylko będzie lepsza pogoda, to porobię jej fotki na spacerku.

to wulkan energii. uwielbia się bawić wszystkimi miśkami mojej córci, no mam w domu dwa szczeniaki:evil_lol:

Posted

tosia to żywioł.
Ona się nie męczy:Dog_run::painting:
Bezruch- pojęcie Tośce nieznane!

Dziś chciałam porobić fotki, poszłam do lasu na 3 godziny. moje psy padły, Tośka nie:mad:

Żeby zrobic jej zdjęcia musiałam przypiąć ja do wózka inaczej się nie dało.

Ona nie chodzi, ona lata jak jumbojet cały czas!

Obiektywnie musze stwierdzić, że Tosia wypiękniała:loveu:
Sami zobaczcie