Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W schronisku od dawien dawna, odkąd pamiętam tam jest.
A ma tylko 3 lata... i 3 łapki. Ma też wesoły, choć bardzo nieśmiały charakter i wielkie serce, z którego wylewa się psia miłość, gdy tylko komuś zaufa.

JANKES jest bardzo uległy, idealnie zachowuje się do innych psów. Pomimo wrodzonego braku przedniej łapki, radzi sobie idealnie. Bardzo brakuje mu kontaktu z człowiekiem, co wychodzi przy każdej wizycie w jego boksie.

Człowiek o wielkim sercu, który zdecyduje dać Jankesowi dom, będzie musiał podarować mu wiele miłości i wyrozumiałości.
On nie stoi pod bramką i nie prosi tymi swoimi cudnymi smutnymi oczami, jak inne... on cierpi w sobie, ukrywa ten ból samotności... Czy dlatego, że się nie narzuca, przeznaczone jest mu spędzić całe życie za schroniskowymi kratami ?

Jankes przebywa w schronisku w Orzechowcach /k Przemyśla.
Możliwa jest pomoc w transporcie.

Kontakt:
tel. 782 670 611

e-mail: [email protected]

baner:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ślicznota!!!No cóż,ludzie unikają"niekompletnych"psów...Ale nie wiedzą,co tracą!!!Taki pies jest o wiele bardziej sprawny niż niejeden"kompletny"zwierzak...Wiem,co mówię,sama jestem właścicielką trójłapka-i widzę na co dzień,jak wiele ma w sobie sprytu,jak świetnie sobie radzi-lepiej,niż moja czterołapa suka...
Ten psiaczek zasługuje na swoją szansę,na dom...
ATOSIKU-TRZYMAJ SIĘ!!!

Posted

dziewczyny jak chcecie moge mu tutaj poszukac domu w niemczech...bezyne by sie pokrylo (wiekszosc bezyny) pieniedzmi z adocji.
tylko by musial ktos pierw wylozyc....nie daje gwarancj ze cos znajde, ale mysle ze tutaj sie szybciej ktos znajdzie jak w polsce!
to tylko propozycja....

Posted

Spróbuj, jeśli możesz.. nie ważne gdzie znajazłby się domek, ważne, żeby był jak najlepszy ;)
Atos jest taki kochany :loveu: tak garnie się do ludzi.. kolejny cudny pies bez człowieka..:shake:

Posted

chacko napisał(a):
napisz mi cos o nim....zaraz go u nas na forum wstawie....jak sie ktos znajdzie, znajdziecie tez przewoz????

chacko, a gdzie ten przewóz ma być ? :roll:

Posted

do dortmundu....pieniadze za bezyne sie troche zwruca adopcja...niestety za duzo nie bedzie ale wazne ze znajdzie sie domek gdzie pies bedzie wrescie kochany....bede szukala reszta sie pokaze....mysle ze tu jest dosc osob co jezdzi regularnie do niemiec i sie nad biedaczkiem zlituje

Posted

chacko napisał(a):
napisz mi cos o nim....

co dokładniej ? :eviltong:

co do wielkości, to on jest taki troszkę nad kolano, ale dokładnie nie wiem.. p. Beciu, chyba nie będzie niższy jak do kolana, prawda ?

Posted

ojj.. tego nie wiem :shake:

z tego co kojażę, to pojedziemy do schronu w sobotę 19, więc wtedy mogłabym dokładniej poobserwować psiaka, zmierzyć itd. niestety więcej niż jest w opisie nie wiem..

Posted

odpisala mi jedna z orga tutaj. jutro posle psa przez komputer....ana zna ludzi co tylko biora psy co maja jakies ale....wiec zeby poszlo dobze....wiec informacje jakie sie da o psiuni....

Posted

ja tez...i to jak....prosze zrob tez zdjecia jak mozesz...takie zdjecia ooohhhh...hehe w nieczech jest czym smutnjejsze tym szybciej orgas pomoga...:evil_lol:

Posted

Ja niestety cyfrówki nie posiadam, jedynie telefon, z którego zdjęcia wychodzą nie najgorzej ;) ale mogę poprosić Panią Becie o zrobienie kilku fotek :)
Zrobimy najsmutniejsze jakie sie da :D Ale ten piesek przy człowieku jest taki radosny, że nie mogę niczego obiecać.. :)

Posted

nie ma sprawy...i popytaj sie tych ludzi co tam na codzien sa o jego charakter, psy, koty,ludzie...nie wiem co popadnie. czym wiecej wiem tym szybciej sie cos znajdzie....te zdjecia co sa na watku beda od rana w komputerach organizacji niemieckiej....a do tej orga co bierze tylko psy jak ten biedaczek zadzwoni do niej. mysle ze wam jest organisatcja tutaj lepjej jak w polsce dalsze lata tracic. a prywatnie tez szukam....