Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Apollo to tak za bardzo miziany nie jest, wzdryga się na dotyk człowieka, widać, że frajdy mu to nie sprawia...
Najbardziej go cieszy spcer na luźnej smyczy... ot taki mało wymagający ;)

Posted

Biedaczek kochany, widocznie wiele przeszedł z ręki człowieka i teraz z tym mu się kojarzy:-(
Ale i tak zaznaje szczęścia na spacerkach z cioteczkami.:lol:

Posted

o nie nie, Jagienka wprowadza w błąd :eviltong:

Apollo na spacerze nie lubi być miziany bo woli biegać, ale jak nie ma jakiegoś szczekliwego psa naprzeciw w kojcu , i sie z nim posiedzi to wtedy wyraźnie sprawia mu to przyjemnośc . Apolla jednak wszystko bardzo łatwo rozprasza - tak wiec kontaklt znim jest faktyvcznie trudny ..

no cuz,.. tyle czasu sobie musiał radzic bez człowieka , ze nauczył sie ze mu do niczego nie jest potrzebny :-(

a ja zrobiłam głupote buu... wyrózniam rotacyjnie z 2 allegra w miesiącu , wyrózniłam apollowi ale zapomniałam zrobic aukcje nie na 7 dni tlyko na 14 ..wwrrrr

Posted

[quote name='agamika']o nie nie, Jagienka wprowadza w błąd :eviltong:
Apollo na spacerze nie lubi być miziany bo woli biegać, ale jak nie ma jakiegoś szczekliwego psa naprzeciw w kojcu , i sie z nim posiedzi to wtedy wyraźnie sprawia mu to przyjemnośc . Apolla jednak wszystko bardzo łatwo rozprasza - tak wiec kontaklt znim jest faktyvcznie trudny ..
no cuz,.. tyle czasu sobie musiał radzic bez człowieka , ze nauczył sie ze mu do niczego nie jest potrzebny :-(

a ja zrobiłam głupote buu... wyrózniam rotacyjnie z 2 allegra w miesiącu , wyrózniłam apollowi ale zapomniałam zrobic aukcje nie na 7 dni tlyko na 14 ..wwrrrr

ale o co w tym chodzi, że na dłuższy okres zrobione allegro ???? kurcze "nie kumam bazy" :shake:

Posted

[quote name='marysia55'][/b]

ale o co w tym chodzi, że na dłuższy okres zrobione allegro ???? kurcze "nie kumam bazy" :shake:[/quote]
Ja też nie czaję:roll:
Ciociu Agamiko wytłumacz że nam prostym ludziom w czym rzecz:p

Posted

upsasa , nie mogę pozbyć sie nawyku pisania skrótami myślowymi :oops: i chaotycznie

nie jestem w stanie wyróżniać wszystkich aukcji jakie robię , więc wyróżniam po kolei każdemu psiakowi .
Allegro można robić na 3, 5, 7, 10 lub 14 dni . Jesli robię aukcje niewyróżnioną to wtedy zazwyczaj robie taką na 7 lub 5 dni , bo wtedy jakby szybciej jest na pierwszych stronach ( w allegro układ jest taki, ze wpierw pokazują sie wyróznione aukcje - i sa one ułozone wg czasu jaki został do zakończenia i dopiero na nastepnych stronach sa niewyróznione i one tez sa ułozone wg czasu jaki został do zakończenia )
Natomiast aukcje wyrózniona robie na 14 dni , bo niezaleznie od czasu trawania aukcji za wyróznienie płaci sie tyle samo - wiec bardziej sie opłaca zrobć ta najdłuższa

I teraz jak odnawałam Apollowi aukcje i mu zrobiłam wyróznienie, zapomnia.łam zmienic czasu trwania aukcji i zamiast 14 dni wyróznionej, ma tylko 7 dni ...

Mam nadzieje, ze nie namieszłam jeszcze bardzoiej :oops:

Posted

agamika , świetnie to wytłumaczyłaś. Nawet nie zdawałam sobie sprawy jakie cwane metody stosujesz. Przy okazji wytłumaczyłas jeszcze inne sprawy, które mnie zawsze intrygowały gdy patrzyłam na te ogłoszenia.
No cóż , człowiek się całe zycie uczy :cool3: trzeba wiedzieć z kim się zadawać :evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']
No cóż , człowiek się całe zycie uczy :cool3: trzeba wiedzieć z kim się zadawać :evil_lol:[/quote]
Prawdę gadasz Marysiu:razz:
Marysia na prezydenta!!!:ylsuper:
A Apollo do domku!!!:laugh2_2:

Posted

[quote name='Renata5']Prawdę gadasz Marysiu:razz:
Marysia na prezydenta!!!:ylsuper:
A Apollo do domku!!!:laugh2_2:[/QUOTE]
cos mi sie wydaje, że Renatko chcesz upiec własną pieczeń przy tym ogniu :evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
cos mi sie wydaje, że Renatko chcesz upiec własną pieczeń przy tym ogniu :evil_lol:

No ba!:diabloti:.Sama napisałaś,że:
marysia55 napisał(a):
... trzeba wiedzieć z kim się zadawać :evil_lol:

I tego się trzymam:cool3::eviltong:

Apollo,trzymaj sztamę z Marysią,dobrze na tym wyjdziesz kochany:happy1:

Posted

Renata5 napisał(a):
No ,to na pewno...Apolluś swoje waży:mdleje::evil_lol:

wygląda na to , że Renatka nie potrzebnie sie odchudza :roll: ( przepis daj mnie skoro taki skuteczny, a Ty sobie spokojnie o nim zapomnij:p)