Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
Apollo, wirtualnie ( bo w realu masz inne ulubione cioteczki, które dbają o ciebie) została ci tylko ciotka Marysia. Ciotka Renatka ma usunięty podpis, ale pamiętam że urlopować miała sie tylko do 30 lipca :eviltong:. Chyba sobie babsko przedłuzyło urlop tak jej sie to spodobało :evil_lol:. Zasuwamy Apolloniuszu na deptaczek dogomanii :p:p

Oj bym se przedłużyła urlopowanie...ale niestety trza było wracać do normalności:cool1:

Posted

marysia55 napisał(a):
ja dzisiaj w dzień zabieram wszystkie ślepaczki :loveu: na spacerek :lol:

A co Ty ciotka urlop se wzięłaś? Do roboty nie chodzisz,tylko latasz po dogo?:grins:

Posted

Renata5 napisał(a):
A co Ty ciotka urlop se wzięłaś? Do roboty nie chodzisz,tylko latasz po dogo?:grins:

Renatko:loveu: chyba masz szklaną kulę i czarnego kota, bo dokładnie wiesz co sie u mnie dzieje. :evil_lol::evil_lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
Renatko:loveu: chyba masz szklaną kulę i czarnego kota, bo dokładnie wiesz co sie u mnie dzieje. :evil_lol::evil_lol:

Marysiu:loveu:kuli nie mam,ale czarnego kata i owszem.Nawet i burego...przyszły se do nas nie wiem skąd i zostały:p
Szkoda,że Apollusia nikt na razie nie chce przygarnąć:-(,może to się zmieni,bo allegro cudne i bardzo wzruszające:loveu:

Posted

Renata5 napisał(a):
Marysiu:loveu:kuli nie mam,ale czarnego kata i owszem.

ja też mam czarna diablicę :evil_lol: Apollo tez czarny jak mój Sasza to może stworzymy jakiś fanklub smoluchów:p:p:p