demi Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 BIANKA1 napisał(a):Jestem bardzo szczęśliwa , że ciPulka ma tomek . I to taki domek !!!!!!!!!!!!! Jestem Ci Demi bardzo wdzięczna że malutka jest członkiem Twojej Rodziny :loveu: a proszę Cie bardzo;) ja poprostu niemogłam przeżyć tego, że moja babcia nie chce żadnego piesia, tym bardziej że 3 lata temu musiałam uśpić jej psinke Mikusie. Tyle u mnie bidulek widziała i zawsze było jakieś ale:shake: ale jak zobaczyłam Ciapule u ulv wiedziałam, ze to piesio idealny dla mojej babci:loveu: babcia jest bardzo nieszczęśliwa, bo sunia nie chce zabardzo z nią spacerować, tylko z wujkiem wychodzi- to dopiero jest miłość:loveu: A na działce łazi po grządkach:evil_lol: ale troszke czasu i bedzie super. Z babcią śpi w łózku, a z wujkiem spędza cały dzień na zabawach bo cóż robić;) najpierw martwili sie, ze mała nic nie je, ale kupcie robi wiec coś tu było nie tak....:roll: Ale cóż sie dziwić, jak to takie maleństwo. U mnie to cała chorda wcina porządnie, a taki dziubasek jak wróbelek, a nie krówka;) Quote
BIANKA1 Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Ona uwielbia facetów . U mnie też tak było . Spała z TZem , wszędzie za nim biegała . A jak się cieszyła jak wracał do domu :lol:Spała mu na poduszce przy głowie :diabloti: Ona ładnie je , tylko mało na jeden raz . A to plasterek szynki , a to plasterek serka . Karmy nie chciała jeść :cool3: Quote
Poker Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 malusia to i mało je,babcie tak zawsze - jedzenie najważniejsze i żeby dziecko papuśne było super ,ze ma dobry domek u Twojej babci... Quote
gosikf & dogs Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 O kurcze! Nawet nie wiedziałam:P No to super! Quote
demi Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 a no tak to sie skończyło fajnie;) byłam w czwartek u babci na chwilke, z interw wracałam i byłam niedaleko- to dlaczego by nie wstapić:cool3: tak to sobie siedzą razem na działeczce Wiem, że wsiurska obróżka:evil_lol:, obiecałam kupic jakąś piękniusią i coś dojść do sklepu nie mogę. W tym cudeńku tylko na działce siedzi. Czasem ją trzeba na smycz przypiąć, bo nie zawsze może zwiedzać wszytskie działki dookoła:cool3: jak właścicieli tych działek nie ma to co innego:evil_lol: no i ten maluch grządki przekopuje, nawet gdy nie trzeba:evil_lol: do wujka to tylko na rączki:cool3: Quote
demi Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 a tu Misia zaczyna sie zastanawiać gdzie się najlepiej ułozyć, bo po wojażach na działce trzeba by sobie komara przyciąć:razz: bo to dylemat, czy iść do pokoju wujka i razem z ciotką posiedzieć, czy do babci gdzie jest dużo mięciutkich poduszek:roll: a moze sie poprzytulać? ale jedna Miśka doszła do wniosku, że najlepiej jest popilnować ciotki, bo szybko nie przyjdzie na odwiedzinki Quote
BIANKA1 Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 A te czerwone szeleczki ze smyczką co ja jej kupiłam , to nie podobały się babci ?:cool3: Quote
demi Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 wiec one były prywatne Misiuli:razz: bo Ulv je ma u siebie:cool3: Mała i tak na smyczy nie chodzi. Tam gdzie mieszkają jest bardzo spokojnie, za smycz słuzą ręce- hop na rączki i gra wszytsko pod kontrolą:cool3: bo ja jej obiecałam kupic taką malutka piekniutką z cekinkami:evil_lol: a do tego piękny identyfikatorek;) Quote
BIANKA1 Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 demi napisał(a):wiec one były prywatne Misiuli:razz: bo Ulv je ma u siebie:cool3: Mała i tak na smyczy nie chodzi. Tam gdzie mieszkają jest bardzo spokojnie, za smycz słuzą ręce- hop na rączki i gra wszytsko pod kontrolą:cool3: bo ja jej obiecałam kupic taką malutka piekniutką z cekinkami:evil_lol: a do tego piękny identyfikatorek;) Prywatne były , bo ja byłam z nią ze 100 razy u weta :cool3: Książeczkę i prześwietlenia zabrałaś ? Masz rację , kup jej inną , tamta i tak się nie zmarnuje :diabloti: Ja prowadziłam ją na smyczy po ulicy , bo atakowała z miłością wszystkich facetów po drodze . Bałam się , że mi ucieknie do jakiegoś :evil_lol: Quote
demi Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 z nią głównie facet wychodzi wiec nie ucieknie do innego:evil_lol: też tak myślę, a w końcu bede musiała jej kupić, bo babcia po odbiór w niedziele przyjedzie:lol: byłam ostatnio u ulv i przywiozłąm jej troszke jedzonka, miałam już wszystkie jej dok w ręce, ale coś mnie zagadały i zostawiłam:oops: odbiore nastepnym razem bo nie wiem czy ma szczepienia;) Quote
BIANKA1 Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Ja jej nie szczepiłam , bo była chora . ULV pewnie też nie , bo robiła jej sterylkę . A co było z nią wcześniej , to jeden Pan Bóg wie :roll: Quote
demi Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 to się ją zaszczepi;) powolutku a do przodu. najpierw wścieklizna, później wirusiska okropne i bedzie sunia jak ta lala:loveu: Quote
BIANKA1 Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 demi napisał(a):to się ją zaszczepi;) powolutku a do przodu. najpierw wścieklizna, później wirusiska okropne i bedzie sunia jak ta lala:loveu: Pewnie . Mały remoncik i dużo miłości . Tylko tyle jej potrzeba ......i aż tyle :lol: Quote
demi Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 miłości to ona ma zanadto :loveu: całe osiedle ją kocha;) ma już swoich czterołapkowyatych przyjaciół, z którymi szaleje ile wlezie:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Z szeleczkami wyszło zamieszanie, bo Aga oddała mała w szelkach Piku, a łone specjalne ;) A ostatnio w zamieszaniu zapomniałam oddać szelki Cipulki.... Quote
Recommended Posts