epe Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 wlasnie to jest dramat tamtych psów! NIKT nie chce sie tam ponownie znależć... :placz::placz: a one tam umierają i .... widziałas ten zamkniety betonowy bunkier w którego dochodzily dziwne wycia... zapytałam : odpowiedz : suka po operacji (????!) - ciekawe kto robił skoro tam weta niet... nie miałabym chyba odwagi zobaczyc nawet gdyby mi dali :-(:-(:-(:-( słaba jestem.. mój mąż po mojej relacji powiedział że ZABRANIA mi tam jezdzic samej. w ostatecznosci wieksza grupa lub jakims facetem , on tez moze.. To cytat z wypowiedzi Aggie! Tym obozem zagłady należałoby się intensywniej zająć! Uważam,że teraz przyszedł czas na pana Krzysztofa-pewnie następny,który bedzie się leczył psychiatrycznie! Quote
kasiaprodex Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='malagos']wiem, ze jeździła tam Aggie. teraz rzadko bywa na forum. i chyba Kasiaprodex.[/quote] owszem Aggie ma troche problemów osobistych Quote
Kasia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Matko, to się normalnie w głowie nie mieści!!!! :angryy: Quote
epe Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Aura! Ja od kiedy przeczytałam o tym,to cały czas myślę o tym co naprawdę dzieje się w Chrcynnem z psami! I ten bunkier to spać prawie nie daje! W końcu sadystów na świecie pełno! Po co w ogóle panu Krzysztofowi ten schron? Skoro jako Fundacja prowadzi całkiem dochodową działalność gospodarczą! Aggie pisała też,że jak kiedyś byli po psy,to on udawał pracownika!:crazyeye: Tylko nie wiedział,że ona go zna! Czy to nie perfidia? Quote
auraa Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 kolejna tagedia! Miałam na tymczasie psa z Krzyczek. Na szczęście szybko doszedł do siebie. Jest cudownym psem, wyjechał do Niemiec. Tyle tych psich nieszczęść, Dlaczego? :-( Quote
Miki Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Mówicie, że Krzyczki przy tym to mały pikuś - to ja już nie wiem :-(:-(:-(:-( Quote
Ziutka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ten pogryziony pies przy samym wejściu to suczka - tak powiedział właściciel schroniska.......też jestem ciekawa czy jeszcze żyje :cool1: Quote
oktawia6 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 sama Księżopolska powiedziała że tam dopiero jest jazda! w telewizji polskiej rok temu bodajże był program gdzie ukrytą kamerą było pokazane jak zabijał łopatą-zaje...ywał te psy łopatą na żywca:angryy:-po głowach i do piach, pokazali to w publicznej telewizji, w bunkrze siedzą te które są na umarcie: bez wody, bez jedzenia, bez światła, w odchodach, tak ma byc, śmiercią krutną w agonii, bunkry wojskowe schowane w głęboko w lesie, z daleka od ludzi, koszmar jak z teksańskiej masakry, ma znajomości-duże znajomości podobno-Lach przy nim to elf w porównaniu do tego .......szefka. Quote
Miki Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 To trzeba go za d... wziąć razem z jego znajomościami. W jakim kraju my żyjemy??? Quote
Kasia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Znajomości znajomościami ale na pewno nie pozwalają mu one i nie są usprawiedliwieniem na takie postępowanie wobec tych zwierząt! :angryy: Każdemu można dobrać sie do du***!!! Quote
enia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='oktawia6']sama Księżopolska powiedziała że tam dopiero jest jazda! w telewizji polskiej rok temu bodajże był program gdzie ukrytą kamerą było pokazane jak zabijał łopatą-zaje...ywał te psy łopatą na żywca:angryy:-po głowach i do piach, pokazali to w publicznej telewizji, w bunkrze siedzą te które są na umarcie: bez wody, bez jedzenia, bez światła, w odchodach, tak ma byc, śmiercią krutną w agonii, bunkry wojskowe schowane w głęboko w lesie, z daleka od ludzi, koszmar jak z teksańskiej masakry, ma znajomości-duże znajomości podobno-Lach przy nim to elf w porównaniu do tego .......szefka.[/quote] No lepiej ująć tego nie mogłaś............:shake: Quote
enia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='malagos']wrzuć te filmiki w wolnej chwili. Nareszcie ktoś nam opowie o Chrcynnem.[/quote] Malagos pół dogo wie coś o Chrcynnem.......od dawna..... można jeździć i zabierać psiaki , dziewczyny to przerabiały - ale ile wytrzymasz? ile można jeździć i zabierać? rok, dwa,trzy? tam nikt nic nie zrobi, za wysokie progi jak dla nas........:shake: największe "szychy" dogo nie wiem czy miałyby odwagę...... chociaż gołym okiem widać,że nie. Quote
epe Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 A była jakaś sprawa przeciwko nim? Coś mi się wydaje,że było doniesienie do prokuratury-i co? Nie można wznowić postępowania? Quote
Weronia Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 na pierwszej stronie dałam linki o sprawach chyba- to mozna poczytać, coś tam jest. Postępowanie to chyba trzeba wznowić.. :| Quote
