karolciasz28 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 becia66 napisał(a):to nie może byc nikt pierwszy z brzegu tylko osoba doswiadczona która z całą odpowiedzialnościa podejmie sie tej adopcji bo jednak przy Jankesie trochę pracy trzeba włożyć i wyrozumiałości....:roll: Czyli Jankes potrzebuje socjalizacji? On to jest jednak bida:-( Quote
SZPiLKA23 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Roznie to bywa czasami największy dzik zmienia sie w pare dni a czasami pies z pozoru łatwiejszy do oswojenia jest prawdziwym wyzwaniem Quote
Becia66 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Jankes nigdy nie był z człowiekiem bo od urodzenia w schronie ale to nie znaczy że szybko by sie nie odnalazl w domowych pieleszach....:roll: Quote
SZPiLKA23 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Nigdy sie tego nie odgadnie dopóki pies nie znajdzie sie w nowym domu Quote
Becia66 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Nigdy sie tego nie odgadnie dopóki pies nie znajdzie sie w nowym domu a więc szukamy domu.....to sie dowiemy...:razz: Quote
SZPiLKA23 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Szukajmy, on chyba nie ma zadnych ogłoszen :hmmmm: Quote
Becia66 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Szukajmy, on chyba nie ma zadnych ogłoszen :hmmmm: nie ma Szpileczko ale ja bym mu dała jeszcze miesiąc -dwa na oswojenie. Zrobiło się ciepło, dużo ludzi przyjezdża do schroniska, a i pracownicy cały dzień na polu więc niech sie chłop jeszcze chwilę socjalizuje...:razz: Quote
Sabina02 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 becia66 napisał(a):nie ma Szpileczko ale ja bym mu dała jeszcze miesiąc -dwa na oswojenie. Zrobiło się ciepło, dużo ludzi przyjezdża do schroniska, a i pracownicy cały dzień na polu więc niech sie chłop jeszcze chwilę socjalizuje...:razz: A ja mysle ze warto go juz oglaszac, gdyz ogloszone psy i tak zazwyczaj nie znajduja domu tak od razu po ogloszeniu... Quote
Neczka Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Sabina02 napisał(a):A ja mysle ze warto go juz oglaszac, gdyz ogloszone psy i tak zazwyczaj nie znajduja domu tak od razu po ogloszeniu... Jasne, masz rację. Jankes miał u mnie sporo ogłoszeń, ale już powygasały. Jak znajdę moment, zrobię nowe z nowym tekstem i zdjęciami. karolciasz28 napisał(a):A czy kolega z boksu Jankesa to Powolniak? Tak jest :) Quote
Sabina02 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Neczka napisał(a):Jasne, masz rację. Jankes miał u mnie sporo ogłoszeń, ale już powygasały. Jak znajdę moment, zrobię nowe z nowym tekstem i zdjęciami. Ok, to ja zobacze jakie Ty porobilas i tez porobie w innych portalach... :lol: Quote
karolciasz28 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Jankes słoneczko powoli wychodzi grzej się:lol: chociaż tyle możesz:placz: Quote
Becia66 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 trochę pada ale tym razem blotko mu nie grozi.....:lol: Quote
karolciasz28 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Moze troszke popadac bedzie lzej psiskom Ta moja mama się cieszy,że popadało bo na działce będzie sadzić maciejkę;) Quote
karolciasz28 Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Ziemia juz spieczona a lata jeszcze nie ma Tak było gorąco parę dni a teraz zimno. Musi być ciepło bo pokrzywdzone pieski nie będą siedziały cały czas w zimnie;) Quote
Becia66 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 To ja ciebie pierwsza dzisiaj hopsne piesku....:roll: Quote
Recommended Posts