Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asiuniap napisał(a):
Tak kaska przyszła. Własnie wczoraj się dowiedziłaam. Baaaardzo dziękujemy za 50 zł od lapisl :loveu::loveu::loveu:
Nie byłam jeszcze u Ignaca. Tydzień chorowałam i wykańczałam zlecenie.
Poza tym Parys, ten niesprawny pies, muszę jego oporządzić najpierw...

czy Parys ma wątek?

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiuniap napisał(a):
Tak kaska przyszła. Własnie wczoraj się dowiedziłaam. Baaaardzo dziękujemy za 50 zł od lapisl :loveu::loveu::loveu:
Nie byłam jeszcze u Ignaca. Tydzień chorowałam i wykańczałam zlecenie.
Poza tym Parys, ten niesprawny pies, muszę jego oporządzić najpierw...

No to dalej czekamy na wiadomosci....

• 2 weeks later...
Posted

dawno nie byłam na Ignasiowym wątku, przeglądnęłam go sobie całego i stwierdziłam że asiuniap pojawia się w całości z sześć razy i kostek nie wiele częściej (oj niedobrze niedobrze :shake: :shake:), odpowiedzi i wypowiedzi są lakoniczne nic nie wnoszące do wątku (żadnych nowych wiadomości) jednym słowem powtarzane :shake:. Obiecanych zdjęć też nie ma (a miały być latem, potem na jesieni i zimą) a ostatnio w styczniu - i co ? - i nic. Strasznie dziwny ten wątek :crazyeye:. Ale to są tylko takie moje przemyślenia ......

Posted

[quote name='wilczyca']dawno nie byłam na Ignasiowym wątku, przeglądnęłam go sobie całego i stwierdziłam że asiuniap pojawia się w całości z sześć razy i kostek nie wiele częściej (oj niedobrze niedobrze :shake: :shake:), odpowiedzi i wypowiedzi są lakoniczne nic nie wnoszące do wątku (żadnych nowych wiadomości) jednym słowem powtarzane :shake:. Obiecanych zdjęć też nie ma (a miały być latem, potem na jesieni i zimą) a ostatnio w styczniu - i co ? - i nic. Strasznie dziwny ten wątek :crazyeye:. Ale to są tylko takie moje przemyślenia ......[/quote]
Hej Wilczyca,
masz rację. Już tu kiedyś rozmawialiśmy o tym, że pewne zasady musza byc przestrzegane jesli zwierzak ma znalezc dom. Widocznie dziewczyny mają inne plany wobec niego, pieniadze też widocznie mają na jego utrzymanie i nie potrzebują dogomanii do pomocy w jego kwestii. Tak to sobie tlumaczę. ;)

Posted

[quote name='black_cat']Hej Wilczyca,
masz rację. Już tu kiedyś rozmawialiśmy o tym, że pewne zasady musza byc przestrzegane jesli zwierzak ma znalezc dom. Widocznie dziewczyny mają inne plany wobec niego, pieniadze też widocznie mają na jego utrzymanie i nie potrzebują dogomanii do pomocy w jego kwestii. Tak to sobie tlumaczę. ;)[/quote]
zgadza się, tylko po co "sztucznie" utrzymywać wątek jeśli z Ignasiem wszystko jest ok. ( co prawda nie wiem, czy jak to się mówi "brak wiadomości to dobra wiadomość" w tym przypadku się sprawdza). Jest wiele wątków gdzie założycielki też są "zagonione" a jednak znajdują choć troszkę czasu żeby napisać coś nowego i pokazać jakieś zdjęcia. I nie oburzają się jak inni forumowicze dopytują o psiaka/psiaki. A tu jak widzisz najczęściej na wątku jesteś ty i gonia66. A założycielka - jak już za bardzo jest "naciskana". Ale tak jak mówię to moje przemyślania .....

• 2 weeks later...
Posted

Tengusia napisał(a):
asiuniap zostawilam ci wiadomosc w profilu bo masz zapelniona skrzynke ;) czekam na odpowiedz :grins:

eh..ale asiuniap tu już prawie nie wchodzi..nie wiem więc czy odczyta Twoją wiadomośc...:-(

• 1 month later...
Posted

asiuniap napisał(a):
Ignasiek zostaje na stałe u Sylwii.
Bardzo dziękuję wszystkim odwiedzającym go za pomoc, podnoszenie, za wpłaty, dziękuję bardzo!

Asiu..postępujesz moim zdaniem bardzo nieładnie...oczywiscie ogromnie sie cieszymy, że Ignaś ma domek na stałe:lol::lol::lol::lol::lol:..ale ładnie byłoby z twojej strony i kulturalnie- napisac choć kilka zdań co u Ignasia..jak sie czuje, jakie postępy zrobił...obiecałas też zdjecia...to jakos takie ...wg mnie to nas zignorowałas po prostu i lakonicznie acz delkatnie powiedzialas jaky nam wszystkim, ktorzy inetresuja sie losem psa-" Ignas ma dom- wiec spadajcie"...czuję sie zawiedziona Twoją postawą..ale to chyba raczej Ciebie nie interesuje niestety:razz::razz::razz:
A Ignasia i Sylwie gorąco pozdrawiamy i dziekujemy za serce okazane pieskowi:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: