Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marysia55 napisał(a):
jak usłyszysz w telefonie " to ja twój nocny wielbiciel" to możesz być pewna, że faktycznie to będę ja :evil_lol: nikt inny się na to nie odważy :diabloti: ( chyba???)

No na pewno,nikt się nie odważy po raz drugi,bo jak by tak ktoś powiedział(oprócz Ciebie oczywiście:loveu:)po raz pierwszy,to by usłyszał taką wiązkę,że by mu buty pospadały:diabloti:

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renata5 napisał(a):
No na pewno,nikt się nie odważy po raz drugi,bo jak by tak ktoś powiedział(oprócz Ciebie oczywiście:loveu:)po raz pierwszy,to by usłyszał taką wiązkę,że by mu buty pospadały:diabloti:

:happy1::happy1: haa na odpowiednia pozycję u cioci renatki to SE trzeba zasłużyć wierną słuzbą na dogomanii:diabloti:

Posted

My tu gadu gadu,pierdu pierdu,a Karusiap nam nowe fotki pokazała:sweetCyb:
Dziękujemy:loveu:
Apolinku jak wrócę,to Cię odwiedzę...wirtualnie niestety:roll:

Posted

marysia55 napisał(a):
:happy1::happy1: haa na odpowiednia pozycję u cioci renatki to SE trzeba zasłużyć wierną słuzbą na dogomanii:diabloti:

Święta prawda,bo nie każda pozycja jest odpowiednia:grins::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='marysia55']Dogo mi odpuściło i zezwoliło na wejście, więc ja w 'terependy' przyleciałam do Apolloniusza i wieczorne mizianki uskuteczniam

dzisiaj Apollo robimy to samo, czyli sie tylko pomiziamy. Dobranoc piesiu:loveu:

Posted

Apollowi, się dzisiaj fartneło i ze spacerem wbił się w jedyny moment kiedy nie padało, mimo to długo nie połaził, szybko się zziajał i powłóczy ta tylną łapką :-(
Komary obsiadają mu pysio, a jak próbuję je odgonić to chłopak się stresuje... ech myszko, czy Ty kiedyś znajdziesz dom? :placz:

Posted

Apollo jest psem który w pełni się dopiero w domu otworzy .. w hotelu jest b dużo bodźców, które rozpraszają jego uwagę .. Choć dziś mi sie wydawało,m ze głaskanie sprawiało mu przyjemnośc , ze nie jest juz tak obojętny na nasze "podlizywanie" jak na początku . Mam nadzieje, ze nie tlyko mi sie to wydawało :oops:

Jaga a Ty go rzytrzymywałas w miejscu zeby je odgonić ? bo tak sie zastnawiam czy to to go tak nie irytuje czasem .. bo w kojcu np bardzo ładnie dałmi sie wyczesac, szczególnie mu sie podobało przy uszach i na gardle jak czesałam :oops:.. a na polu potrafił watrnac przy próbach wyczesywania

Posted

Apollo, wirtualnie ( bo w realu masz inne ulubione cioteczki, które dbają o ciebie) została ci tylko ciotka Marysia. Ciotka Renatka ma usunięty podpis, ale pamiętam że urlopować miała sie tylko do 30 lipca :eviltong:. Chyba sobie babsko przedłuzyło urlop tak jej sie to spodobało :evil_lol:. Zasuwamy Apolloniuszu na deptaczek dogomanii :p:p

• 2 weeks later...
Posted

terra napisał(a):
Cioteczki jakby był jakiś tekścik o Apollu to bym zestawik ogłoszeń mu zrobiła.
:p

Apollo ma ok 12 lat. W schronisku spędził 3 lata gnębiony przez inne psy, nie wychodził na zewnątrz ze strachu, nie miał szans, żeby ktoś go wypatrzył. Przestraszony i wycofany trafił do hotelu, w ktorym aktualnie przebywa. Jest spokojnym, dużym psiakiem, który uwielbia spacery, świetnie chodzi na smyczy, pięknie jeździ samochodem. Najbardziej cieszyłby się z własnego ogródka, z racji tego, że jest niewidomy, dobrze, zeby poruszał się po terenie który świetnie zna. Apollo nie jest psem wylewnym, to raczej psi indywidualista, dlatego potrzebuje wyrozumiałego i cierpliwego właściciela, który da mu bezpieczną i spokojną starość. Jest zaszczepiony i odrobaczony.

Posted

marysia55 napisał(a):
Apollo :loveu: świat znowu o tobie usłyszy pieseczku :p

Będzie słyszał cały czas, bo te ogłoszenia odnawiam tak długo, aż piesek znajdzie dom.
Tylko jak długo będzie czekał:-(