Jola_K Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Myszka, podobnie jak inna kocica - Salma, nabrala u mnie cialka kocieta juz jej nie wypijaja wiec teraz sie zregenerowala maluszki tez wyrosly, juz nie sa to patyczaki na chudych nozkach, zaokraglily sie, zaczynaja na szerokosc rosnac piekne odchowane kotki, po szczepieniach Quote
peate Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 do pełni szczęścia im tylko domki potrzebne :razz: Quote
Jola_K Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 w koncu sie sprezylam i przygotowalam kilka zdjec kociakow zobaczcie jakie sa piekne :loveu: czarno biala kotka, jedyna corka Myszki :) czarno bialy kocurek z bratem buraskiem :) a tu bury kocurek solo:) przytulasny szaro bialy kocurek :) Myszka i jej synek :) lazimy po mamie (Myszka to najbardziej cierpliwa kocia mama jaka znam, ostoja spokoju i symbol lagodnosci) i razem w komplecie, one nadal chca ja pic :lol: no i Vega, muzyczna sliczna kiciunia, ktora jest juz czlonkiem rodziny Myszki (wiecej zdjec Vegi wkleje na jej osobisty watek ;) ) Quote
peate Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 o! na reszcie :lol: bo już prawie zapomniałam jak Myszka i kociaki wyglądają :evil_lol: Quote
Jola_K Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 przy okazji, pokaze wam zdjecia kocurka Bazyla, jednego z dwoch sierotek ktorego wychowala dzielna Myszka Bazyl ma dom od lipca, calkiem blisko mnie, niedawno go odwiedzilam i obfocilam :) tak fajnie wyglada :) piekny duzy kocurek :) Quote
peate Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 te dzieci myszki to odrobinkę urosły :crazyeye: a Bazylek słodki :loveu: może Państwo by się dokocili :cool3: Quote
Jola_K Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 peate napisał(a):te dzieci myszki to odrobinkę urosły :crazyeye: a Bazylek słodki :loveu: może Państwo by się dokocili :cool3: odrobine :cool3: maja dwie kotki, kilkuletnie juz sterylkowe :) Quote
peate Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 to żeby było parzyście to potrzebują jeszcze jednego kotka :evil_lol: Quote
peate Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 taką śliczną gromadkę to tylko przytulać i przytulać :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Jola_K Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 zapraszam na aukcje pomocowa dla kotkow ktore ratuje [SIZE="3"]Zabawki i inne zabawne akcesoria dla dzieci i nie tylko ;) [SIZE="3"]KLIKNIJ TUTAJ DZIEKUJE :p Quote
Jola_K Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 jeszcze w tym miesiacu planuje ciachanie calej familii :roll: juz pora... Quote
peate Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 oj :roll: lepiej już się chowajcie kociaki ;) Quote
peate Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Mysia i jej dzieciaczki ciągle czekają ... Quote
peate Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 i sie wszystkim dzielnie przypominają :loveu: Quote
Recommended Posts