black_cat Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 asiuniap napisał(a):Tak kaska przyszła. Własnie wczoraj się dowiedziłaam. Baaaardzo dziękujemy za 50 zł od lapisl :loveu::loveu::loveu: Nie byłam jeszcze u Ignaca. Tydzień chorowałam i wykańczałam zlecenie. Poza tym Parys, ten niesprawny pies, muszę jego oporządzić najpierw... czy Parys ma wątek? Quote
gonia66 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 asiuniap napisał(a):Tak kaska przyszła. Własnie wczoraj się dowiedziłaam. Baaaardzo dziękujemy za 50 zł od lapisl :loveu::loveu::loveu: Nie byłam jeszcze u Ignaca. Tydzień chorowałam i wykańczałam zlecenie. Poza tym Parys, ten niesprawny pies, muszę jego oporządzić najpierw... No to dalej czekamy na wiadomosci.... Quote
Nel_a Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Cudny jest :loveu::loveu: Taki piękniś powinien miec swojego czlowieka :placz: Quote
wilczyca Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 dawno nie byłam na Ignasiowym wątku, przeglądnęłam go sobie całego i stwierdziłam że asiuniap pojawia się w całości z sześć razy i kostek nie wiele częściej (oj niedobrze niedobrze :shake: :shake:), odpowiedzi i wypowiedzi są lakoniczne nic nie wnoszące do wątku (żadnych nowych wiadomości) jednym słowem powtarzane :shake:. Obiecanych zdjęć też nie ma (a miały być latem, potem na jesieni i zimą) a ostatnio w styczniu - i co ? - i nic. Strasznie dziwny ten wątek :crazyeye:. Ale to są tylko takie moje przemyślenia ...... Quote
black_cat Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='wilczyca']dawno nie byłam na Ignasiowym wątku, przeglądnęłam go sobie całego i stwierdziłam że asiuniap pojawia się w całości z sześć razy i kostek nie wiele częściej (oj niedobrze niedobrze :shake: :shake:), odpowiedzi i wypowiedzi są lakoniczne nic nie wnoszące do wątku (żadnych nowych wiadomości) jednym słowem powtarzane :shake:. Obiecanych zdjęć też nie ma (a miały być latem, potem na jesieni i zimą) a ostatnio w styczniu - i co ? - i nic. Strasznie dziwny ten wątek :crazyeye:. Ale to są tylko takie moje przemyślenia ......[/quote] Hej Wilczyca, masz rację. Już tu kiedyś rozmawialiśmy o tym, że pewne zasady musza byc przestrzegane jesli zwierzak ma znalezc dom. Widocznie dziewczyny mają inne plany wobec niego, pieniadze też widocznie mają na jego utrzymanie i nie potrzebują dogomanii do pomocy w jego kwestii. Tak to sobie tlumaczę. ;) Quote
wilczyca Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='black_cat']Hej Wilczyca, masz rację. Już tu kiedyś rozmawialiśmy o tym, że pewne zasady musza byc przestrzegane jesli zwierzak ma znalezc dom. Widocznie dziewczyny mają inne plany wobec niego, pieniadze też widocznie mają na jego utrzymanie i nie potrzebują dogomanii do pomocy w jego kwestii. Tak to sobie tlumaczę. ;)[/quote] zgadza się, tylko po co "sztucznie" utrzymywać wątek jeśli z Ignasiem wszystko jest ok. ( co prawda nie wiem, czy jak to się mówi "brak wiadomości to dobra wiadomość" w tym przypadku się sprawdza). Jest wiele wątków gdzie założycielki też są "zagonione" a jednak znajdują choć troszkę czasu żeby napisać coś nowego i pokazać jakieś zdjęcia. I nie oburzają się jak inni forumowicze dopytują o psiaka/psiaki. A tu jak widzisz najczęściej na wątku jesteś ty i gonia66. A założycielka - jak już za bardzo jest "naciskana". Ale tak jak mówię to moje przemyślania ..... Quote
black_cat Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 no tak i pewnie z wątku nie ma zadnych efektow, bo ma zle podejscie, jak je zmieni to wątek zadziala, i tak jak mowisz, nie ma wiadomosci to widać dobra wiadomosc Quote
gonia66 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 eh..czytam Was czytam...tylko już mi sie pisać nie chce bo niby co tu pisać?????:-( Quote
Tengusia Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 asiuniap zostawilam ci wiadomosc w profilu bo masz zapelniona skrzynke ;) czekam na odpowiedz :grins: Quote
gonia66 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Tengusia napisał(a):asiuniap zostawilam ci wiadomosc w profilu bo masz zapelniona skrzynke ;) czekam na odpowiedz :grins: eh..ale asiuniap tu już prawie nie wchodzi..nie wiem więc czy odczyta Twoją wiadomośc...:-( Quote
asiuniap Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Ignasiek zostaje na stałe u Sylwii. Bardzo dziękuję wszystkim odwiedzającym go za pomoc, podnoszenie, za wpłaty, dziękuję bardzo! Quote
gonia66 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 asiuniap napisał(a):Ignasiek zostaje na stałe u Sylwii. Bardzo dziękuję wszystkim odwiedzającym go za pomoc, podnoszenie, za wpłaty, dziękuję bardzo! Asiu..postępujesz moim zdaniem bardzo nieładnie...oczywiscie ogromnie sie cieszymy, że Ignaś ma domek na stałe:lol::lol::lol::lol::lol:..ale ładnie byłoby z twojej strony i kulturalnie- napisac choć kilka zdań co u Ignasia..jak sie czuje, jakie postępy zrobił...obiecałas też zdjecia...to jakos takie ...wg mnie to nas zignorowałas po prostu i lakonicznie acz delkatnie powiedzialas jaky nam wszystkim, ktorzy inetresuja sie losem psa-" Ignas ma dom- wiec spadajcie"...czuję sie zawiedziona Twoją postawą..ale to chyba raczej Ciebie nie interesuje niestety:razz::razz::razz: A Ignasia i Sylwie gorąco pozdrawiamy i dziekujemy za serce okazane pieskowi:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts