Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam dziewczyny.
U Ignasia po staremu, nie znalazł jeszcze domu, myślę, że jest to spowodowane tym, że psiak do końca życia będzie na lekach, a to ludzi odstrasza.
Moja kumpela ma zepsuty komputer, dlatego nie mam nowych zdjęć. Postaram się o zdjęcia w ciągu 2 tygodni, spróbuję w każdym bądź razie.
Dziekuję wam, że się interesujecie jego losem.
Do oddania w super dobre ręce bezproblemowy pies, dogaduje się z psami i kotami, niestety na lekach do końca.

Posted

Bardzo dzienkujemy za informacje :loveu: Coprawda nieumiem jeszcze robić ogłoszeń na necie ale chyba najwyższa pora sie nauczyć:cool3: A może ktoraś cioteczka mogłaby zrobić ignasiowi ogłoszonka??

Posted

Ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:multi::multi::multi::multi:Nareszcie coś wiemy:lol:Wiemy, że żyje i juz mi lżej..na jakich lekach Ignaś będzie całe życie i dlaczego??Czy jekieś konto dla Niego specjalnie jest otwarte??Można wplacać pieniązki??Byli tu też inni ktorzy sie deklarowali ale była takacisza, ze baliśmy się, że już nie sa pieniążki potrzebne:-(Asiu napisz gdzie Ignaś obecnie przebywa i co mu jest konkretnie...no i coś wreszcie trzeba ruszyć z nim do przodu, tylko ja nie wiem jak..czekam na pomoc i na informacje o Psince..Teraz juz uspokojona mogę iść lulu ale na noc wymiziam Maluszka za uszkiem i po brzusiu..w moim serduszku wprawdzie to robie, ale kto wie??Moze poczuje w swoim??:lol:

Posted

Wiem, wiem, ze komputer nawalił, ale martwi mnie, że prawei nikt tu nie zagląda...Ignasiu..mam nadzieję, ze póki- co jesteś pod dobrą opieką..czekam cierpliwie na informacje dokładniejsze i mam nadzieje, ze wspolnymi silami jakoś ruszymy z Tobą..zrobimy Ci może Allegro???no coś musimy..nie możemy Cie Synciu tak zostawić przecież...teraz smacznie spij i odpowczywaj, a rano hopsaj do góry Smyku mały (nie za wysoko, żebyś krzywdy sobie nie zrobił):lol:

Posted

Bidny Igaś, jakieś postępy w zbieraniu funduszy? :roll:

Moze zeskanować rachunki, z doświadczenia wiem, ze to pomaga, bo na dogo, nie zawsze wszyscy sa uczciwi:mad: i niektórzy się zrazili, wiec trzeba im pokazać dokumentacje.. - to moje zdanie... Jesli przeoczylam post gdzie to jest to zgóry, sorry ;)

Posted

:shake::shake::shake: Cisza..... Zapamiętałam że Ignaś jest u jakiejś Pani Na tymczasie więc tylko to mnie trochę uspokaja. Domek stały przydałby się koniecznie,żeby ta Pani trochę odpoczęła. Z góry jej za to co robi dziękuję:modla: To taki Ignasia Anioł:angel:

Posted

Ignaś..a Ty tu znowu sam Maluchu słodki...:-(Jak Ci można pomóc?/Co robić??Ta bezsilność i bezradność mnie rozwala totalnie:razz:..teraz juz sobie śpij ale rano skacz do góry po domek..wiem, że Ci ciężko, ale próbuj...tak bardzo chciałabym Ci pomóc...hopaj i już!!!:multi::multi::multi:

Posted

AleksandraJ napisał(a):
Bidny Igaś, jakieś postępy w zbieraniu funduszy? :roll:

Moze zeskanować rachunki, z doświadczenia wiem, ze to pomaga, bo na dogo, nie zawsze wszyscy sa uczciwi:mad: i niektórzy się zrazili, wiec trzeba im pokazać dokumentacje.. - to moje zdanie... Jesli przeoczylam post gdzie to jest to zgóry, sorry ;)

U Ignasia po staremu. Miałam podjechac i zrobić mu zdjęcia, ale jeszcze nie dałam rady...
Ignac dostaje wciąż takie same leki, o których pisał Kostek we wcześniejszym poście. Dług za jego pobyt w lecznicy został uregulowany przez Sylwię. Sylwia ma teraz u siebie 22 psy, większość to biedy uratowane z poboczy dróg, lasu, jest jej ciężko.

Posted

Jakie leki dostaje Ignaś?/JAk w ogóle z nim na chwilę obecną??Proszę napiszcie cioteczki cos więcej no i super byłoby widzieć nowe foteczki:lol:
Rozumuję, że Allegro nie jest potrzebne Ignasiowi? Czy jest? Bo ja oferuje pomoc jesli jest taka potrzeba:lol:Czekam na "rozkazy" i jestem do dyspozycji:pno i oczywiscie czekam na informacje i footeczki (to nawet priorytet:eviltong:)

Posted

Kostek napisał(a):

leki dla Ignasia:
-Lymphomiosot tabletki
-Traumel
-Zeel w tabletkach
-Vita Pet z glukozamina

jedzenie:
-purina pro plan jagniecina z ryzem

jesli chodzi o jakies legowiska dla Ignasia to koldry albo materace bo maly wszystko rwie jak zostaje sam

to sie sama zacytuje

Posted

No ok wiem już jakie leki..a jak możemy pomoc Ignasiowi?/Pisałam o Allegro, ale nie otrzymałam odpowiedzi...Jest jakaś inna możliwść? On sie w ogóle nadaje do adopcji??Przebywa w schronisku czy ma DT???