wapiszon Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 asiuniap napisał(a):Przepraszam, przepraszam, przepraszam. Wątek już miał nie być aktualny, pan wziął go do domu, bardzo fajny pan, jednak jego żona powiedziała, że nie chce kulawego psa... Tak, Ignaś będzie kulał do końca życia. Panu było bardzo przykro i głupio go odwieźć z powrotem. Ale cóż... Muszę odnowić mu allegro, tamto diabli wzięli. Dzięki Kostek za wyjaśnienie :p Psów i kotów od metra, a wakacje za pasem :eek2: Mam nadzieję,że jak sie pani zestarzeje , to pan ją przegoni:diabloti::diabloti:, bo jak tu żyć ze starym próchnem... :shake::shake::mad::mad::angryy::angryy: Quote
asiuniap Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 wapiszon napisał(a): bo jak tu żyć ze starym próchnem... Popieram :mad: Quote
Kala&Majka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Bannerek dla Ignasia: Wsadziłam go też na psy.pl: http://www.psy.pl/adopcje/?A=view&sort=0&R=a&if=14523 Podałam mojego maila, gdyby coś doszlo, to przekaże asiuniap na PM. Quote
dog193 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Przeczytałam watek i trzymam za Ignasia kciuki.. Quote
black_cat Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Podrzucam chlopaka, a ten pan to niech sie poważnie zastanowi nad tą swoją żoną.... takie rzeczy wiele mowią o ludziach .... Quote
agatkia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Ignacku, do góry!! Szukamy domku, w którym będziesz kochany!! Quote
wilczyca Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 asiuniap napisał(a): ( .... ) jednak jego żona powiedziała, że nie chce kulawego psa... (..... ) dopiero znalazłam ten wątek. Wstrętne wredne babsko :angryy: :mad:żeby ją wszystkie buty - jakie ma i jakie sobie kupi - obcierały i żeby przez to kulała to może zastanowi się co mówi :diabloti:.Teraz jestem wypłukana do granic możliwości i na razie nie mogę nic wspomóc, jedynie tylko pozytywnym myśleniem. Trzymam kciuki Ignasiu Quote
agatkia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ignacku, pokaż sie na pierwszej!! Komu takiego cudownego psa?? :cool3: Quote
black_cat Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Hopsaj pieseczku, znajdzie sie na pewno ktos kto na ciebie zasługuje:) Quote
agatkia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Do góry psinko!! Tak mu dobrze z oczu patrzy... jak to możliwe, że jeszcze nikt go nie wypatrzył?? Quote
agatkia Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Ignaś do góry :) Tak bardzo dobrze Ci życzę... może jutro obudzi się nowa nadzieja...:-( Quote
wilczyca Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 dzień dobry pieseczku, co słychać są jakieś wiadomości o zdrowiu maleńkiego ?? Faktycznie robi się co raz ciszej na wątku oj nie dobrze nie dobrze :shake: Quote
Ulka18 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Czy Ignas ma ogloszenia na innych portalach? Gdyby ktos z was Cioteczki zrobil alegratke, to moge podeslac kod na wyroznienie. Niestety nie mam dzis czasu, zeby zrobic ogloszenie :oops: Quote
AniaB Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 a jak wątroba ignasia? i nerki? Czy potzrebuje leków? Czy już lepiej? Quote
Recommended Posts