Isadora7 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 teapot napisał(a):Tak raaaaaaaaanoooooo??? Kiedy nas jeszcze głowy po imprezce bolą! :ices_bla: Nie marudzić tylko alkazelter brać i na spacer z Lalką pobiegać Quote
maja7 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Lalka ale cisza u Ciebie:roll: Zapomniały Ciotki o spacerku? Quote
Isadora7 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 maja7 napisał(a):Lalka ale cisza u Ciebie:roll: Zapomniały Ciotki o spacerku? Ależ skąd nie zapomniały Quote
maja7 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Jak już wróciłaś to chodź jeszcze ze mną raz. Rozruszamy łapy. Quote
teapot Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Kurcze...jaka tu żelazna dyscyplina panuje! :mad::shake: Quote
black_cat Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 A co! dyscyplina musi być! kto rano wstaje temu pan Bog daje. Nie ma pracy nie ma kołaczy. itd itd :cool1: Quote
black_cat Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 No a niby dyscyplina miala byc! A dyscypline szlag... :mad: Quote
Lulka Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 zrobilam nowe rozliczenie w pierwszym poscie dziekuje wszystkim za pomoc, bez was nie daloby rady pomoc Laleczce :loveu::loveu::loveu: Quote
evita2000 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 A ja bym chciała zapytać o taką rzecz. 07.05 zrobiłam przelew 20 zł na konto Alarmowego Funduszu z dopiskiem dla połamanej lalki. Nie kupiłam cegiełek poprzez allegro ponieważ uważałam ,że niepotrzebnie płacić potem prowizje do allegro , po prostu przelałam pieniążki na podany numer konta. Moja wpłata nie jest ujęta. Czy to znaczy ,że alarmowy fundusz nie przekazał pieniędzy? Chciałam wpłacić więcej ale przyznam szczerze zniechęciłam się :( Quote
Lulka Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 na pewno doszlo, na AFN wplynelo w sumie 767 zł, niestety nie mam wgladu na konto fundacji, dlatego nie podaje dokladnego wykazu nazwisk. ale jesli bylo w tytulem ze dla polamanej Lalki to trafilo to na pewno na podkonto naszej Laluni :p dzieki wielkie za pomoc :loveu: Quote
evita2000 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 To cieszę się bardzo, taki właśnie był dopisek i mój nick z allegro.Za dwa tygodnie wpłacę większą kwotę na konto lalki. Tylko w taki sposób mogę pomóc. Quote
teapot Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Evita wielkie dzięki! Jak widzisz, dziewczyny skrupulatnie zajęły się tą pannicą. "Renowacja" postępuje w szybkim tempie. Pewnie niedługo Lalka będzie skakać już na wszystkich 4 łapach! Ps. Swoją drogą Cioteczki jakieś fotki by się przydały... :roll: Quote
black_cat Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ja też, ja też :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Lulka Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Lalka jest operowana wlasnie jutro ja odwiedze to zrobie fotki Quote
Lulka Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 nie mogę jeszcze w to uwierzyc ale Lalunia odeszła :placz::placz::placz::placz::placz::-(:-(:-(:-(:-( śpij kochana spokojnie za TM ........ Quote
Isadora7 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='Lulka']nie mogę jeszcze w to uwierzyc ale Lalunia odeszła :placz::placz::placz::placz::placz: śpij kochana spokojnie za TM ........ O Mój Boże - biedna Laleczka czemu? Miała już do przodu :placz::placz::placz::placz: Śpij Laleczko tak bardzo mi przykro. Quote
maja7 Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Bałam się otworzyć dogo, teraz wiem dlaczego:-(:-(:-( Co się stało???:placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts