Anashar Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 black_cat napisał(a):Ignaś pewnie dobrze, może domku nie szuka, może ma już. Inaczej coś by się tutaj działo. Dobrze że Ignaś zdrowieje. Niekoniecznie. Ludzie poza dogo mają pracę, rodzinę, własny zwierzyniec i jeszcze ten schroniskowy na miejscu. Dajcie im trochę czasu. Bo po takich akcjach pomagać się odechciewa. Quote
asiuniap Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 black_cat napisał(a):Trochę szkoda ze nikt nie zajmuje się tym wątkiem, jak znajdzie sie ktos kto chcialby chociaz minimalnie pomoc, odchodzi z kwitkiem. To nieprawda. Podałam Beacie na priva tel. do osoby, u której jest Ignaś. Fakt, pani o której pisała Beata, skontaktowała się, tylko, że nic z tego nie wyszło tj z jakiejkolwiek pomocy. Ignaś jest u Sylwii, źle nie ma, natomiast ona nie może go zatrzymać, nie ma takich mozliwości. A ponieważ to osoba, której los zwierząt jest bliski, nie wyrzuci go na ulicę! W te wakacje zgarnęła z poboczy dróg i z lasu 9 nowych psów... Quote
ellensilla Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ignasiu, biedaku, co z Toba? Ktos cos wie? Gdzie jest Ignaś teraz? Quote
dog193 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Przykro mi, że nic w sprawie Ignasia nie idzie na przód... naparwde mi przykro:-( Quote
Mikadominika1 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Jak tam sytuacja Ignasia - finansowa itd? Quote
dog193 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ignasiu nie smuc sie - ja o Tobie pamietam:loveu::loveu::loveu: Quote
black_cat Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Anashar napisał(a):Niekoniecznie. Ludzie poza dogo mają pracę, rodzinę, własny zwierzyniec i jeszcze ten schroniskowy na miejscu. Dajcie im trochę czasu. Bo po takich akcjach pomagać się odechciewa. Ja to rozumiem, ale niestety, dogo spełnia swoją rolę tylko wtedy gdy jest w miarę regularnie aktualizowane, sprawdzane itd. Ludzie którzy są potencjalnymi pomagającymi chcą wiedzieć co się dzieje, inaczej po prostu przestają się interesować i przerzucają na wątki na których jest ruch i wiadomo co się dzieje. Ja sama staram się pomagać wybranemu pieskowi i gdyby nie było żadnych informacji o nim to pewnie bym przestała, bo nie wiedziałabym czy pomoc jest potrzebna. Wątek musi żyć, jeśli ma pomagać. Tak niestety jest. Quote
Mikadominika1 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Popieram w 100 %. Skąd mam wiedzieć czy i jaka pomoc jest potrzebna skoro nikt mi nie odpisuje? Quote
gonia66 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Dalej nikt nic nie wie????:(((Ignasiu co u Ciebie??Niechze ktos napisze co i Psinki...to milczenie jest straszne...jeszcze roche i nikt na ten watek nie zajzy:placz: Quote
Beata19 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Co u Ignasia??? Jaki kontakt podawać w ogłoszeniach??? Quote
gonia66 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Nie wiem co myslec:( Niektore watki kreca sie bardzo intensywnie..a ten..biedny Ignas..nawet nie wiemy, czy w ogole zyje jeszcze..przeciez jego stan nie byl najlepszy..na pewno sa potrzebne pieniazki dla niego (jesli jeszcze z nami jest..:(...)Nie wiemy czy wplacac ile wplacac...No niechze ktos cos zrobi..ja czuje sie bezsilna:( Quote
Mikadominika1 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Skontaktujcie się z osobą która się nim zajmuje jeśli wogóle wiecie kim jest Quote
dog193 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Dokladnie: Ignas - potrącony, porzucony... trzeba by jeszcze dopisac: zapomniny... a taki ladny psiak:-( Quote
maarit Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Właśnie potrzeba pieniążków???? co się dzieje z psinką???? Quote
gonia66 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Ignaś..gdzie jesteś?????No gdzie?????????????? Quote
gonia66 Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Napisalam do Ai na priv..ona zakladala watek..moze czegos sie w koncu dowiemy???JAk weszlam na pierwsza strone i zobaczylam fotki Ignasia, malo mi serce nie peklo:placz::placz::placz::placz:Nie pozwolmy zapomniec o Ignasiu!!! Quote
gonia66 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Nie mam sił i brakuje mi słow...błągam cioteczki napiszcie co u Ignasia!!!Czy ktoś coś wie???Słowko..prosze.. Quote
gonia66 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????...jak to rozumieć...no jak?????IGNASIU GDZIE JESTEś???? Quote
gonia66 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 DAlej cisza o Ignasiu....dalej nic nie wiemy...to jest niesprawiedliwe...:-( Quote
Nika_88 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Wszystkich nas ta cisza bardzo niepokoji... Quote
Recommended Posts