Neczka Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Nie tyle zapomniany co wymagajacy pracy w schronisku Na co szans nie ma... DT tutaj by zaradził. Tylko skąd takowy wziąć ? :shake: Jak znajdę chwilę czasu, jak już pisałam wcześniej, założę chłopakowi nowy wątek. Do tego potrzebne będą też foty, które spróbuję zrobić przy najbliższej wizycie (...kiedy to nastąpi?:shake:) Quote
SZPiLKA23 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 No wiesz Neczka chyba teraz jestes najczesciej z nas wszystkich w schronie;) Trzeba regularnie odwiedzac boks Jankesa Quote
Sabina02 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Czy odwiedzacie piesia? Czy sa moze jakies nowe fotki? A moze piesio znalazl juz domek? Taka tu cisza... :-( Quote
SZPiLKA23 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Piesek nadal w schronisku, w jego psychice tez mało sie zmienia moze jest odrobinke odwazniejszy, z daleka nadal cieszy sie na widok człowieka ale jak sie podejdzie to znika w budzie Quote
albiemu Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Jankes to jeden z tych psów, którego zgubił nasz ciągły brak czasu na wszystko ... Wymaga socjalizacji i naprawdę zasługuje na szansę na lepsze życie ... W schronisku przybywa zwierząt, jest nas za mało aby socjalizować Jankesa, za mało czasu bo nie czarujmy się - raz na tydzień to za mało ... To cudowny bardzo bystry pies, zwraca jednak na siebie uwagę odiwedzających brakiem kończyny a nie tym jak bardzo potrzebuje wsparcia swojego psiego serca ... Quote
halcia Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Dobrze ,ze Neczka sie zdeklarowała,zobaczymy po m-cu,jakas mała ,ale widoczna poprawa powinna byc.Czekamy na relacje,choć kiedys Neczka deklarowała sie już i ...?Ja poswiecam duzo czasu wycofanej Neli ,juz na pewno nie boi sie ludzi.Ze spacerkami jeszcze różnie.I nie jestem tak często w schr. jak Neczka,ale zawsze jak jade ,jestem pare razy u Nelki. Quote
Neczka Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Trzeba będzie nowy tekst do 1 postu, nowe zdjęcia... Zajmę się tym, mam 2 tyg wolnego wreszcie :roll: Atos przeniesiony do boksu bliżej ludzi, z nowymi psami, będzie dobrze... Quote
Becia66 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Neczka'] Atos przeniesiony do boksu bliżej ludzi, z nowymi psami, będzie dobrze...[/quote] No super, własnie o tym myślałam....:multi: Który to boks Neczka ? Tylko nie mów że którys z tych małych kurników....:roll: Quote
Neczka Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Nie Beciu, boks fajny bardzo :) Jankes odziedziczył miejscówkę po Judymie :eviltong: Quote
Becia66 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Neczka']Nie Beciu, boks fajny bardzo :) Jankes odziedziczył miejscówkę po Judymie :eviltong:[/quote] No to lepiej trafic nie mógł.....:cunao: Bardzo się cieszę.....:lol: Quote
Becia66 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 No Jankes chłopie wstawaj i rozglądaj się - świat jest piekny.....:lol:....już coś więcej masz niż krzaki....:lol: Quote
SZPiLKA23 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 O spoko zawsze przy bramie wszystko bedzie widział :) Quote
Neczka Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Nasz przystojniak dziś jak zawsze rozbiegany i ciekawski :roll: Strasznie chciał podejść, i się przywitać, ale jednak w pewnym momencie wychodzi ta blokada... Co niedługo się zmieni, psiak itak robi już postępy, nie chowa się do budy na widok człowieka, o ile oczywiście tych człowieków za dużo nie ma, bo to Jankesa peszy :roll: Jak był jeszcze w starym boksie, to przybiegał na mizianie i kładł się do góry brzuszkiem. Przyznaję, zaniedbałam go ostatnio, nie odwiedzałam... YouTube - CIMG3363 Aha, Halciu, ja nie mam zamiaru się prześcigiwać... Quote
Becia66 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Piękny filmik Neczko trzeba przyznać i zdumiona jestem że on do ciebie podchodzi :crazyeye: bo jak mnie widzi to zwiewa do budy od razu........:eviltong:, przynajmniej zwiewał w starym boksie.....:eviltong: A jak on się ze Szkotem zgadza ??? Quote
Neczka Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 Szkot jest teraz na drewniakach, bo pływał w błocie jak taka mała czarna szczota :roll::D Atos jest teraz w boksie z Powolniakiem i Oskarem Quote
Neczka Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 ...teraz będę nagrywała filmiki, bo jak pisałam, że się przede mną wykłada kołami do góry, to nikt nie wierzył :roll: Psiak pamięta i reaguje na imię ATOS jeszcze sprzed kilku miesięcy. Strasznie mądre psisko... Quote
SZPiLKA23 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Trzeba było nagrać jak był w starym boksie ;) Quote
Neczka Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Nagram równie uśmiechniętego psiaka w nowym ;) Quote
halcia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Atosa socjalizuje sama zmiana boksu.Jest na "wierzchu,"zaciekawiony ,podbiega,miznie sie i ucieka,zachowywał sie tak dzisiaj do kazdej z nas.Trzeba pewnie zostac przy imieniu Atos. Quote
Neczka Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 W ewidencji Jankes jest Jankesem, ale ja na niego mówię Atos, bo tak go przyzwyczaiłam i na to reaguje. Zmiana boksu oczywiście też wiele daje i napewno zaowocuje, dlatego mówiłam Artkowi, żeby przeniósł go właśnie tam... Dziś YouTube - CIMG3708 Quote
Becia66 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Yankes wyrażnie ożywiony widać dobrze mu zrobiła zmiana miejsca.... ciągle sie ktoś kręci, nawołuje, a psina bardzo sie cieszy i ciekawe że żywo reaguje na imie Atos / a nie jakis Yankes...:eviltong:/ Quote
Recommended Posts