Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawialam ze schroniskiem - w weekend przyjeżdża kierownik z wolontariuszami i będą się starali złapać Jankesa. Na razie trzymajmy więc kciuki za jego zlapanie i nie podejmujemy żadnych działań "na własną rękę". Jankes zna wolontariuszy,więc powinno się udać...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majuska']Anka obiecywałaś, że nie będziesz odpisywać na wątkach, bądź chociaż w tym jednym temacie odpowiedzialna:cool3::eviltong:[/QUOTE]
Komu jak komu, ale Tobie to ja nic nie obiecywałam ;)
...odpowiedzialna osobo (aż śmiesznie to brzmi w kontekście do ciebie) :D

Posted

Neczka napisał(a):
Jak zwykle sprawdzone informacje :D

I co się dziewczyno głupio śmiejesz!
Napisałam PODOBNO... Chyba, że masz problem z czytaniem?!
I może lepiej po ludzku napisz jak wygląda syt.

Posted

Miśka84 napisał(a):
(...)Chyba, że masz problem z czytaniem?!

Nic z tych rzeczy. Za to Ty masz problem ze sobą.

Jak zaczynałaś jeździć do Orzechowiec, wszyscy mieli Cię daleko i głęboko w ... - sama wiesz gdzie. Pamiętasz, jak mówiłaś do mnie, że "oni są dziwni, tylko Ty jesteś w porządku" ? Byłam wtedy jedyną osobą, która z Tobą rozmawiała, żebyś nie odstawała od grupy, żebyś się w niej źle nie czuła. Pamiętasz ?
Pewnego razu Szanowne Towarzystwo zaczęło się do Ciebie odzywać - gdy zaczęły się awantury ze mną. A po co ? Po to, żebym została sama. No i poleciałaś do nich posłusznie i razem z nimi zaczęłaś snuć ploty, głupie domysły i oszczerstwa przeciwko mnie.
A ja kiedyś Cię szanowałam... za to, jaka byłaś kiedyś.

A majuska jeśli już zapowiedziała, że nie wtrąca się w dyskusję - niech dotrzyma słowa.
Z resztą zaczęła jeździć do schroniska długo po tym, jak cała sprawa między mną a Martą zaistniała.

I jeszcze jedno Marta... szkoda, że aż taki wpływ ma na Ciebie pozycja w grupie.
Przypomnij sobie ten moment, gdy wszyscy, którzy teraz tak sztucznie hołubią plotkowali na Twój temat, że jesteś "jakaś dziwna"...

Posted

Neczka napisał(a):
Za to Ty masz problem ze sobą.] O dobrze wiedzieć, że mam. Dziękuję za informacje.

Jak zaczynałaś jeździć do Orzechowiec, wszyscy mieli Cię daleko i głęboko w ... - sama wiesz gdzie. Pamiętasz, jak mówiłaś do mnie, że "oni są dziwni, tylko Ty jesteś w porządku" ?

Jeżeli sobie dobrze przypominam to nikogo nie nazwałam dziwnym. A moje spostrzeżenia dotyczyły "Waszych" relacji i kwasu jaki był. No ale wtedy nie wiedziałam o co chodzi i nie rozumiałam pewnych niuansów.
A i nie przypominam sobie żebym powiedziała, że tylko Ty jesteś zaj... a reszta jest taka czy śmaka. A nawet jeżeli tak powiedziałam zdanie zmieniłam. Podkreślam, że jestem dużą dziewczynką i sama dochodzę do pewnych wniosków. Nikt nie musi mnie nagabywać, urabiać itd. Takie zachowanie to raczej panuje w gim. czy LO.
Anka idiotyczny jest ten wpis. Szkoda, że nie zdajesz sobie sprawy jak twoje wynurzenie jest dziecinne.
I zamiast pisać takie bzdety to może napisz co z Twoim ukochanym Jankesem i zamknijmy temat.

Posted

Nie napiszę, bo zaraz okaże się, że przecież itak przekręciłam wersję ;)
Chcesz wiedzieć - dzwoń do schroniska, jeżeli ktoś tam zechce z Tobą konwersować to Ci powie. A wydaje mi się, że tylko ja, na głupią chwilę zapomnienia i znudzenia, zniżyłam się do pewnego poziomu i napisałam na dogopojeb... anii.

Posted

Neczka napisał(a):

Chcesz wiedzieć - dzwoń do schroniska, jeżeli ktoś tam zechce z Tobą konwersować to Ci powie.] Sory Anka ale chyba o czymś zapomniałaś. Schronisko w Orzechowcach nie jest PRYWATNYM[ A wydaje mi się, że tylko ja, na głupią chwilę zapomnienia i znudzenia, zniżyłam się do pewnego poziomu i napisałam na dogopojeb... anii.
No widzisz Aniu brak konsekwencji:)

Posted

Neczka napisał(a):

Chcesz wiedzieć - dzwoń do schroniska, jeżeli ktoś tam zechce z Tobą konwersować to Ci powie.
Sory Anka ale chyba się zapomniałaś! Przypominam, że Schronisko w Orzechowcach nie jest prywatnym schroniskiem i nikt łaski nie robi!!!

Posted

Miśka84 napisał(a):
Zadzwoń do schroniska to się dowiesz;)
Ale pewnie dostałaś już info od Neczki na PW co z psem bo "Nam" trzeba utrzeć nosa.

jakbym dostala na pw tobym sie na watku nie pytala, nie mam czasu na przepychanki....szuka KTos w koncu tego psa czy nie?

• 2 months later...
Posted

Trzeba chyba zapytać w schronisku. Tam fwciąż figuruje jako pies w nowym domu.Ten brak wiadomosci na wątku od grudnia jest bardzo niepokojący.

• 4 weeks later...
Posted

Czy ludzie już całkowicie powariowali?
Dla kogo tu jesteście? DLA ZWIERZĄT! A niedomówienia najlepiej załatwiać na "żywo".

Z psem nie wiadomo co się dzieje? Może ktoś wie? Weszłam tu przez podpis jednej z osób, patrzę trójłapek w domu- super! a tu na ostatnich stronach jakieś przepychanki...
Masz Ci los... ten świat schodzi na....ludzi.