Lionees Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 marysia55 napisał(a):i znowu 'przerwa techniczna' u Apolla. Ciotki kaman :p Jestem..... Quote
Lionees Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Renata5 napisał(a):Jestem..... I dzisiaj też jestem,ale jakoś tak nie chce mi się gadać...:sad: Quote
terra Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Skoro tak, to porozmawiam sobie z Apollem:p Chodź piesku, pospacerujemy i porozmawiamy o psio - ludzkich sprawach. Quote
marysia55 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='terra']Skoro tak, to porozmawiam sobie z Apollem:p Chodź piesku, pospacerujemy i porozmawiamy o psio - ludzkich sprawach. terra, Apollo pewnie miałby dużo do powiedzenia w tym temacie. Quote
Lionees Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 marysia55 napisał(a): terra, Apollo pewnie miałby dużo do powiedzenia w tym temacie. I pewnie były by to smutne rozmowy:-( Quote
terra Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Też tak myślę, a człowiek raczej blado wypadłby w tych opowieściach. Quote
agamika Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 tu widac jakie ma blizny na pycholu :-( Quote
karusiap Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Moja ukochana mordeczka:loveu: Aga zdjecia super:) Apollo to teraz nasz psiak do najpilniejszej adopcji:(tylko jak to zrobic:( Quote
marysia55 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 karusiap napisał(a):Moja ukochana mordeczka:loveu:Aga zdjecia super:) Apollo to teraz nasz psiak do najpilniejszej adopcji:(tylko jak to zrobic:( ruszyc frontalnym atakiem ogłoszeniowym na wszystkich mozliwych stronach :cool3: Quote
Lionees Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 marysia55 napisał(a):ruszyc frontalnym atakiem ogłoszeniowym na wszystkich mozliwych stronach :cool3: Dokładnie,niech cała Polska jak długa i szeroka zobaczy jak piękny jest Apolluś:loveu: Quote
Lionees Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Przyszłam się przywitać w tę zimną październikową noc... Dzisiaj jestem wcześnie rano,nawet bym powiedziała skoro świt:cool3: Quote
marysia55 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Apollo na polu śnieżek a ty dalej bez domu. Karolinko napisz co myslisz na temat tych ogłoszeń Apolla gdzie sie tylko da. Chyba, że on ma ogłoszenia a mnie to jakos umknęło i problem lezy w tym , że nie ma szczęścia chłopisko w zyciu . Quote
Lionees Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 U nas śniegu nie ma,ale jest zimnooo:shake: Quote
marysia55 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 marysia55 napisał(a):ruszyc frontalnym atakiem ogłoszeniowym na wszystkich mozliwych stronach :cool3: zacytuje sama siebie. Karolina ściągać cioteczki od ogłoszeń na wątek ????? Quote
Lionees Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 marysia55 napisał(a):zacytuje sama siebie. Karolina ściągać cioteczki od ogłoszeń na wątek ????? Nie pytaj tylko ściągaj:diabloti: cioteczki do ogłoszeń.Ogłoszeń nigdy za wiele Quote
marysia55 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Renata5 napisał(a):Nie pytaj tylko ściągaj:diabloti: cioteczki do ogłoszeń.Ogłoszeń nigdy za wiele wolałabym wiedzieć bo może jednak są juz robione wewnętrznymi kanałami, ale jak sie zdesperujędo końca to zrobie zlot czarownic ( tych dobrych oczywiście :evil_lol:) Quote
terra Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Ogłoszenia, które dla Apollo robiłam, cały czas aktualne, odświeżam. Quote
agamika Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 allegro, adopcje org tez ma non stop plus kilka innych na gumtree np, może nawet z terry sie powtarzają, ale ogłoszeń NIGDY za wiele tak wiec i pomoc w "nowych "sie na pewno przyda ale tez nie ma co sie dziwic, ze zainteresowanie starszym psem dużym ślepym jest marne ... :-( ..mimo ze on cały czas jest ogłaszany Quote
marysia55 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='agamika']allegro, adopcje org tez ma non stop plus kilka innych na gumtree np, może nawet z terry sie powtarzają, ale ogłoszeń NIGDY za wiele tak wiec i pomoc w "nowych "sie na pewno przyda ale tez nie ma co sie dziwic, ze zainteresowanie starszym psem dużym ślepym jest marne ... :-( ..mimo ze on cały czas jest ogłaszany no to faktycznie powiało chłodem. Nie tylko na zewnątrz, ale i w środku :-( a co myslicie o tym (może to tez juz zostało zrobione, ale sie Was zapytam) żeby poprosić Asiorka aby wkleił te nasze slepaczki do swojej strony na N-K " Krakowskie bezdomne psy" a każda z nas poleci je swoim znajomym. Sporo osób je zauważy i może w ten sposób cos się uda zdziałać :razz: Quote
terra Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Apollo na cafe animal: APOLLO niewidomy pies chce ci ofiarować swoją miłość (2926) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Każdy sposób jest dobry, żeby znaleźć domek. Quote
terra Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 i tu: teresat - najnowsze zdjęcia - Garnek.pl Quote
Lionees Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Terra-Apolinek bardzo,bardzo dziękuje:Rose: Quote
obraczus87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Przepraszam za OT. Pilnie sunia potrzebuje każdej złotówki.. kiedyś była wesoła, a teraz traci blask w oczach...mamy DT, ale brak kasy. POMÓŻCIE!!!! Najpierw cudem ocalona od smierci w przechowalni wołomińskiej, a teraz gaśnie w oczach................. nie pozwólmy Jej na to! Każda złotówka na wagę złota! http://www.dogomania.pl/forum/f1161/gasnie-w-oczach-lady-przetrwala-pseudo-schronisko-u-klamki-146880/ Quote
Recommended Posts