Isadora7 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 teapot napisał(a):Dzień dobry mała!:loveu: Co u Ciebie słychać? oooo widzę że nie ja jedna jestem ciekawa Quote
black_cat Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 teapot napisał(a):Myślałam, że jak się tak wystroiłyście to do nas na Sierściucha wpadniecie... Szkoda, że nie dotarłyście. No nie dotarłyśmy bo Lalka za duże trampki ubrała i jej spadały, jak ja zapytałam czemu ubrala za duze to powiedziala ze byly ladne i ze dla urody i mody pocierpi. zrozum tu taka ...:crazyeye: Quote
Izabella Hossa Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Lalunia ma się dobrze po sterylce nie ma śladu , ani żadnych wspomnień...nóżka do kontroli . Jak tylko się dowiem co i jak , dam znać. Quote
teapot Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 izabellah-aldonda napisał(a):Lalunia ma się dobrze po sterylce nie ma śladu , ani żadnych wspomnień...nóżka do kontroli . Jak tylko się dowiem co i jak , dam znać. Dobre wieści jak na początek -czekamy na więcej! ;) Quote
teapot Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Dawaj mała- przed południem się przebiegniemy! Tylko NIE CHCĘ NIC SŁYSZEĆ O TRAMPACH!!! Au naturel ma być! ;) :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='teapot']Dawaj mała- przed południem się przebiegniemy! Tylko NIE CHCĘ NIC SŁYSZEĆ O TRAMPACH!!! Au naturel ma być! ;) :evil_lol: To teraz załóż adidaski i na spacer. Strasznie pościerałaś te bose szkitle z ciotką teapot. Quote
teapot Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Isadora7']To teraz załóż adidaski i na spacer. Strasznie pościerałaś te bose szkitle z ciotką teapot. Cóż za okrutne pomówienie -to nie ze mną! To w tych lansownych trampach było... :eviltong: Quote
black_cat Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 teapot napisał(a):Cóż za okrutne pomówienie -to nie ze mną! To w tych lansownych trampach było... :eviltong: jak mogla poscierac w za duzych, lansowne ale za duze były :P Quote
black_cat Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Lalka spać nie moge, chodż na spacer, sweter załóż, ten z myszką miki dobrudź, i tak nikt nie będzie widział.. Quote
Isadora7 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 black_cat napisał(a):Lalka spać nie moge, chodż na spacer, sweter załóż, ten z myszką miki dobrudź, i tak nikt nie będzie widział.. Bardzo niepedagogicznie. Poza tym ja i tak już wrzuciłam ten sweterek do pralki. Quote
black_cat Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Isadora7 napisał(a):Bardzo niepedagogicznie. Poza tym ja i tak już wrzuciłam ten sweterek do pralki. Dobra, Lalka weżmie ten w paski kolorowe, tez nie bedzie widac w nocy... Quote
Isadora7 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 black_cat napisał(a):Dobra, Lalka weżmie ten w paski kolorowe, tez nie bedzie widac w nocy... Ja uważam że powinna założyć ten lila moherek. Quote
maja7 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Laleczka już prawie południe, a Ty jeszcze nie byłaś na spacerku. Quote
Isadora7 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='maja7']Laleczka już prawie południe, a Ty jeszcze nie byłaś na spacerku. Pobrudziła wszystkie sweterki jak była z black_cat na spacerze i czeka aż sie wypiorą Quote
teapot Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Lulka napisał(a):Iza zdaj prosze relacje z odwiedzin u Laleczki ;) I koniecznie napisz jaki miała na sobie sweterek i które butki! ;) Quote
Lulka Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Iza zdaj prosze relacje z odwiedzin u Laleczki ;) Quote
Wiedźma Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Isadora7 napisał(a):Ja uważam że powinna założyć ten lila moherek. No, no, tylko nie moherek! Quote
Isadora7 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Wiedźma napisał(a):No, no, tylko nie moherek! a czemu nie moherek? Wypierze się w perwoolu, wypłucze w silanie i iskrzyć nie będzie :loveu: Quote
Recommended Posts