Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pies poszukuje "domu"- czyli swojego własnego kochającego człowieka, pełnej michy i dachu nad łbem.
Jest niesamowicie mądrym psem. Jest łagodny - o ile nie chce się go złapać bo wtedy bardzo się boi i szamocze. Bardzo dobrze dogaduje się z innymi zwierzakami.
Jest czarny, wilkowaty ale szczupły i niemasywny.Jak go jakimś boskim cudem złapię i zatargam do weta to chce go zaszczepić i może wykastrować ale co potem?- z powrotem ulica albo schronisko..
Na razie nie ma chętnych do wzięcia ja niestety też nie mogę go zabrać.. ;(
(woj. mazowieckie ale mogę dowieźć gdzie bedzie trzeba)

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak dokladnie na ulicy. nie da się złapać, nawet mial już jeden kojec ale "wyparował" z niego. biega po wsi, jak zadcznie kury dusić to go gospodarze uduszą....

Posted

podnoszę małego, my nie możemy go wziąć, bo wczoraj do kompletu przybył nam szkielet astki z cyccochami do ziemi a mała nie ma jeszcze roku, więc teraz jest u nas na stanie 3 bidy i 3 koty, nie damy rady więcej

Posted

Probuje namówić kolegę na Wilczastego ale to nie będzie łatwe... 6 kwietnia ktoś mu podprowadził chorego 4 miesięcznego ONka z podwórka...
Szukamy małego ale kazdy wie jakie są szanse...
Ja myślę że każdy psiak ma szanse na domek tylko trzeba wypatzreć odpowiedni moment!

Posted

niestety wydaje mi się, że pierwszeństwo w adopcjach mają biedactwa, schorowane i doświadczone przez los i trudno będzie znaleźć coś. niestety podaż przewyższa znacząco popyt...