Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Jestem bardzo szczęśliwa , że ciPulka ma tomek . I to taki domek !!!!!!!!!!!!!
Jestem Ci Demi bardzo wdzięczna że malutka jest członkiem Twojej Rodziny :loveu:

a proszę Cie bardzo;) ja poprostu niemogłam przeżyć tego, że moja babcia nie chce żadnego piesia, tym bardziej że 3 lata temu musiałam uśpić jej psinke Mikusie. Tyle u mnie bidulek widziała i zawsze było jakieś ale:shake:
ale jak zobaczyłam Ciapule u ulv wiedziałam, ze to piesio idealny dla mojej babci:loveu:

babcia jest bardzo nieszczęśliwa, bo sunia nie chce zabardzo z nią spacerować, tylko z wujkiem wychodzi- to dopiero jest miłość:loveu:
A na działce łazi po grządkach:evil_lol: ale troszke czasu i bedzie super. Z babcią śpi w łózku, a z wujkiem spędza cały dzień na zabawach bo cóż robić;)

najpierw martwili sie, ze mała nic nie je, ale kupcie robi wiec coś tu było nie tak....:roll: Ale cóż sie dziwić, jak to takie maleństwo.
U mnie to cała chorda wcina porządnie, a taki dziubasek jak wróbelek, a nie krówka;)

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona uwielbia facetów . U mnie też tak było . Spała z TZem , wszędzie za nim biegała . A jak się cieszyła jak wracał do domu :lol:Spała mu na poduszce przy głowie :diabloti:
Ona ładnie je , tylko mało na jeden raz . A to plasterek szynki , a to plasterek serka . Karmy nie chciała jeść :cool3:

Posted

malusia to i mało je,babcie tak zawsze - jedzenie najważniejsze i żeby dziecko papuśne było
super ,ze ma dobry domek u Twojej babci...

Posted

a no tak to sie skończyło fajnie;)

byłam w czwartek u babci na chwilke, z interw wracałam i byłam niedaleko- to dlaczego by nie wstapić:cool3:

tak to sobie siedzą razem na działeczce

Wiem, że wsiurska obróżka:evil_lol:, obiecałam kupic jakąś piękniusią i coś dojść do sklepu nie mogę. W tym cudeńku tylko na działce siedzi. Czasem ją trzeba na smycz przypiąć, bo nie zawsze może zwiedzać wszytskie działki dookoła:cool3: jak właścicieli tych działek nie ma to co innego:evil_lol: no i ten maluch grządki przekopuje, nawet gdy nie trzeba:evil_lol:

do wujka to tylko na rączki:cool3:

Posted

a tu Misia zaczyna sie zastanawiać gdzie się najlepiej ułozyć, bo po wojażach na działce trzeba by sobie komara przyciąć:razz:

bo to dylemat, czy iść do pokoju wujka i razem z ciotką posiedzieć, czy do babci gdzie jest dużo mięciutkich poduszek:roll:

a moze sie poprzytulać?

ale jedna Miśka doszła do wniosku, że najlepiej jest popilnować ciotki, bo szybko nie przyjdzie na odwiedzinki

Posted

wiec one były prywatne Misiuli:razz:

bo Ulv je ma u siebie:cool3:

Mała i tak na smyczy nie chodzi. Tam gdzie mieszkają jest bardzo spokojnie, za smycz słuzą ręce- hop na rączki i gra wszytsko pod kontrolą:cool3:
bo ja jej obiecałam kupic taką malutka piekniutką z cekinkami:evil_lol: a do tego piękny identyfikatorek;)

Posted

demi napisał(a):
wiec one były prywatne Misiuli:razz:

bo Ulv je ma u siebie:cool3:

Mała i tak na smyczy nie chodzi. Tam gdzie mieszkają jest bardzo spokojnie, za smycz słuzą ręce- hop na rączki i gra wszytsko pod kontrolą:cool3:
bo ja jej obiecałam kupic taką malutka piekniutką z cekinkami:evil_lol: a do tego piękny identyfikatorek;)

Prywatne były , bo ja byłam z nią ze 100 razy u weta :cool3: Książeczkę i prześwietlenia zabrałaś ?
Masz rację , kup jej inną , tamta i tak się nie zmarnuje :diabloti:
Ja prowadziłam ją na smyczy po ulicy , bo atakowała z miłością wszystkich facetów po drodze . Bałam się , że mi ucieknie do jakiegoś :evil_lol:

Posted

z nią głównie facet wychodzi wiec nie ucieknie do innego:evil_lol:

też tak myślę, a w końcu bede musiała jej kupić, bo babcia po odbiór w niedziele przyjedzie:lol:

byłam ostatnio u ulv i przywiozłąm jej troszke jedzonka, miałam już wszystkie jej dok w ręce, ale coś mnie zagadały i zostawiłam:oops: odbiore nastepnym razem bo nie wiem czy ma szczepienia;)

Posted

demi napisał(a):
to się ją zaszczepi;) powolutku a do przodu.

najpierw wścieklizna, później wirusiska okropne i bedzie sunia jak ta lala:loveu:

Pewnie . Mały remoncik i dużo miłości . Tylko tyle jej potrzeba ......i aż tyle :lol:

Posted

miłości to ona ma zanadto :loveu: całe osiedle ją kocha;) ma już swoich czterołapkowyatych przyjaciół, z którymi szaleje ile wlezie:evil_lol: