Becia66 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Robimy te ogłoszenia? a myślisz że on sie juz nadaje ? :roll: Quote
karolciasz28 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 becia66 napisał(a):a myślisz że on sie juz nadaje ? :roll: Ale zanim go ktoś wypatrzy na ogłoszeniu...:razz: Quote
Neczka Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 becia66 napisał(a):a myślisz że on sie juz nadaje ? :roll: Ja myślę, że każdy pies "się nadaje" Bo co to jest za rozdzielanie, ze ten ma mieć szansę, a ten nie ? Może akurat znajdzie się ten jeden jedyny najlepszy dom, w którym to właśnie przestraszony pies będzie mógł się socjalizować ? Myślisz Beciu, że w schronisku będzie mu lepiej się socjalizować ? ... :shake: Quote
SZPiLKA23 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 becia66 napisał(a):a myślisz że on sie juz nadaje ? :roll: Spróbowac mozemy, na takiego psa napewno zdecyduje sie wyjatkowa osoba z samego wzgledu ze nie ma łapki a wiec zrozumie tez ze nigdy w domu nie byl. Moze pogadamy z Arturem i jakby Atos sie dobrze zachowywał to w ciagu dnia mogłby biegac luzem? Quote
Neczka Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Jankes luzem... ? :D Psiaku, obiecuję w tym tygodniu porobić nowe ogłoszenia :roll: Quote
SZPiLKA23 Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 A dlaczego nie kto wie jakby sie zachowywał? najpierw mozna sprobowac na wybiegu Quote
SZPiLKA23 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Halcia dzisiaj odwiedziła Atosa w budzie :D bal sie ale napewno nie panicznie i poddawal łepek do głaskania:) Quote
Neczka Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Mam nadzieję, że Jankes nie zostanie nauczony spacerów na rękach, bo to napewno nie zwiększy jego szans na adopcję :roll: Quote
SZPiLKA23 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Jankes to całkowicie inny pies niz Nela i mimo ze jest od urodzenia w schronisku, pozatym jest o wiele młodszy i mniej przeszedł, żadnych spacerów narazie nie ma... Quote
Neczka Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Szpilka, Ty go pamiętasz jako szczeniaka ? Kiedy go widziałaś jak był mały ? Quote
karolciasz28 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Nie, pamiętam go jako młodego psa Przecież on młody:loveu::eviltong: Quote
Becia66 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Neczka napisał(a):Ja myślę, że każdy pies "się nadaje" Bo co to jest za rozdzielanie, ze ten ma mieć szansę, a ten nie ? udowodnij mi to i znajdż dom dla Murzyna. Quote
Neczka Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 becia66 napisał(a):udowodnij mi to i znajdż dom dla Murzyna. Nie będę nikomu niczego udowadniać. Podtrzymuję, że wg mnie każdy pies ma szansę na dom i nie ma sensu przywieszać na którymkolwiek łatki "nieadopcyjnego". Wszystko zależy od dobrania do psa człowieka, który poradzi sobie z problemami danego psa i podejmie się wszelkich trudów wyprowadzenia go na prostą. Jankes dziś wygłaskany. Przy czym nic na siłę, siedzi się kilka minut w boksie i sam podbiega i rozkłada się do głaskania. To wspaniałe psisko i jestem pewna, że szybko oswoiłby się przy dobrym podejściu potencjalnego adoptującego. Quote
Becia66 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 ja nie mówie że on nieadopcyjny tylko pytam czy mu nie dac jeszcze trochę czasu... Quote
Neczka Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Ale na co czasu ? Na socjalizację ? ...nie sądzisz, że najlepiej socjalizowałby się we własnym domu ? Quote
Becia66 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Neczka napisał(a):Ale na co czasu ? Na socjalizację ? ...nie sądzisz, że najlepiej socjalizowałby się we własnym domu ? pewnie że sądze tylko jakos nikt sie o niego nie bije.... Quote
Neczka Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Bo nie ma ogłoszeń... Trzeba sklecić jakiś tekścik, jeszcze dziś się tym zajmę, aktualizuję wreszcie 1 post i wezmę się za ogłoszenia. Quote
Recommended Posts