Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

jestem, męża miałam na urlopie, to żadko na dogo bywałam;), ale już nadrabiam:lol:

Tośka jest gotowa do adopcji. Jutro porobię fajne fotki i startuję z ogłoszeniami.
Nie ma z nią większych problemów. Uspokoiła się, już nie reaguje nerwowo. Jedynie z czym dotąd walczę, to podkradanie jedzenia, ale to po pobycie w zamojskiej mordowni zrozumiałe.
Ważne, że oddaje ukradzione jedzenie.
Kocha moją córcię, ale równie mocno kocha jej zabawki;)
Poza tym jest typową bokserką, wylewną w uczuciach, mało delikatną i niezmordowaną w zabawie:evil_lol:

Posted

jogi napisał(a):
jestem, męża miałam na urlopie, to żadko na dogo bywałam;), ale już nadrabiam:lol:

Tośka jest gotowa do adopcji. Jutro porobię fajne fotki i startuję z ogłoszeniami.
Nie ma z nią większych problemów. Uspokoiła się, już nie reaguje nerwowo. Jedynie z czym dotąd walczę, to podkradanie jedzenia, ale to po pobycie w zamojskiej mordowni zrozumiałe.
Ważne, że oddaje ukradzione jedzenie.
Kocha moją córcię, ale równie mocno kocha jej zabawki;)
Poza tym jest typową bokserką, wylewną w uczuciach, mało delikatną i niezmordowaną w zabawie:evil_lol:

I jak tu się przyjdzie rozstać;)

Posted

[quote name='jogi']znasz dowcip o kozie...;)

4 koty, 3 psy w tym Tośka ze swoim temperamentem i półtoraroczne dziecko to nie koza, to całe stado kóz:p[/quote]

Podziwiam.. tym bardziej, że uśmiech na twarzy i niekończąca się chęć pomocy :loveu: a Tośka rzeczywiście cudo :lol:

P.S.
Ma Nuśka się Waszej lecznicy jeszcze nie boi :eviltong:

Posted

jogi napisał(a):
no co to, nikt nie podziwia mojej Tosi:mad:

Tosia cudeńko:loveu:
Reszta rónież:loveu:
Bardzo pasuje do całej gromadki:loveu:
Podoba mi się Allegro:evil_lol:

Posted

Dopuki sytuacja w schroniskach będzie taka podła będę to pokazywać. Moze chociaż co po niektórym otworzą się oczy i cos się zacznie zmieniać na lepsze:roll:

Posted

[quote name='jogi']Dopuki sytuacja w schroniskach będzie taka podła będę to pokazywać. Moze chociaż co po niektórym otworzą się oczy i cos się zacznie zmieniać na lepsze:roll:
Wszyscy tu mmy taką nadzieję...
Póki co życze Tosi domciu równie ciepłego jak obecny:p

Posted

w papierach ze schroniska ma 3 i ja na tyle ja oceniam. Wcześniej myslałam że więcej, bo była bardzo zaniadbana, ale teraz zmieniłam zdanie.

dziękuję za pomoc:)

aaa i proszę dopisz, że mogę ją przywieźć do Krakowa, bo często tam jeżdzę