Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

black_cat napisał(a):
Ignaś pewnie dobrze, może domku nie szuka, może ma już. Inaczej coś by się tutaj działo.
Dobrze że Ignaś zdrowieje.

Niekoniecznie. Ludzie poza dogo mają pracę, rodzinę, własny zwierzyniec i jeszcze ten schroniskowy na miejscu. Dajcie im trochę czasu. Bo po takich akcjach pomagać się odechciewa.

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

black_cat napisał(a):
Trochę szkoda ze nikt nie zajmuje się tym wątkiem, jak znajdzie sie ktos kto chcialby chociaz minimalnie pomoc, odchodzi z kwitkiem.

To nieprawda. Podałam Beacie na priva tel. do osoby, u której jest Ignaś. Fakt, pani o której pisała Beata, skontaktowała się, tylko, że nic z tego nie wyszło tj z jakiejkolwiek pomocy. Ignaś jest u Sylwii, źle nie ma, natomiast ona nie może go zatrzymać, nie ma takich mozliwości. A ponieważ to osoba, której los zwierząt jest bliski, nie wyrzuci go na ulicę!
W te wakacje zgarnęła z poboczy dróg i z lasu 9 nowych psów...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Anashar napisał(a):
Niekoniecznie. Ludzie poza dogo mają pracę, rodzinę, własny zwierzyniec i jeszcze ten schroniskowy na miejscu. Dajcie im trochę czasu. Bo po takich akcjach pomagać się odechciewa.

Ja to rozumiem, ale niestety, dogo spełnia swoją rolę tylko wtedy gdy jest w miarę regularnie aktualizowane, sprawdzane itd. Ludzie którzy są potencjalnymi pomagającymi chcą wiedzieć co się dzieje, inaczej po prostu przestają się interesować i przerzucają na wątki na których jest ruch i wiadomo co się dzieje.
Ja sama staram się pomagać wybranemu pieskowi i gdyby nie było żadnych informacji o nim to pewnie bym przestała, bo nie wiedziałabym czy pomoc jest potrzebna. Wątek musi żyć, jeśli ma pomagać. Tak niestety jest.

• 2 weeks later...
Posted

Nie wiem co myslec:( Niektore watki kreca sie bardzo intensywnie..a ten..biedny Ignas..nawet nie wiemy, czy w ogole zyje jeszcze..przeciez jego stan nie byl najlepszy..na pewno sa potrzebne pieniazki dla niego (jesli jeszcze z nami jest..:(...)Nie wiemy czy wplacac ile wplacac...No niechze ktos cos zrobi..ja czuje sie bezsilna:(

Posted

Napisalam do Ai na priv..ona zakladala watek..moze czegos sie w koncu dowiemy???JAk weszlam na pierwsza strone i zobaczylam fotki Ignasia, malo mi serce nie peklo:placz::placz::placz::placz:Nie pozwolmy zapomniec o Ignasiu!!!