Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Nie tyle zapomniany co wymagajacy pracy w schronisku

Na co szans nie ma...
DT tutaj by zaradził. Tylko skąd takowy wziąć ? :shake:

Jak znajdę chwilę czasu, jak już pisałam wcześniej, założę chłopakowi nowy wątek. Do tego potrzebne będą też foty, które spróbuję zrobić przy najbliższej wizycie (...kiedy to nastąpi?:shake:)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Jankes to jeden z tych psów, którego zgubił nasz ciągły brak czasu na wszystko ... Wymaga socjalizacji i naprawdę zasługuje na szansę na lepsze życie ... W schronisku przybywa zwierząt, jest nas za mało aby socjalizować Jankesa, za mało czasu bo nie czarujmy się - raz na tydzień to za mało ...
To cudowny bardzo bystry pies, zwraca jednak na siebie uwagę odiwedzających brakiem kończyny a nie tym jak bardzo potrzebuje wsparcia swojego psiego serca ...

• 4 weeks later...
Posted

Dobrze ,ze Neczka sie zdeklarowała,zobaczymy po m-cu,jakas mała ,ale widoczna poprawa powinna byc.Czekamy na relacje,choć kiedys Neczka deklarowała sie już i ...?Ja poswiecam duzo czasu wycofanej Neli ,juz na pewno nie boi sie ludzi.Ze spacerkami jeszcze różnie.I nie jestem tak często w schr. jak Neczka,ale zawsze jak jade ,jestem pare razy u Nelki.

Posted

Trzeba będzie nowy tekst do 1 postu, nowe zdjęcia...
Zajmę się tym, mam 2 tyg wolnego wreszcie :roll:

Atos przeniesiony do boksu bliżej ludzi, z nowymi psami, będzie dobrze...

Posted

[quote name='Neczka']

Atos przeniesiony do boksu bliżej ludzi, z nowymi psami, będzie dobrze...[/quote]

No super, własnie o tym myślałam....:multi:
Który to boks Neczka ? Tylko nie mów że którys z tych małych kurników....:roll:

Posted

[quote name='Neczka']Nie Beciu, boks fajny bardzo :)
Jankes odziedziczył miejscówkę po Judymie :eviltong:[/quote]

No to lepiej trafic nie mógł.....:cunao:
Bardzo się cieszę.....:lol:

Posted

Nasz przystojniak dziś jak zawsze rozbiegany i ciekawski :roll:

Strasznie chciał podejść, i się przywitać, ale jednak w pewnym momencie wychodzi ta blokada... Co niedługo się zmieni, psiak itak robi już postępy, nie chowa się do budy na widok człowieka, o ile oczywiście tych człowieków za dużo nie ma, bo to Jankesa peszy :roll:

Jak był jeszcze w starym boksie, to przybiegał na mizianie i kładł się do góry brzuszkiem. Przyznaję, zaniedbałam go ostatnio, nie odwiedzałam...

Aha, Halciu, ja nie mam zamiaru się prześcigiwać...

Posted

Piękny filmik Neczko trzeba przyznać i zdumiona jestem że on do ciebie podchodzi :crazyeye: bo jak mnie widzi to zwiewa do budy od razu........:eviltong:,
przynajmniej zwiewał w starym boksie.....:eviltong:
A jak on się ze Szkotem zgadza ???

Posted

...teraz będę nagrywała filmiki, bo jak pisałam, że się przede mną wykłada kołami do góry, to nikt nie wierzył :roll:

Psiak pamięta i reaguje na imię ATOS jeszcze sprzed kilku miesięcy. Strasznie mądre psisko...

Posted

Atosa socjalizuje sama zmiana boksu.Jest na "wierzchu,"zaciekawiony ,podbiega,miznie sie i ucieka,zachowywał sie tak dzisiaj do kazdej z nas.Trzeba pewnie zostac przy imieniu Atos.

Posted

W ewidencji Jankes jest Jankesem, ale ja na niego mówię Atos, bo tak go przyzwyczaiłam i na to reaguje.
Zmiana boksu oczywiście też wiele daje i napewno zaowocuje, dlatego mówiłam Artkowi, żeby przeniósł go właśnie tam...

Dziś

Posted

Yankes wyrażnie ożywiony widać dobrze mu zrobiła zmiana miejsca....
ciągle sie ktoś kręci, nawołuje, a psina bardzo sie cieszy i ciekawe że żywo reaguje na imie Atos / a nie jakis Yankes...:eviltong:/