Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje genialne psisko...:loveu:
Dlaczego nikt go nie chce ? Przecież kiedy już zaufa, oddaje się całym sobą... Ale jest tylko dla tej jednej osoby... Kiedy już ktoś inny stoi obok - nie podejdzie, nie pokaże, jakim jest wspaniałym przytulakiem...
Nie stoi pod bramką i nie prosi tymi swoimi cudnymi smutnymi oczami, jak inne... on cierpi w sobie, ukrywa ten ból samotności... :-(

Kiedyś pisane było, że kłamię, że Atos wogóle do kogoś podchodzi... żądano dowodów. Czasami warto okazać trochę ZAUFANIA :roll:
Dobrze, że teraz są aparaty :roll:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak naprawdę wielkiego dokonuje każdy z nas odwiedzając to miejsce. Czasami po cichu, dzieją się wielkie rzeczy...
Nie robię czegoś po to, żeby się tym chwalić. Ja to kocham...

I po cichu marzę o DT dla Atoska... gdybym miała 2, to już by u mnie siedział...:shake:

Posted

i mizianie bez trzymania na smyczy.Jak go chciałam złapac,wiał,jak spokojnie kucnęłam i wyciagnęłam ręke,podbiegał króciutkie tulenie i wiał.Potem było podbieganie ,2-3 liżniecia i ucieczka.KOlega z boksu jak piłkarz na obronie,:evil_lol:zagradzał go cały czas,zeby wołany do nas nie podbiegł.

Posted

Smycz była po to, bo psiak uciekł z boksu przy wprowadzaniu Oskara i został na niej wprowadzony :roll: Widzę, że jednak zgryźliwość pozostała niektórym :roll:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Atosik był dzisiaj niespokojny bo duzo ludzi sie kreciło w około

niech się chłopak przyzwyczaja bo tyle siedział w dziczy na tyłach i świata nie widział...

Posted

jak chcecie, i macie kogos kto niemiecki u
umi macie tutaj adress i nr. tel. tej organizaci co chciala biedaczka wtedy miec! ,mysle jak do nich napiszecie to wam pomoga! bo widze ze sie nic nie zmienilo w sytuacj....

Irmi Osterkamp
Tierfreunde Uedem e.V.
0521 - 2528190

[email protected]