Marlena:) Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Jej...cudo:loveu: ... Domek znajdzie się w 5 minut :loveu::loveu::loveu:. Quote
sacred PIRANHA Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Marlena:) napisał(a):Jej...cudo:loveu: ... Domek znajdzie się w 5 minut :loveu::loveu::loveu:. jest sliczna...a jaka powazna na tych fotkach:cool3: Quote
Tola Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Pewnie, ze Tosia wypiękniała:loveu: A tym jej temperamentem jestem zaskoczona; siedziało to takie potulne w boksie, cichutkie:evil_lol: Quote
Tola Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Jak Tosieńka? domek sie szykuje czy cisza? Quote
jogi Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Tosia dziś miała sterylkę. Właśnie sobie odpoczywa:) Po 1 listopada ruszam z ogloszeniami pełna parą Quote
Tola Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 To mizianka dla suni:loveu: Niech szybko wraca do pełni sił:lol: Quote
Tola Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Jogi chyba nie ma, stąd ta cisza... A my tu ciekawi jestesmy co u Soni:loveu: Quote
jogi Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 jestem, męża miałam na urlopie, to żadko na dogo bywałam;), ale już nadrabiam:lol: Tośka jest gotowa do adopcji. Jutro porobię fajne fotki i startuję z ogłoszeniami. Nie ma z nią większych problemów. Uspokoiła się, już nie reaguje nerwowo. Jedynie z czym dotąd walczę, to podkradanie jedzenia, ale to po pobycie w zamojskiej mordowni zrozumiałe. Ważne, że oddaje ukradzione jedzenie. Kocha moją córcię, ale równie mocno kocha jej zabawki;) Poza tym jest typową bokserką, wylewną w uczuciach, mało delikatną i niezmordowaną w zabawie:evil_lol: Quote
Tola Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 jogi napisał(a):jestem, męża miałam na urlopie, to żadko na dogo bywałam;), ale już nadrabiam:lol: Tośka jest gotowa do adopcji. Jutro porobię fajne fotki i startuję z ogłoszeniami. Nie ma z nią większych problemów. Uspokoiła się, już nie reaguje nerwowo. Jedynie z czym dotąd walczę, to podkradanie jedzenia, ale to po pobycie w zamojskiej mordowni zrozumiałe. Ważne, że oddaje ukradzione jedzenie. Kocha moją córcię, ale równie mocno kocha jej zabawki;) Poza tym jest typową bokserką, wylewną w uczuciach, mało delikatną i niezmordowaną w zabawie:evil_lol: I jak tu się przyjdzie rozstać;) Quote
jogi Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 znasz dowcip o kozie...;) 4 koty, 3 psy w tym Tośka ze swoim temperamentem i półtoraroczne dziecko to nie koza, to całe stado kóz:p Quote
Soema Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='jogi']znasz dowcip o kozie...;) 4 koty, 3 psy w tym Tośka ze swoim temperamentem i półtoraroczne dziecko to nie koza, to całe stado kóz:p[/quote] Podziwiam.. tym bardziej, że uśmiech na twarzy i niekończąca się chęć pomocy :loveu: a Tośka rzeczywiście cudo :lol: P.S. Ma Nuśka się Waszej lecznicy jeszcze nie boi :eviltong: Quote
jogi Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Tośkowe allegro:cool3: bokser mix wysterylizowana idealna do dzieci (481688201) - Aukcje internetowe Allegro a tu tak dla poprawy humorków Tośka i ferajna:lol: na poważnie;) Quote
jogi Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 no co to, nikt nie podziwia mojej Tosi:mad: Quote
Soema Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 jogi napisał(a):no co to, nikt nie podziwia mojej Tosi:mad: Piękna Tosia :loveu: jaka powaga.. A ona już zdrowa w pełni, skóra itd.. :> Quote
jogi Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 całkowicie:multi: Właśnie zaczęłam ją ogłaszać:) Quote
Soema Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Swojej tymczasowiczce też dziś robiłam ogłoszenia.. :) no to teraz czekamy na efekty.. :eviltong: Trzymam kciuki za Tośkę :lol: piękna psina :loveu: Quote
Tola Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 jogi napisał(a):no co to, nikt nie podziwia mojej Tosi:mad: Tosia cudeńko:loveu: Reszta rónież:loveu: Bardzo pasuje do całej gromadki:loveu: Podoba mi się Allegro:evil_lol: Quote
jogi Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Dopuki sytuacja w schroniskach będzie taka podła będę to pokazywać. Moze chociaż co po niektórym otworzą się oczy i cos się zacznie zmieniać na lepsze:roll: Quote
Tola Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 [quote name='jogi']Dopuki sytuacja w schroniskach będzie taka podła będę to pokazywać. Moze chociaż co po niektórym otworzą się oczy i cos się zacznie zmieniać na lepsze:roll: Wszyscy tu mmy taką nadzieję... Póki co życze Tosi domciu równie ciepłego jak obecny:p Quote
joaaa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Tosia na stronie adopcyjnej: :p Boksery do adopcji Wstawiłam wiek 2 lata, bo nie znalazłam nigdzie informacji. Jeżeli to się nie zgadza, to proszę o info. Quote
jogi Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 w papierach ze schroniska ma 3 i ja na tyle ja oceniam. Wcześniej myslałam że więcej, bo była bardzo zaniadbana, ale teraz zmieniłam zdanie. dziękuję za pomoc:) aaa i proszę dopisz, że mogę ją przywieźć do Krakowa, bo często tam jeżdzę Quote
jogi Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 no Tosiuniu wedruj do góry bo najwyższa pora do swojego domu Quote
Recommended Posts