BIANKA1 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 AMIGA napisał(a):A cóż tgo za stos pechów na taką maleńką istotkę??? Trzymam kciuki żeby wszystko poszło jak nalezy. Bianko - z tego co pamiętam, to ciążę u suczek daje się zobaczyc najwcześniej koło 30 dnia ciąży (tak mi kazano czekać jak kryłam Amigę) a i tak widac było tylko czarne baloniki w brzuszku - żadnych kosteczek, kręgosłupa czy coś w tym rodzaju, bo piesie sa strrasznie malutkie To by się zgadzało , bo to już będzie ze 30 dni . Parę dni była u ULV , a potem parę tygodni u mnie .USG nic nie pokazało , to pewnie nie jest .Ona trafiła do mnie z samą końcówką cieczki . Tylko dlaczego dostała ropomacicza :cool1: Ponoć jutro sterylka . Bardzo się denerwuję . Quote
AMIGA Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 BIANKA1 napisał(a):Tylko dlaczego dostała ropomacicza :cool1: Ponoć jutro sterylka . Bardzo się denerwuję . Może ona miała początki tego ropomacicza jeszcze przed ostatnią cieczką? Nie wiem jak długo to choróbsko sie może rozwijać Nie denerwuj się (ha, łatwo powiedzieć) - zobaczysz, że wszystko będzie dobrze :p Quote
BIANKA1 Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Malutka już po sterylce . Teraz mam na tymczasie takie maleństwo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10099850#post10099850 Quote
pucka69 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 halo! jak mała? ulv! czy torba odebrana? bo juz mi mówili ze nie. ulv! aaaaaaaaaaaaaa ... se pokrzyczałam ! Quote
BIANKA1 Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 ULV nie ma kompa , bo drugi się znarowił . Telefon też jej działa jak chce .A mała czuje się dobrze . Quote
pucka69 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 bianko - ja to rozumiem. ale tak jest za kazdym razem. co ja mam im mówić w księgarni? obiecuję, że zaraz ktoś odbierze i co? mam dzis obnizoną tolerancję ... Quote
Korenia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 pucka69 napisał(a):bianko - ja to rozumiem. ale tak jest za kazdym razem. co ja mam im mówić w księgarni? obiecuję, że zaraz ktoś odbierze i co? mam dzis obnizoną tolerancję ... Z Magdą niestety tak jest - np. umawiam się z nią, wioze jej rzeczy, które nota bene są ciężkie, a ja telepie się autobusem - całuje klamke, telefonu zapomniała... Quote
Poker Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 trzeba jej w końcu znowu zrobić życzliwe trzepanie d....tylko czy to coś pomoże :roll: Quote
BIANKA1 Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Byłam dzisiaj u ULV . Widziałam malutką . Jest w dobrej formie po sterylce , rana malutka i ładnie sie goi . Zawiozłam Magdzie komputer wnuka , bo dzisiaj miał komunie , i kupiliśmy mu nowy . ULV tradycyjnie brakło prądu i siedzi po ciemku . Quote
Korenia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Jak u Ulv braknie prądu to jest fajnie :D:D Zabić się można ;) Bianka wiesz może czy p. Irenka widziała małą? Quote
BIANKA1 Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Korenia napisał(a):Jak u Ulv braknie prądu to jest fajnie :D:D Zabić się można ;) Bianka wiesz może czy p. Irenka widziała małą? Nie miałam czasu o nic pytać , no i ciężko przekrzyczeć Piku :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Rany kota, Pucka mnie zabije, dopiero doczytałam, ze rzeczy czekają.... :oops::oops::oops: Cipulka zarasta prześlicznie nowym futerkiem, no i mamy juz pierwszych chetnych do dopcji- pożyjemy, zobaczymy ;) Quote
BIANKA1 Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Mała Cziłka jest już w nowym domku u Babcie jednej ze znanych nam , wrocławskich dogomaniaczek . :loveu::loveu::loveu: Quote
a-markofix Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 malutka dużo szczęścia i zawsze uśmiechniętego pycholka Quote
Poker Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 huuurrraraaa :multi::multi::multi::multi:,malutka .duzo szczęścia dla wszystkich. Jak ma na imię ,bo chyba nie ciPulka :shake: Quote
demi Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Sie tu chciała pokazać, bo sunia jest u mojej babci. Miłość nie z tej ziemi:loveu: dzis rodzinka pojechała ich odwiedzic, to moze bedą zdjecia, a jak nie to wkoncu ja ich bede musiała odwiedzic:) Sunia w sumie nie ma wymyślnego imienia, mówią do niej Niunia, Misia, Niusia:roll: Quote
Poker Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 demi napisał(a): Sunia w sumie nie ma wymyślnego imienia, mówią do niej Niunia, Misia, Niusia:roll: i dobrze ,byle ją kochali :loveu: Quote
demi Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 sunia z babcią dziś nas odwiedziła:loveu: jaka ona jest urocza i sie cudnie dogaduje z moimi psami, a one są wymagające. :roll: jak się troszkę goście przerzedzą to cykne jej jakieś zdjątko;) Quote
demi Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Kompletnie mi z głowy te zdjęcia wypadły- trzeba było mi przypomnieć! Wiec oto Misia/ Niunia/ Mika :roll: tu za wiele nie widać, ale mnie to zdjecie rozwaliło:loveu: a tutaj Ciupulka jest z moją MAlutką - MAlutka tylko kiedys była malutka, do tego ma zezowate ząbki:evil_lol: i już wcale malutka nie jest! a to uszatek- nietoperek:evil_lol: to teraz sie pochwalę troszke rodzinką, chociaż nie ma się czym chwalić:roll: ale tego nikt wiedzieć nie musi:evil_lol: Quote
demi Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Normalnie to taka pchełka biegające, że trudno jej zdjecie było zrobić:roll: Quote
BIANKA1 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Jestem bardzo szczęśliwa , że ciPulka ma tomek . I to taki domek !!!!!!!!!!!!! Jestem Ci Demi bardzo wdzięczna że malutka jest członkiem Twojej Rodziny :loveu: Quote
Recommended Posts