Jump to content
Dogomania

!!!!! Chrcynno !!!!!! - schronisko - niedaleko Krzyczek...

Recommended Posts

• Replies 837
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hanah']Kiedy te dni na Polach MOkotowskich?[/quote]
to niedziela, 27 kwietnia. Wejdź w google na "Dzień Ziemi", jest plan, mapka, wiele wiadomosci. Wiele stowarzyszeń zwierzęcych ma swoje namioty, mozna pogadać z fundacjami, wolontariuszami....

Posted

[quote name='Kamila2101']Witaj Weronia,
dlaczego nie odpisujesz, sprawa jest poważna.[/quote]

Kamila, ja Ci napisalam wiadomości.. dalam swoje gg, telefon..
To Ty się nie odzywasz.

Posted

Bylysmy wczoraj z Weroniá i Denisem w Chrcynnym i sprawa wygláda tak, ze potrzebna jest osoba, która pojechalaby tam porobic zdjécia kazdemu psiakowi z osobna i wtedy mozna zalozyc wátek TYLKO do adopcji (tak jak jest wátek adopcji z Krzyczek).

Myslé, ze najwiécej pomozemy psiakom jesli udokumentujemy kazdego i wystawimy do adopcji na jednym wátku.

Czy jest ktos kto móglby pomóc? To moze byc kilka wizyt z uwagi na liczbé zwierzát, ale koszty transportu zalatwié sama- potrzebujé kogos z okolic Warszawy do pomocy.

Posted

[quote name='emilia2280']Bylysmy wczoraj z Weroniá i Denisem w Chrcynnym i sprawa wygláda tak, ze potrzebna jest osoba, która pojechalaby tam porobic zdjécia kazdemu psiakowi z osobna i wtedy mozna zalozyc wátek TYLKO do adopcji (tak jak jest wátek adopcji z Krzyczek).

Myslé, ze najwiécej pomozemy psiakom jesli udokumentujemy kazdego i wystawimy do adopcji na jednym wátku.

Czy jest ktos kto móglby pomóc? To moze byc kilka wizyt z uwagi na liczbé zwierzát, ale koszty transportu zalatwié sama- potrzebujé kogos z okolic Warszawy do pomocy.[/quote]
Ile tam miej więcej jest psiaków i czy właściciel pozwoli na zdjęcia?

Posted

Kanzaj, wczoraj na miejscu rozmawialysmy z wlascicielem i jezeli znajdziemy osobé, która chce porobic zdjécia i porozmawiac o kazdym psie indywidualnie w celu zamieszczenia ogloszenia na wátku- nie ma najmniejszych przeszkód, pomogá nam w tym a ja osobiscie zadzwonié i polecé taká osobé, zeby zostala wpuszczona.

Czy mam rozumiec ze zglaszasz sié na ochotnika?

PS. Wczoraj zlozylysmy niezapowiedzianá wizyté w schronie i nie znalazlysmy zadnych zaniedban, które swiadczylyby o zlym traktowaniu psów - oczywiscie boksy sá male, ale wszystkie psy wygládajá jak w normalnym schronie.

Posted

Widzę,że ciche podczytywanie wątku przez pana z Chrcynnego odnosi skutek w postaci poprawy bytu psów!
Facet chce się wykazać,byleby tylko mu nie grzebać w innych sprawach?

Posted

Tak Emilko! Ja również jestem tego samego zdania!
A może jednak pan z Chrcynnego zmieni się? Tyle jest intratnych interesów-może jednak dałby sobie spokój z psami? Po co mu to?
A te co są niech szukają domków!
Dzięki Wam cioteczki,że tam pojechałyście!:loveu:

Posted

[quote name='emilia2280']
PS. Wczoraj zlozylysmy niezapowiedzianá wizyté w schronie i nie znalazlysmy zadnych zaniedban, które swiadczylyby o zlym traktowaniu psów - oczywiscie boksy sá male, ale wszystkie psy wygládajá jak w normalnym schronie.[/quote]

W normalnym schronie [B]tego typu[/B].
Normalny schron wygląda tak:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108025[/URL]

Posted

[quote name='epe']Dzięki Wam cioteczki,że tam pojechałyście!:loveu:[/quote]

pewnie, ze pojechałyśmy. Emila musiała z Dublina przylecieć a my z Poznania, żeby ktoś tam w końcu pojechał.

Posted

[quote name='oktawia6'][B][SIZE=4]kto zgadnie jaka to rasa?[/SIZE][/B]

[IMG]http://img508.imageshack.us/img508/7336/img35313ffyy5pp1ys3.jpg[/IMG]

[IMG]http://img153.imageshack.us/img153/8549/img35324uezz8ew7sq5.jpg[/IMG][/quote]

a to dla Pana właściciela specjalnie ode mnie. żeby wiedział to, czego nie wiedział wczoraj.

Oktawia, skąd masz to zdjęcie? kto je robił i kiedy??

Posted

[quote name='Kamila2101']Edi, zamiast pytań może byś coś zrobił konkretnego.[/quote]
Edi robi duzo konkretnego, ale na drugim krańcu Polski. Dlaczego ma nie komentować, przeciez od tego jest forum.
Są jakieś pomysły na spotkanie i działanie?

Posted

[quote name='malagos']Edi robi duzo konkretnego, ale na drugim krańcu Polski. Dlaczego ma nie komentować, przeciez od tego jest forum.
Są jakieś pomysły na spotkanie i działanie?[/quote]
Zdjęcie Pogryzione psa bardzo mnie poruszyło:( Nie jestem w stanie przyjechac i fizycznie pomóc, bo odległośc:(

Posted

[quote name='Kamila2101']Nie wiem co się dzieje ale wygląda nato że wszystkie maile do ciebie niedotarły.[/quote]

a moje do Ciebie dotarły? wiadomości, tu na dogo? napisałam kilka..
To napisz mi jeszcze raz, na dogomanii( prywatna wiadomośc)
albo na gg: 9713846