gosikf & dogs Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Talcott, ważne że dostał szanse. Trzymam kciuki!!!Bardzo bardzo mocno! Quote
gosikf & dogs Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Dobranoc wszystkim schroniskowym dziadeczkom...:-( Quote
Talcott Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Oj przyda się duchowe wsparcie -najpierw Max mdlejący na spacerze, którego musiałam reanimować i chodzę z nitrogliceryną na spacery - teraz to biedactwo...:placz: Quote
Talcott Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Będzie dziś przed siódmą rano!!! A ja czekam.....:-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [IMG]http://img523.imageshack.us/img523/8791/dscf2611jl4.jpg[/IMG] Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 podpisy prawdziwe :diabloti: Quote
Talcott Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Cioteczce, Cioteczce!!:diabloti::diabloti: Jeszcze jedzie i nie trafił w moje łapki... Ale już nie długo!!! A portrecik Śliczny:loveu::loveu::loveu: Quote
Reksiu21 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [I][COLOR=royalblue][QUOTE][I][COLOR=royalblue]Z tego, co wiem to Grzesiek o Czarnulce wie i nie puści;-) Z oczkami znowu zaczyna się chrzanić, choć dobre w tym, że widzi na nie normalnie. Czeka na Ciebie, więc niech Cooper szybciej tyłeczek rusza do nowego domku!:mad: A czy dla Agusi jakieś perspektywy są?? No i co z tym chudnięciem??[/COLOR][/I][/QUOTE][/COLOR][/I] [I][/I] [COLOR=black][EMAIL="_@Koperek"]_@Koperek[/EMAIL][/COLOR] A ona dostaje cos na te oczy? Jak wyglada sytuacja ze sterylka? Prosze, umowcie ja na nia, zeby mogla w nastepnym miesiacu jechac do mnie. Aga schudla troszke, jeszcze troszke potrzebuje;). Ma dosc duzo biegu, bo zabieram ja na wyjazdy konne, dzisiaj tez byla. Po krotkim galopie lub nawet klusie, to trzeba sie zatrzymac i na nia czekac, ale za kazdym razem jest coraz lepiej i szybciej biegnie.:p Quote
Talcott Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Myślę nad imieniem - może Pat ? Albo Ram - od ramol Hi Hi:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Poker Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 może być Pat,a dla wtajemniczonych Ramol :evil_lol: Quote
Talcott Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Pat - od szachowego Pata:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
li1 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Ani Pat, ani Ramol. Wymysl cos ladniejszego, bo nie przyjade na chrzciny. Quote
Talcott Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Ciotka Despotka!!!!:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Talcott Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Jest noc na Łysej Górze, nad lasem czarownic stado, Zleciały się jędze tłumnie - Koper przewodzi obradom! A Koper w kotle zamiesza, za ogon wyciągnie psisko; Zaklęcie szpetne wymruczy,pogłaszcze czarnego kota, Nad głową rozkręci - i rzuci! Ten będzie dla Talcotta!! Chichocze wiedźma Visenna, wtórują inne jędze; Mieszaj Kopruniu, mieszaj dawaj drugiego co prędzej. Jest noc na Łysej Górze..... Quote
Poker Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 I jeszcze TALENTA poetyckie ciotka Talcott ujawniła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i to jakie :crazyeye::crazyeye: a teraz pewnie śpi w objęciach Pata-Rama-Ramola :eviltong: Quote
Isadora7 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Talcott']Jest noc na Łysej Górze, nad lasem czarownic stado, Zleciały się jędze tłumnie - Koper przewodzi obradom! A Koper w kotle zamiesza, za ogon wyciągnie psisko; Zaklęcie szpetne wymruczy,pogłaszcze czarnego kota, Nad głową rozkręci - i rzuci! Ten będzie dla Talcotta!! Chichocze wiedźma Visenna, wtórują inne jędze; Mieszaj Kopruniu, mieszaj dawaj drugiego co prędzej. Jest noc na Łysej Górze.....[/quote] perełka, cuuuuudne i jakie prawdziwe:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Wet-siostra Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Cioteczko Talcott,jesteś wetem???:crazyeye: Alle suuuper...:loveu: Jamniorek lepiej nie mógł trafić...:loveu: Niestety,Lusia(ex-Parówka) jest tylko u wet-siostry...:oops: Ale... Ja też chcę taką fajną fotkę Luśki z podziękowaniem...;) Bo,wiecie,jak tak na nią patrzę i myślę,że mogło jej nie być...:shake: Ona taka kochaniutka...:loveu: Quote
Talcott Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Nie, Kochanie, nie jestem!!! Mówiąc - co w mocy Wet. miałam na myśli - ośli upór w ciąganiu psisk po najlepszych wetach - i trochę doświadczenia w wyciągani Jamoli Ramoli za ich kłapciaste uszydła - z chorób. Jak trzeba to i diabłu ogon urwę:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Rybka_39 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='Talcott']Jest noc na Łysej Górze, nad lasem czarownic stado, Zleciały się jędze tłumnie - Koper przewodzi obradom! A Koper w kotle zamiesza, za ogon wyciągnie psisko; Zaklęcie szpetne wymruczy,pogłaszcze czarnego kota, Nad głową rozkręci - i rzuci! Ten będzie dla Talcotta!! Chichocze wiedźma Visenna, wtórują inne jędze; Mieszaj Kopruniu, mieszaj dawaj drugiego co prędzej. Jest noc na Łysej Górze.....[/quote] AAAAaaa!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobre.;) Ciotka talcott jesteś wielka, a jamniś na podusi super.:loveu: A co on ma z oczkami? Quote
Recommended Posts