Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teapot napisał(a):
Myślałam, że jak się tak wystroiłyście to do nas na Sierściucha wpadniecie...
Szkoda, że nie dotarłyście.

No nie dotarłyśmy bo Lalka za duże trampki ubrała i jej spadały, jak ja zapytałam czemu ubrala za duze to powiedziala ze byly ladne i ze dla urody i mody pocierpi. zrozum tu taka ...:crazyeye:

Posted

izabellah-aldonda napisał(a):
Lalunia ma się dobrze po sterylce nie ma śladu , ani żadnych wspomnień...nóżka do kontroli . Jak tylko się dowiem co i jak , dam znać.

Dobre wieści jak na początek -czekamy na więcej! ;)

Posted

[quote name='teapot']Dawaj mała- przed południem się przebiegniemy! Tylko NIE CHCĘ NIC SŁYSZEĆ O TRAMPACH!!! Au naturel ma być! ;) :evil_lol:

To teraz załóż adidaski i na spacer. Strasznie pościerałaś te bose szkitle z ciotką teapot.

Posted

[quote name='Isadora7']To teraz załóż adidaski i na spacer. Strasznie pościerałaś te bose szkitle z ciotką teapot.
Cóż za okrutne pomówienie -to nie ze mną! To w tych lansownych trampach było... :eviltong:

Posted

teapot napisał(a):
Cóż za okrutne pomówienie -to nie ze mną! To w tych lansownych trampach było... :eviltong:

jak mogla poscierac w za duzych, lansowne ale za duze były :P

Posted

black_cat napisał(a):
Lalka spać nie moge, chodż na spacer, sweter załóż, ten z myszką miki dobrudź, i tak nikt nie będzie widział..

Bardzo niepedagogicznie. Poza tym ja i tak już wrzuciłam ten sweterek do pralki.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Bardzo niepedagogicznie. Poza tym ja i tak już wrzuciłam ten sweterek do pralki.

Dobra, Lalka weżmie ten w paski kolorowe, tez nie bedzie widac w nocy...

Posted

[quote name='maja7']Laleczka już prawie południe, a Ty jeszcze nie byłaś na spacerku.

Pobrudziła wszystkie sweterki jak była z black_cat na spacerze i czeka aż sie wypiorą