Weronia Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='enia']Malagos pół dogo wie coś o Chrcynnem.......od dawna..... [/quote] no to niech napiszą może :-( co tam widziały... Quote
Weronia Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='oktawia6']sama Księżopolska powiedziała że tam dopiero jest jazda! w telewizji polskiej rok temu bodajże był program gdzie ukrytą kamerą było pokazane jak zabijał łopatą-zaje...ywał te psy łopatą na żywca:angryy:-po głowach i do piach, pokazali to w publicznej telewizji, w bunkrze siedzą te które są na umarcie: bez wody, bez jedzenia, bez światła, w odchodach, tak ma byc, śmiercią krutną w agonii, bunkry wojskowe schowane w głęboko w lesie, z daleka od ludzi, koszmar jak z teksańskiej masakry, ma znajomości-duże znajomości podobno-Lach przy nim to elf w porównaniu do tego .......szefka.[/quote] no to Ksieżnej można wierzyć - ona się zna na skur....ństwie, siedzi w tej branży od lat :evil_lol: Oktawia!!!! na jakim dokladnie kanale to było?? widziałaś to, czy tylko o tym slyszałaś? Może poszukam w archiwum tv?? co to za program był? i tam to pokazywali? jak łopatą..??:crazyeye: i do tych bunkrów z kamerą włazili????:crazyeye: Quote
Weronia Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 do góry psy chrcynnowskie!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ziutka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [B]Lavinia [/B]i jak....? wybierasz się do tego schronu ? Jak tam byłyśmy z Weronią to chcieli od nas pożyczyć czytnika do chipów więc hmm...może byś wzięła czytnik i pod pretekstem sprawdzenia psów tam zajrzycie :cool3: No sama już nie wiem :roll: Quote
oktawia6 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Ziutka'] [B]Lavinia [/B]i jak....? wybierasz się do tego schronu ? Jak tam byłyśmy z Weronią to chcieli od nas pożyczyć czytnika do chipów więc hmm...może byś wzięła czytnik i pod pretekstem sprawdzenia psów tam zajrzycie :cool3: No sama już nie wiem :roll: [/quote] taaa i jeszcze napisz o której godzinie w jakim dniu - to z całą pewnością wpuszczą-wszystkie i z osobna:-? Quote
oktawia6 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='Weronia'] no to Ksieżnej można wierzyć - ona się zna na skur....ństwie, siedzi w tej branży od lat :evil_lol: Oktawia!!!! na jakim dokladnie kanale to było?? widziałaś to, czy tylko o tym slyszałaś? Może poszukam w archiwum tv?? co to za program był? i tam to pokazywali? jak łopatą..??:crazyeye: i do tych bunkrów z kamerą włazili????:crazyeye: [/quote] ona mówiła-widziała oglądała w TV-to znany kanał - umknęło mi z głowy-kręcił to ktoś z ukrytej kamery-ten ktoś to były pracownik tego bagna-opinia publiczna aż furczała po tej emisji-bo to Polska a nie Chiny czy Korea Północna. Quote
Weronia Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Czy ktoś oprócz Lavinii wybrałby się do Chrcynna?????? Quote
Kanzaj Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='Weronia']Czy ktoś oprócz Lavinii wybrałby się do Chrcynna??????[/quote] Chcę się tam wybrać, ale jeszcze nie wiem kiedy... Quote
Ruduchna Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Malagos pół dogo wie coś o Chrcynnem.......od dawna..... można jeździć i zabierać psiaki , dziewczyny to przerabiały - ale ile wytrzymasz? ile można jeździć i zabierać? rok, dwa,trzy? tam nikt nic nie zrobi, za wysokie progi jak dla nas........:shake: największe "szychy" dogo nie wiem czy miałyby odwagę...... chociaż gołym okiem widać,że nie. Ludzie nie ma za wysokich progów wierzcie mi,że jesli naprawde sie zbierzemy i bedziemy chcieli to osiagniemy to co bedziemy chcieli.Ja bardzo w to wierzę.Nie chce sie rozpisywac na Dogo,bo tu różne zakapy wchodzą,a lepiej żeby nie wiedziały co chcemy zrobic. Potrzebuję osoby,które sa wtajemniczone w sprawe schroniska, ja daję siebie,swój czas, znajomości, a postaram sie dojść wszedzie żeby zakończyc cierpienie tych zwierzat.Osoby zainteresowane prosze o kontak meilowy [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Trzeba sie spotkac i ruszyc ta sprawe,bo pisanie tu zwierzetom nie pomaga. Zastanawiacie sie skad sie tu wziełam? Nie jestem nowicjuszem na dogo pierwszy raz zalogowałam sie ponad 2 lata temu mam psiaka z dogo Rudiego vel bezdomnego od ponad 2 lat :loveu: Działąłam wczesniej,jako miałampsa.Przez dluższy czas nie wchodziłam tutaj,ale teraz moim celem jest zamkniecie sprawy chrycynna.Nie jestem naiwnym dzieckiem,a zdesperowana osoba,która poruszy Niebo i Ziemie by zakonczyc ten koszmar.Prosze osoby zainteresowane o kontakt.Serdeczności - Lidka Quote
agata-air Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 szychy?? wy nie wiecie jakie szychy sa na dogo. Trzeba tylko coś mieć na Chryccyno naprawę- dowody. i wtedy można sie z nimi pobawić. :) Quote
Recommended Posts