Jump to content
Dogomania

!!!!! Chrcynno !!!!!! - schronisko - niedaleko Krzyczek...

Recommended Posts

Posted

wlasnie to jest dramat tamtych psów! NIKT nie chce sie tam ponownie znależć... :placz::placz: a one tam umierają i .... widziałas ten zamkniety betonowy bunkier w którego dochodzily dziwne wycia... zapytałam : odpowiedz : suka po operacji (????!) - ciekawe kto robił skoro tam weta niet...
nie miałabym chyba odwagi zobaczyc nawet gdyby mi dali :-(:-(:-(:-( słaba jestem..
mój mąż po mojej relacji powiedział że ZABRANIA mi tam jezdzic samej. w ostatecznosci wieksza grupa lub jakims facetem , on tez moze..

To cytat z wypowiedzi Aggie!
Tym obozem zagłady należałoby się intensywniej zająć!
Uważam,że teraz przyszedł czas na pana Krzysztofa-pewnie następny,który bedzie się leczył psychiatrycznie!

• Replies 837
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aura!
Ja od kiedy przeczytałam o tym,to cały czas myślę o tym co naprawdę dzieje się w Chrcynnem z psami!
I ten bunkier to spać prawie nie daje! W końcu sadystów na świecie pełno!
Po co w ogóle panu Krzysztofowi ten schron? Skoro jako Fundacja prowadzi całkiem dochodową działalność gospodarczą!
Aggie pisała też,że jak kiedyś byli po psy,to on udawał pracownika!:crazyeye:
Tylko nie wiedział,że ona go zna! Czy to nie perfidia?

Posted

kolejna tagedia! Miałam na tymczasie psa z Krzyczek. Na szczęście szybko doszedł do siebie. Jest cudownym psem, wyjechał do Niemiec. Tyle tych psich nieszczęść, Dlaczego? :-(

Posted

Ten pogryziony pies przy samym wejściu to suczka - tak powiedział właściciel schroniska.......też jestem ciekawa czy jeszcze żyje :cool1:

Posted

sama Księżopolska powiedziała że tam dopiero jest jazda!

w telewizji polskiej rok temu bodajże był program gdzie ukrytą kamerą było pokazane jak zabijał łopatą-zaje...ywał te psy łopatą na żywca:angryy:-po głowach i do piach, pokazali to w publicznej telewizji, w bunkrze siedzą te które są na umarcie: bez wody, bez jedzenia, bez światła, w odchodach, tak ma byc, śmiercią krutną w agonii, bunkry wojskowe schowane w głęboko w lesie, z daleka od ludzi, koszmar jak z teksańskiej masakry, ma znajomości-duże znajomości podobno-Lach przy nim to elf w porównaniu do tego .......szefka.

Posted

Znajomości znajomościami ale na pewno nie pozwalają mu one i nie są usprawiedliwieniem na takie postępowanie wobec tych zwierząt! :angryy:
Każdemu można dobrać sie do du***!!!

Posted

[quote name='oktawia6']sama Księżopolska powiedziała że tam dopiero jest jazda!

w telewizji polskiej rok temu bodajże był program gdzie ukrytą kamerą było pokazane jak zabijał łopatą-zaje...ywał te psy łopatą na żywca:angryy:-po głowach i do piach, pokazali to w publicznej telewizji, w bunkrze siedzą te które są na umarcie: bez wody, bez jedzenia, bez światła, w odchodach, tak ma byc, śmiercią krutną w agonii, bunkry wojskowe schowane w głęboko w lesie, z daleka od ludzi, koszmar jak z teksańskiej masakry, ma znajomości-duże znajomości podobno-Lach przy nim to elf w porównaniu do tego .......szefka.[/quote]
No lepiej ująć tego nie mogłaś............:shake:

Posted

[quote name='malagos']wrzuć te filmiki w wolnej chwili.
Nareszcie ktoś nam opowie o Chrcynnem.[/quote]
Malagos pół dogo wie coś o Chrcynnem.......od dawna.....
można jeździć i zabierać psiaki , dziewczyny to przerabiały - ale ile wytrzymasz? ile można jeździć i zabierać? rok, dwa,trzy?
tam nikt nic nie zrobi, za wysokie progi jak dla nas........:shake:
największe "szychy" dogo nie wiem czy miałyby odwagę......
chociaż gołym okiem widać,że nie.

Posted

A była jakaś sprawa przeciwko nim?
Coś mi się wydaje,że było doniesienie do prokuratury-i co?
Nie można wznowić postępowania?

Posted

[quote name='oktawia6']sama Księżopolska powiedziała że tam dopiero jest jazda!

w telewizji polskiej rok temu bodajże był program gdzie ukrytą kamerą było pokazane jak zabijał łopatą-zaje...ywał te psy łopatą na żywca:angryy:-po głowach i do piach, pokazali to w publicznej telewizji, w bunkrze siedzą te które są na umarcie: bez wody, bez jedzenia, bez światła, w odchodach, tak ma byc, śmiercią krutną w agonii, bunkry wojskowe schowane w głęboko w lesie, z daleka od ludzi, koszmar jak z teksańskiej masakry, ma znajomości-duże znajomości podobno-Lach przy nim to elf w porównaniu do tego .......szefka.[/quote]

no to Ksieżnej można wierzyć - ona się zna na skur....ństwie, siedzi w tej branży od lat :evil_lol:
Oktawia!!!! na jakim dokladnie kanale to było?? widziałaś to, czy tylko o tym slyszałaś? Może poszukam w archiwum tv?? co to za program był?
i tam to pokazywali? jak łopatą..??:crazyeye: i do tych bunkrów z kamerą włazili????:crazyeye:

Posted

[B]Lavinia [/B]i jak....? wybierasz się do tego schronu ? Jak tam byłyśmy z Weronią to chcieli od nas pożyczyć czytnika do chipów więc hmm...może byś wzięła czytnik i pod pretekstem sprawdzenia psów tam zajrzycie :cool3: No sama już nie wiem :roll:

Posted

[quote name='Ziutka']
[B]Lavinia [/B]i jak....? wybierasz się do tego schronu ? Jak tam byłyśmy z Weronią to chcieli od nas pożyczyć czytnika do chipów więc hmm...może byś wzięła czytnik i pod pretekstem sprawdzenia psów tam zajrzycie :cool3: No sama już nie wiem :roll:
[/quote]
taaa i jeszcze napisz o której godzinie w jakim dniu - to z całą pewnością wpuszczą-wszystkie i z osobna:-?

Posted

[quote name='Weronia']
no to Ksieżnej można wierzyć - ona się zna na skur....ństwie, siedzi w tej branży od lat :evil_lol:
Oktawia!!!! na jakim dokladnie kanale to było?? widziałaś to, czy tylko o tym slyszałaś? Może poszukam w archiwum tv?? co to za program był?
i tam to pokazywali? jak łopatą..??:crazyeye: i do tych bunkrów z kamerą włazili????:crazyeye:
[/quote]
ona mówiła-widziała oglądała w TV-to znany kanał - umknęło mi z głowy-kręcił to ktoś z ukrytej kamery-ten ktoś to były pracownik tego bagna-opinia publiczna aż furczała po tej emisji-bo to Polska a nie Chiny czy Korea Północna.

Posted

Malagos pół dogo wie coś o Chrcynnem.......od dawna.....
można jeździć i zabierać psiaki , dziewczyny to przerabiały - ale ile wytrzymasz? ile można jeździć i zabierać? rok, dwa,trzy?
tam nikt nic nie zrobi, za wysokie progi jak dla nas........:shake:
największe "szychy" dogo nie wiem czy miałyby odwagę......
chociaż gołym okiem widać,że nie.

Ludzie nie ma za wysokich progów wierzcie mi,że jesli naprawde sie zbierzemy i bedziemy chcieli to osiagniemy to co bedziemy chcieli.Ja bardzo w to wierzę.Nie chce sie rozpisywac na Dogo,bo tu różne zakapy wchodzą,a lepiej żeby nie wiedziały co chcemy zrobic. Potrzebuję osoby,które sa wtajemniczone w sprawe schroniska, ja daję siebie,swój czas, znajomości, a postaram sie dojść wszedzie żeby zakończyc cierpienie tych zwierzat.Osoby zainteresowane prosze o kontak meilowy [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Trzeba sie spotkac i ruszyc ta sprawe,bo pisanie tu zwierzetom nie pomaga. Zastanawiacie sie skad sie tu wziełam? Nie jestem nowicjuszem na dogo pierwszy raz zalogowałam sie ponad 2 lata temu mam psiaka z dogo Rudiego vel bezdomnego od ponad 2 lat :loveu: Działąłam wczesniej,jako miałampsa.Przez dluższy czas nie wchodziłam tutaj,ale teraz moim celem jest zamkniecie sprawy chrycynna.Nie jestem naiwnym dzieckiem,a zdesperowana osoba,która poruszy Niebo i Ziemie by zakonczyc ten koszmar.Prosze osoby zainteresowane o kontakt.Serdeczności - Lidka