Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na konto Drwala i Apolla przelałam 126,90 zł.
Na te kwotę złożyły się wpłaty z bazarku roślin domowych i ogrodowych:

Pliszka, 10,90 zł.
AMIGA, 13 zł.
ZULA z FO, 82 zł.
matrioszka2, 21 zł.
=============
Razem 126,90 zł.

Serdecznie dziękuję wszystkim za udział w bazarku i pomoc Drwalowi i Apollo :loveu:

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
ja też mam czarna diablicę :evil_lol: Apollo tez czarny jak mój Sasza to może stworzymy jakiś fanklub smoluchów:p:p:p

Ha! Mój czarny kot okazał się kotką(bo to dzika przybłęda jest,do jedzenia przychodziła jak nikt nie widział)...no i okociła się:shake:.Ma 4 cudne kociaki,tylko co ja mam teraz z nimi zrobić?:niewiem:

Posted

Renata5 napisał(a):
Ha! Mój czarny kot okazał się kotką(bo to dzika przybłęda jest,do jedzenia przychodziła jak nikt nie widział)...no i okociła się:shake:.Ma 4 cudne kociaki,tylko co ja mam teraz z nimi zrobić?:niewiem:

Trzeba maliznom szukać kochających domków:p

Posted

terra napisał(a):
Trzeba maliznom szukać kochających domków:p

kurcze tylko z tymi domkami coraz trudniej, Renatko a może by dać znać ciotkom z miau, na pewno by pomogły w szukaniu domków.
Apollo :loveu: gdybym ja miała domek a nie mieszkanie w bloku to juz dzisiaj miałbyś brata i siostrzyczkę, cała trójka w jednym kolorze :evil_lol:. Ponoć czarne wyszczupla :p:p:p

Posted

Fakt, z domkami coraz gorzej.
Najczęściej przygarniają osoby już posiadające jakieś stworzenie.
Kociakom trzeba zrobić ogłoszenia, pomogę, tylko proszę o zdjęcia i namiary.

Posted

terra napisał(a):

Kociakom trzeba zrobić ogłoszenia, pomogę, tylko proszę o zdjęcia i namiary.

Ponieważ mój dom sąsiaduje od razu z ulicą(100% pewności,że zostałyby rozjechane przez samochody...co jakiś czas widzę przejechanego kota:-() i mam 10 psów,które na spacerach biegają luzem,teść zawiózł kociaczki razem z kotką do syna na wieś.Ma on już jedną wysterylizowaną kotkę(dopilnowałam tego),która generalnie urzęduje i na strychu i w garażu i w stodole i w piwnicy,bo jak to na wsi-polnych myszy jest tam dostatek:roll:.Wszystkie koty zostaną u nich,a ja dopilnuję sterylek/kastracji.Moja wetka hurtowo zrobi zabiegi sporo taniej:smile:,a koty będą tam miały dobrze.Oni są bardziej kociarze niż psiarze,także jestem spokojna o los kotki i kociąt.Dopóki kotka się nie przymieszka, zamknęli towarzystwo w klatce,ponieważ kotka jest dzikawa i mogłaby wynieść kociaki w świat.

No i tak Apollusiu rozwiązaliśmy problem kotów w moim domu.Mam nadzieję,że i Ty znajdziesz kiedyś swój dom...

Posted

Na konto Drwala i Apolla przelałam 36,10 zł. z bazarków kwiatowego i roślinnego.
Na tą kwotę złożyły się wpłaty od:
acha44, 5,40 zł.
Babopielka, 5,80 zł.
Maruda666, 24,90 zł.
====================
Razem 36,10 zł.

Serdecznie dziękuję za udział w moich bazarkach i pomoc Drwalowi i Apollo :smile:

Posted

terra napisał(a):
Cieszę się, że kociaki mają już własny dom :lol:
.

Ja też,kamień spadł mi z serca:mdleje:.Dobrze,że brat męża zgodził sie je wziąć.
A Ciebie Apolinku kto weźmie,co?:roll:

Posted

Renata5 napisał(a):
I u Ciebie Apolinku też nie była ciocia Marysia...ja jej dam klapów na gołą d...:diabloti::diabloti::diabloti:

dawaj, dawaj :evil_lol: marysia skoro zasłużyć to sie nie bać :diabloti:

Posted

Renata5 napisał(a):
No i mam problem,bo nie wiem,czy Marysia się przeleciała,czy nie:hmmmm: :rolleyes: :diabloti:

Marysia wczoraj tak sie rozpędziła, że przeleciała wątek Apolla (niechcący obok) . Dzisiaj już na nim siadła ( oczywiście na wątku nie na Apollu-to tak dla jasności sytuacji, żeby Renatka nie miała sie czego przyczepić :diabloti:). Bidula , ciekawe co teraz wymysli???
Apollinku:loveu: dobrej nocki piesku.

Posted

[quote name='marysia55']Marysia wczoraj tak sie rozpędziła, że przeleciała wątek Apolla (niechcący obok) . Dzisiaj już na nim siadła ( oczywiście na wątku nie na Apollu-to tak dla jasności sytuacji, żeby Renatka nie miała sie czego przyczepić :diabloti:). Bidula , ciekawe co teraz wymysli???
Apollinku:loveu: dobrej nocki piesku.
Ja nie wymyślam,to życie podsuwa pomysły:sg168:

Posted

marysia55 napisał(a):
kurcze znowu przede mną :shake:, Apollo ta ciotka jest niesamowita :p normalnie struś-pędziwiatr :lol:

Wagowo to może i struś:diabloti:,ale żeby pędziwiatr:roll::cool3:

Ciotka ma więcej czasu,to i może Se latać po dogo o której chce:razz: