Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AMIGA napisał(a):
A cóż tgo za stos pechów na taką maleńką istotkę??? Trzymam kciuki żeby wszystko poszło jak nalezy.
Bianko - z tego co pamiętam, to ciążę u suczek daje się zobaczyc najwcześniej koło 30 dnia ciąży (tak mi kazano czekać jak kryłam Amigę) a i tak widac było tylko czarne baloniki w brzuszku - żadnych kosteczek, kręgosłupa czy coś w tym rodzaju, bo piesie sa strrasznie malutkie

To by się zgadzało , bo to już będzie ze 30 dni . Parę dni była u ULV , a potem parę tygodni u mnie .USG nic nie pokazało , to pewnie nie jest .Ona trafiła do mnie z samą końcówką cieczki . Tylko dlaczego dostała ropomacicza :cool1:
Ponoć jutro sterylka . Bardzo się denerwuję .

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Tylko dlaczego dostała ropomacicza :cool1:
Ponoć jutro sterylka . Bardzo się denerwuję .

Może ona miała początki tego ropomacicza jeszcze przed ostatnią cieczką? Nie wiem jak długo to choróbsko sie może rozwijać
Nie denerwuj się (ha, łatwo powiedzieć) - zobaczysz, że wszystko będzie dobrze :p

Posted

bianko - ja to rozumiem. ale tak jest za kazdym razem. co ja mam im mówić w księgarni? obiecuję, że zaraz ktoś odbierze i co? mam dzis obnizoną tolerancję ...

Posted

pucka69 napisał(a):
bianko - ja to rozumiem. ale tak jest za kazdym razem. co ja mam im mówić w księgarni? obiecuję, że zaraz ktoś odbierze i co? mam dzis obnizoną tolerancję ...

Z Magdą niestety tak jest - np. umawiam się z nią, wioze jej rzeczy, które nota bene są ciężkie, a ja telepie się autobusem - całuje klamke, telefonu zapomniała...

Posted

Byłam dzisiaj u ULV . Widziałam malutką . Jest w dobrej formie po sterylce , rana malutka i ładnie sie goi . Zawiozłam Magdzie komputer wnuka , bo dzisiaj miał komunie , i kupiliśmy mu nowy . ULV tradycyjnie brakło prądu i siedzi po ciemku .

Posted

Korenia napisał(a):
Jak u Ulv braknie prądu to jest fajnie :D:D Zabić się można ;)
Bianka wiesz może czy p. Irenka widziała małą?

Nie miałam czasu o nic pytać , no i ciężko przekrzyczeć Piku :evil_lol:

Posted

Rany kota, Pucka mnie zabije, dopiero doczytałam, ze rzeczy czekają.... :oops::oops::oops:

Cipulka zarasta prześlicznie nowym futerkiem, no i mamy juz pierwszych chetnych do dopcji- pożyjemy, zobaczymy ;)

Posted

huuurrraraaa :multi::multi::multi::multi:,malutka .duzo szczęścia dla wszystkich.
Jak ma na imię ,bo chyba nie ciPulka :shake:

Posted

Sie tu chciała pokazać, bo sunia jest u mojej babci. Miłość nie z tej ziemi:loveu:

dzis rodzinka pojechała ich odwiedzic, to moze bedą zdjecia, a jak nie to wkoncu ja ich bede musiała odwiedzic:)

Sunia w sumie nie ma wymyślnego imienia, mówią do niej Niunia, Misia, Niusia:roll:

Posted

demi napisał(a):

Sunia w sumie nie ma wymyślnego imienia, mówią do niej Niunia, Misia, Niusia:roll:

i dobrze ,byle ją kochali :loveu:

Posted

sunia z babcią dziś nas odwiedziła:loveu: jaka ona jest urocza i sie cudnie dogaduje z moimi psami, a one są wymagające. :roll:

jak się troszkę goście przerzedzą to cykne jej jakieś zdjątko;)

Posted

Kompletnie mi z głowy te zdjęcia wypadły- trzeba było mi przypomnieć!

Wiec oto Misia/ Niunia/ Mika :roll:

tu za wiele nie widać, ale mnie to zdjecie rozwaliło:loveu:

a tutaj Ciupulka jest z moją MAlutką - MAlutka tylko kiedys była malutka, do tego ma zezowate ząbki:evil_lol: i już wcale malutka nie jest!

a to uszatek- nietoperek:evil_lol:

to teraz sie pochwalę troszke rodzinką, chociaż nie ma się czym chwalić:roll: ale tego nikt wiedzieć nie musi:evil_lol:

Posted

Jestem bardzo szczęśliwa , że ciPulka ma tomek . I to taki domek !!!!!!!!!!!!!
Jestem Ci Demi bardzo wdzięczna że malutka jest członkiem Twojej Rodziny :loveu: