black_cat Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Kochani czemu nikt Ignasia nie odwiedza, on musi miec wsparcie Quote
agatkia Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Podnosze chłopaka. Napiszcie coś o charakterze Ignasia, może jakieś nowe foteczki????:lol: Quote
black_cat Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Ignasiu hopsaj, nie martw sie, ja o tobie mysle :* Quote
agatkia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 :-(:shake: O CO CHODZI?? CZY WSZYSKO W PORZADKU?? CZEMU NIKT NIE PISZE??? Jutro wyjeżdzam, i do niedzieli nie bede mogła do Młodego zaglądać...:-( Quote
Kostek Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 nie zaden watek widmo tylko Asia ma duzo psow pod opieka a poza tym gdybyscie zapomnieli nie dla wszystkich dogo to cale zycie pomijam fakt ze nadal sa problemy zeby tu wejsc Quote
agatkia Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Rozumiem. Tylko skoro jest założony wątek to naturalne, ze jest też grupa osób, które czekaja na aktualne informacje. Informacja w stylu: jestem zawalona robotą, kolejne wieści za kilka dni załatwiałaby sprawe. Quote
Kostek Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 skoro Asia nic nie pisze tzn ze nie ma czasu-dla mnie proste i logiczne bo sama zagladam tu raz w tygodniu jak tak bardzo lezy Ci na sercu Ignas wez nr tel do Asi zadzwon i zapytaj czego psiak potrzebuje no chyba ze od tak sobie piszesz co na dogo jest norma Quote
agatkia Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Chciałam sie dowiedzieć, czy wątek AKTUALNY. Rozumiem brak czasu i w zupełności wystarczy mi krótka informacja o tym, że w najbliższych dniach racji wielu obowiązków musimy czekać na wieści- nie wymagam przeciez, zeby ktoś spędzał przed komputerem cały dzień. Teraz wiem, że sprawa jest aktualna i warto poświecac czas na pobijanie wątku- myślę, zę to tez jakaś szansa i forma pmocy- a tylko tyle mogę zrobić na chwle obecną. Kilkudniowa grobowa cisza nasuwa rózne mysli i skojarzenia (ze być moze wątek nieaktualny bo pies znalazł dom, albo odszedł za TM). Dziękuję za informacje- dla mnie ich brak nie zawsze kojarzy sie jedna przyczyną i nie jest tak oczywisty i logiczny. Quote
asiuniap Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Przepraszam, przepraszam, przepraszam. Wątek już miał nie być aktualny, pan wziął go do domu, bardzo fajny pan, jednak jego żona powiedziała, że nie chce kulawego psa... Tak, Ignaś będzie kulał do końca życia. Panu było bardzo przykro i głupio go odwieźć z powrotem. Ale cóż... Muszę odnowić mu allegro, tamto diabli wzięli. Dzięki Kostek za wyjaśnienie :p Psów i kotów od metra, a wakacje za pasem :eek2: Quote
Recommended Posts