Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pucka69 napisał(a):
a może to będzie moneta z okresu bizantyjskiego i pokryje koszty ciPulki i setek innych tymczasów ? ;)

No cóż . Obawiam się , że nie :cool3:

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pucka69 napisał(a):
eee realistko :)
a szukasz transportu dla synusia? ja szukałam - nic nie widac ;(

Nie mam czasu szukać , ale mogę te od gadziarza przetrzymać :roll:

ciPulka zjadła troszkę i spi . Ciekawe kiedy rzygnie :roll:
Nawet powinna rzygnąć , bo może ta moneta też by ujrzała światło dzienne jak poprzednia .
Ech..............nigdy nie myslałam , że będę z utesknieniem czekać na psie rzygi :cool3:

Posted

emilia2280 napisał(a):
Lo matko. ale ciPulka cudowna! Dokladam sié Bianko ale dopiero 28-go (:placz:), bo teraz to tylko mam dziury w kieszeni :razz:

Dziękuję :loveu:

Posted

Hala napisał(a):
Heheheh Bianka...przecież ona ma kasę... swoją prywatną. ;)

Tylko ta kasa coś nie chce się rozmnożyć :angryy:, a szkoda,przydałaby sie dla bid :cool3:

Posted

Poker napisał(a):
Tylko ta kasa coś nie chce się rozmnożyć :angryy:, a szkoda,przydałaby sie dla bid :cool3:

dobrze, ze sie nie rozmnaza, bo lekarze nie wyrobiliby wycigajac bilon z malego brzuszka :evil_lol: (chyba, ze od razu by go zainkasowali, jako zaplate za zabieg:eviltong:)

Posted

tak wielkie dzieki, w zamian zostawilam u nich 2 bomboniery, zeby nie krecili nosem. od razu im sie michy ucieszyly.
bianko mam karme dla swinek od pucki, przywioze razem z karma dla szczylkow.

Posted

irysek napisał(a):
tak wielkie dzieki, w zamian zostawilam u nich 2 bomboniery, zeby nie krecili nosem. od razu im sie michy ucieszyly.
bianko mam karme dla swinek od pucki, przywioze razem z karma dla szczylkow.

Super , bo chyba Trolka mi kolejne świnki przywiezie :lol:

ciPulka ma się dobrze . Dzisiaj dostanie sniadanie i do jutra do zabiegu już nic :roll: Po wczorajszych lekach przeciwwymiotnych nie zwracała . Ale jadła dosłownie po ociupinke jednorazowo

Posted

Mała jest cud - miód, :loveu:zero agresji do zwierząt.Taka przytulanka,chciałaby tylko na rącie i chodzi za Bianką krok w krok.
Chyba,że się coś zmieniło w ciągu tylko kilku dni od czasu jak ją widziałam.

Posted

Poker napisał(a):
Mała jest cud - miód, :loveu:zero agresji do zwierząt.Taka przytulanka,chciałaby tylko na rącie i chodzi za Bianką krok w krok.
Chyba,że się coś zmieniło w ciągu tylko kilku dni od czasu jak ją widziałam.

Nic się nie zmieniło . Mała jest jak słoneczko :loveu:
Tylko strasznie rozpacza jak wychodzę . Piszczy , skomli , szczeka i potrafi nasikać z nerwów . Ona powinna byc cały czas ze swoim człowiekiem . Ale sprawą adopcji małej zajmie się ULV . Przed adopcja mała zostanie wysterylizowana . Dlatego nie nastapi to szybko . Mysle , że ciPulka posiedzi jeszcze trochę u mnie i potem pójdzie do ULV

Posted

Tak w temacie czekania na rzygi psa, to mi, to nie jest obce. Ja mam psa, który zjada kołdry, koce, poszwy na pościel. Pochłania je, ale zawsze udaje się wyczekac upragnionych wymiocin, a jak nie to drugą stroną. Zawsze muszę miec chusteczki jakby sam nie dał rady:cool3::diabloti:

Mam nadzieję, że uda mi się coś wpłacic w najbliższym czasie, ale niestety nie mogę obiecac.

Pzdr.