terra Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Na konto Drwala i Apolla przelałam 126,90 zł. Na te kwotę złożyły się wpłaty z bazarku roślin domowych i ogrodowych: Pliszka, 10,90 zł. AMIGA, 13 zł. ZULA z FO, 82 zł. matrioszka2, 21 zł. ============= Razem 126,90 zł. Serdecznie dziękuję wszystkim za udział w bazarku i pomoc Drwalowi i Apollo :loveu: Quote
Lionees Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 marysia55 napisał(a):ja też mam czarna diablicę :evil_lol: Apollo tez czarny jak mój Sasza to może stworzymy jakiś fanklub smoluchów:p:p:p Ha! Mój czarny kot okazał się kotką(bo to dzika przybłęda jest,do jedzenia przychodziła jak nikt nie widział)...no i okociła się:shake:.Ma 4 cudne kociaki,tylko co ja mam teraz z nimi zrobić?:niewiem: Quote
Jagienka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 126,90 zł :-o doszło od terry :iloveyou:, dziękujemy :loveu: Rozliczenie: KRAKÓW - wątek zbiorczy psiaków pod opieką karusiap i Jagienki Quote
terra Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Renata5 napisał(a):Ha! Mój czarny kot okazał się kotką(bo to dzika przybłęda jest,do jedzenia przychodziła jak nikt nie widział)...no i okociła się:shake:.Ma 4 cudne kociaki,tylko co ja mam teraz z nimi zrobić?:niewiem: Trzeba maliznom szukać kochających domków:p Quote
marysia55 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 terra napisał(a):Trzeba maliznom szukać kochających domków:p kurcze tylko z tymi domkami coraz trudniej, Renatko a może by dać znać ciotkom z miau, na pewno by pomogły w szukaniu domków. Apollo :loveu: gdybym ja miała domek a nie mieszkanie w bloku to juz dzisiaj miałbyś brata i siostrzyczkę, cała trójka w jednym kolorze :evil_lol:. Ponoć czarne wyszczupla :p:p:p Quote
terra Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Fakt, z domkami coraz gorzej. Najczęściej przygarniają osoby już posiadające jakieś stworzenie. Kociakom trzeba zrobić ogłoszenia, pomogę, tylko proszę o zdjęcia i namiary. Quote
Lionees Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 terra napisał(a): Kociakom trzeba zrobić ogłoszenia, pomogę, tylko proszę o zdjęcia i namiary. Ponieważ mój dom sąsiaduje od razu z ulicą(100% pewności,że zostałyby rozjechane przez samochody...co jakiś czas widzę przejechanego kota:-() i mam 10 psów,które na spacerach biegają luzem,teść zawiózł kociaczki razem z kotką do syna na wieś.Ma on już jedną wysterylizowaną kotkę(dopilnowałam tego),która generalnie urzęduje i na strychu i w garażu i w stodole i w piwnicy,bo jak to na wsi-polnych myszy jest tam dostatek:roll:.Wszystkie koty zostaną u nich,a ja dopilnuję sterylek/kastracji.Moja wetka hurtowo zrobi zabiegi sporo taniej:smile:,a koty będą tam miały dobrze.Oni są bardziej kociarze niż psiarze,także jestem spokojna o los kotki i kociąt.Dopóki kotka się nie przymieszka, zamknęli towarzystwo w klatce,ponieważ kotka jest dzikawa i mogłaby wynieść kociaki w świat. No i tak Apollusiu rozwiązaliśmy problem kotów w moim domu.Mam nadzieję,że i Ty znajdziesz kiedyś swój dom... Quote
terra Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Cieszę się, że kociaki mają już własny dom :lol: Teraz kolej na Apolla. Quote
terra Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Na konto Drwala i Apolla przelałam 36,10 zł. z bazarków kwiatowego i roślinnego. Na tą kwotę złożyły się wpłaty od: acha44, 5,40 zł. Babopielka, 5,80 zł. Maruda666, 24,90 zł. ==================== Razem 36,10 zł. Serdecznie dziękuję za udział w moich bazarkach i pomoc Drwalowi i Apollo :smile: Quote
Lionees Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 terra napisał(a):Cieszę się, że kociaki mają już własny dom :lol: . Ja też,kamień spadł mi z serca:mdleje:.Dobrze,że brat męża zgodził sie je wziąć. A Ciebie Apolinku kto weźmie,co?:roll: Quote
terra Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Na konto Drwala i Apolla wpłaciłam 17 zł. z bazarku roślinnego od coma95 z FO. Dziękuję za udział w bazarku i pomoc psiakom:loveu: Quote
Lionees Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 I u Ciebie Apolinku też nie była ciocia Marysia...ja jej dam klapów na gołą d...:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
marysia55 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Renata5 napisał(a):I u Ciebie Apolinku też nie była ciocia Marysia...ja jej dam klapów na gołą d...:diabloti::diabloti::diabloti: dawaj, dawaj :evil_lol: marysia skoro zasłużyć to sie nie bać :diabloti: Quote
marysia55 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 terra napisał(a):Idziemy Apollo na spacerek:painting: a teraz ja się z nim przelecę, musi byc ciągle widoczny :p:p:p Quote
terra Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Piękny Apollo czeka na kogoś kto go pokocha i przygarnie. Quote
Lionees Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 marysia55 napisał(a):a teraz ja się z nim przelecę, No!przeleć się,przeleć Kochanie:cool3::diabloti::loveu: Quote
Lionees Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 No i mam problem,bo nie wiem,czy Marysia się przeleciała,czy nie:hmmmm: :rolleyes: :diabloti: Quote
marysia55 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Renata5 napisał(a):No i mam problem,bo nie wiem,czy Marysia się przeleciała,czy nie:hmmmm: :rolleyes: :diabloti: Marysia wczoraj tak sie rozpędziła, że przeleciała wątek Apolla (niechcący obok) . Dzisiaj już na nim siadła ( oczywiście na wątku nie na Apollu-to tak dla jasności sytuacji, żeby Renatka nie miała sie czego przyczepić :diabloti:). Bidula , ciekawe co teraz wymysli??? Apollinku:loveu: dobrej nocki piesku. Quote
Lionees Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='marysia55']Marysia wczoraj tak sie rozpędziła, że przeleciała wątek Apolla (niechcący obok) . Dzisiaj już na nim siadła ( oczywiście na wątku nie na Apollu-to tak dla jasności sytuacji, żeby Renatka nie miała sie czego przyczepić :diabloti:). Bidula , ciekawe co teraz wymysli??? Apollinku:loveu: dobrej nocki piesku. Ja nie wymyślam,to życie podsuwa pomysły:sg168: Quote
Lionees Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Przybyłam,odwiedziłam i lecę dalej:diabloti: Quote
marysia55 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Renata5 napisał(a):Przybyłam,odwiedziłam i lecę dalej:diabloti: kurcze znowu przede mną :shake:, Apollo ta ciotka jest niesamowita :p normalnie struś-pędziwiatr :lol: Quote
AMIGA Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Sory, przez pomyłkę wstawiłam tu tekst o Drwalisiu. Stąd ta moja edycja Quote
Lionees Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 marysia55 napisał(a):kurcze znowu przede mną :shake:, Apollo ta ciotka jest niesamowita :p normalnie struś-pędziwiatr :lol: Wagowo to może i struś:diabloti:,ale żeby pędziwiatr:roll::cool3: Ciotka ma więcej czasu,to i może Se latać po dogo o której chce:razz: Quote
Recommended Posts