Lionees Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 marysia55 napisał(a):jak usłyszysz w telefonie " to ja twój nocny wielbiciel" to możesz być pewna, że faktycznie to będę ja :evil_lol: nikt inny się na to nie odważy :diabloti: ( chyba???) No na pewno,nikt się nie odważy po raz drugi,bo jak by tak ktoś powiedział(oprócz Ciebie oczywiście:loveu:)po raz pierwszy,to by usłyszał taką wiązkę,że by mu buty pospadały:diabloti: Quote
marysia55 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Renata5 napisał(a):No na pewno,nikt się nie odważy po raz drugi,bo jak by tak ktoś powiedział(oprócz Ciebie oczywiście:loveu:)po raz pierwszy,to by usłyszał taką wiązkę,że by mu buty pospadały:diabloti: :happy1::happy1: haa na odpowiednia pozycję u cioci renatki to SE trzeba zasłużyć wierną słuzbą na dogomanii:diabloti: Quote
agamika Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 ahh ten Apollo.. zawsze tyle spraw ma na głowie ze pozować mu się nie chce :shake::mad: Quote
Lionees Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 My tu gadu gadu,pierdu pierdu,a Karusiap nam nowe fotki pokazała:sweetCyb: Dziękujemy:loveu: Apolinku jak wrócę,to Cię odwiedzę...wirtualnie niestety:roll: Quote
Lionees Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 marysia55 napisał(a)::happy1::happy1: haa na odpowiednia pozycję u cioci renatki to SE trzeba zasłużyć wierną słuzbą na dogomanii:diabloti: Święta prawda,bo nie każda pozycja jest odpowiednia:grins::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
marysia55 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Dogo mi odpuściło i zezwoliło na wejście, więc ja w 'terependy' przyleciałam do Apolloniusza i wieczorne mizianki uskuteczniam Quote
marysia55 Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='marysia55']Dogo mi odpuściło i zezwoliło na wejście, więc ja w 'terependy' przyleciałam do Apolloniusza i wieczorne mizianki uskuteczniam dzisiaj Apollo robimy to samo, czyli sie tylko pomiziamy. Dobranoc piesiu:loveu: Quote
marysia55 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Nikt nie zagląda do Apolla, wie ciotka Marysia zabierze cie na nocny obchód po Dogomanii Quote
Jagienka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Apollowi, się dzisiaj fartneło i ze spacerem wbił się w jedyny moment kiedy nie padało, mimo to długo nie połaził, szybko się zziajał i powłóczy ta tylną łapką :-( Komary obsiadają mu pysio, a jak próbuję je odgonić to chłopak się stresuje... ech myszko, czy Ty kiedyś znajdziesz dom? :placz: Quote
agamika Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Apollo jest psem który w pełni się dopiero w domu otworzy .. w hotelu jest b dużo bodźców, które rozpraszają jego uwagę .. Choć dziś mi sie wydawało,m ze głaskanie sprawiało mu przyjemnośc , ze nie jest juz tak obojętny na nasze "podlizywanie" jak na początku . Mam nadzieje, ze nie tlyko mi sie to wydawało :oops: Jaga a Ty go rzytrzymywałas w miejscu zeby je odgonić ? bo tak sie zastnawiam czy to to go tak nie irytuje czasem .. bo w kojcu np bardzo ładnie dałmi sie wyczesac, szczególnie mu sie podobało przy uszach i na gardle jak czesałam :oops:.. a na polu potrafił watrnac przy próbach wyczesywania Quote
Jagienka Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Nooo przytrzymywałam, wydawało mi się, że wtedy się bedzie spodziewał dotyku i że się nie przestraszy... :niewiem: Quote
marysia55 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 ciotka Jagienka w realu zabiera na spacer to ciotka Marysia wirtualnie zabierze cię na nocny obchód po Dogomanii Quote
marysia55 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Apollo, wirtualnie ( bo w realu masz inne ulubione cioteczki, które dbają o ciebie) została ci tylko ciotka Marysia. Ciotka Renatka ma usunięty podpis, ale pamiętam że urlopować miała sie tylko do 30 lipca :eviltong:. Chyba sobie babsko przedłuzyło urlop tak jej sie to spodobało :evil_lol:. Zasuwamy Apolloniuszu na deptaczek dogomanii :p:p Quote
marysia55 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Apollo :loveu: i znowu ciotka Marysia tylko cie odwiedza na dogo. Wędrujemy na pierwszą stronę pooglądać świat :p Quote
terra Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Cioteczki jakby był jakiś tekścik o Apollu to bym zestawik ogłoszeń mu zrobiła. :p Quote
Jagienka Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 terra napisał(a):Cioteczki jakby był jakiś tekścik o Apollu to bym zestawik ogłoszeń mu zrobiła. :p Apollo ma ok 12 lat. W schronisku spędził 3 lata gnębiony przez inne psy, nie wychodził na zewnątrz ze strachu, nie miał szans, żeby ktoś go wypatrzył. Przestraszony i wycofany trafił do hotelu, w ktorym aktualnie przebywa. Jest spokojnym, dużym psiakiem, który uwielbia spacery, świetnie chodzi na smyczy, pięknie jeździ samochodem. Najbardziej cieszyłby się z własnego ogródka, z racji tego, że jest niewidomy, dobrze, zeby poruszał się po terenie który świetnie zna. Apollo nie jest psem wylewnym, to raczej psi indywidualista, dlatego potrzebuje wyrozumiałego i cierpliwego właściciela, który da mu bezpieczną i spokojną starość. Jest zaszczepiony i odrobaczony. Quote
terra Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Ogłoszenia Apolla: APOLLO niewidomy pies chce ci ofiarować swoją miłość - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. APOLLO niewidomy pies chce ci ofiarować swoją miłość Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia APOLLO niewidomy pies chce ci ofiarować / Owczarek niemiecki / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa APOLLO niewidomy pies chce ci ofiarować swoją miłość | Owczarki - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj http://krakow.olx.pl/apollo-niewidomy-pies-chce-ci-ofiarowac-swoja-milosc-iid-40647037 Kraków: APOLLO niewidomy pies chce ci ofiarować swoją miłość • Ogłoszenia Szerlok.pl przygarnij zwierzaka czeka na moderację Quote
Jagienka Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 terra jesteś niesamowita :crazyeye::iloveyou: Przecież wyszukanie tych wszystkich zdjęć musiało pochłonąć mnóstwo czasu!!! Quote
terra Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 No, trochę wertowałam;) Ale jeśli to może pomóc, to warto.:p Quote
marysia55 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='terra']No, trochę wertowałam;) Ale jeśli to może pomóc, to warto.:p pewnie, że warto :buzi: Quote
marysia55 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Apollo :loveu: świat znowu o tobie usłyszy pieseczku :p Quote
terra Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 marysia55 napisał(a):Apollo :loveu: świat znowu o tobie usłyszy pieseczku :p Będzie słyszał cały czas, bo te ogłoszenia odnawiam tak długo, aż piesek znajdzie dom. Tylko jak długo będzie czekał:-( Quote
Recommended Posts