Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 543
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja bym chciała zapytać o taką rzecz. 07.05 zrobiłam przelew 20 zł na konto Alarmowego Funduszu z dopiskiem dla połamanej lalki. Nie kupiłam cegiełek poprzez allegro ponieważ uważałam ,że niepotrzebnie płacić potem prowizje do allegro , po prostu przelałam pieniążki na podany numer konta. Moja wpłata nie jest ujęta. Czy to znaczy ,że alarmowy fundusz nie przekazał pieniędzy? Chciałam wpłacić więcej ale przyznam szczerze zniechęciłam się :(

Posted

na pewno doszlo, na AFN wplynelo w sumie 767 zł, niestety nie mam wgladu na konto fundacji, dlatego nie podaje dokladnego wykazu nazwisk. ale jesli bylo w tytulem ze dla polamanej Lalki to trafilo to na pewno na podkonto naszej Laluni :p

dzieki wielkie za pomoc :loveu:

Posted

Evita wielkie dzięki!
Jak widzisz, dziewczyny skrupulatnie zajęły się tą pannicą. "Renowacja" postępuje w szybkim tempie. Pewnie niedługo Lalka będzie skakać już na wszystkich 4 łapach!

Ps. Swoją drogą Cioteczki jakieś fotki by się przydały... :roll:

Posted

nie mogę jeszcze w to uwierzyc ale Lalunia odeszła :placz::placz::placz::placz::placz::-(:-(:-(:-(:-(

śpij kochana spokojnie za TM ........

Posted

[quote name='Lulka']nie mogę jeszcze w to uwierzyc ale Lalunia odeszła :placz::placz::placz::placz::placz:

śpij kochana spokojnie za TM ........

O Mój Boże - biedna Laleczka czemu? Miała już do przodu
:placz::placz::placz::placz:

Śpij Laleczko tak bardzo mi przykro.