Fuka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Ty nie dziekuj, jeszcze ich nie wysłałam :lol: no chyba, ze jeszcze jakies inne terierkowe pieniadze do Ciebie dotarly. Ale te, ktore mam na koncie wysle w poniedzialek. Dzieki moim kochanym wetom, ktorzy dali Lolce spory rabat! A co do Twojej Pani z Białegostoku - jezeli moge cos zasugerowac - jezeli bys sie zgodzila - moge Cie skontaktowac z kims kto mieszka w tamtych rejonach i ma doswiadczenie z terierami, mysle, ze taka osoba na miejscu moglaby sie przydac. Trzymam kciuki - mam nadzieje, ze daleko bo daleko, ale jednak sie uda i Astra bedzie miala fajny dom! Gdybys potrzebowala jakiegos terierowca na miejscu to sie odezwij. Quote
kiwi Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 zobaczymy, w przyszłym tygodniu bede wieszac plakaty astry, teraz nie mam kiedy bo musze po koze jechac ;) Quote
rita60 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Fuka napisał(a):hop do góry:loveu: No to hopaj Asterko po domek........... Quote
beka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Trzeba sunię odczarować.. Taka piękna i bez domku :( Quote
kiwi Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 dziekuje za kolejna wpłate za astre :D zapłaciłam dzieki temu caluteńki dług aż do dzisiaj i nawet dostałam zniżke :) w sumie dostałam 70 zł :) dziekuje!!! Quote
mar.gajko Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 A kiedy ten fryzjer? Coby zobaczyć czy pomoże w odrastaniu? Quote
rita60 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Sunia-terier walijski czeka na ciebie............ Quote
rita60 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 OMM napisał(a):Hopaj po dom, już czas :) Witaj OMM:lol:a ty sunia rozgladaj sie za domkiem. Quote
kiwi Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Błagam,trzymajcie Kciuki, Trzymajcie!!! Dzis I Jutro!!!!! Astra Ma Szanse Na Domek :) ALE PROSZE MI TU NIE ZAPESZYC!!! Quote
rita60 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 kiwi napisał(a):Błagam,trzymajcie Kciuki, Trzymajcie!!! Dzis I Jutro!!!!! Astra Ma Szanse Na Domek :) ALE PROSZE MI TU NIE ZAPESZYC!!! :thumbs::thumbs::thumbs:cicho sza........ Quote
Ank@ Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Trzymam kciuki !! Musi jej się poszczęścić , w końcu tyle już czeka Quote
rita60 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Ja tak z pewna niesmiałoscia pytam-no i co z domkiem dla Astry:roll: Quote
kiwi Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Astra juz w domu :) Mieszkanie w bloku, wokół dużo zieleni, panstwo mielie wczesniej detera irlandzkiego :) wiedza ze czasm pies psoci, że czasem am biegunke i wogole ze to sama udreka :loveu: astra biegała zadowolona, czuła sie od 1 minuty jak u siebie w domu :D kochana suczka, wszystkim pakowała sie an kolana i usmiechała pełna geba :) Quote
rita60 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='kiwi']Astra juz w domu :) Mieszkanie w bloku, wokół dużo zieleni, panstwo mielie wczesniej detera irlandzkiego :) wiedza ze czasm pies psoci, że czasem am biegunke i wogole ze to sama udreka :loveu: astra biegała zadowolona, czuła sie od 1 minuty jak u siebie w domu :D kochana suczka, wszystkim pakowała sie an kolana i usmiechała pełna geba :)[/quote] Badz szczesliwa malenka:multi::multi::multi: Quote
weszka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 I oby taka sielanka trwała już wiecznie :multi: Quote
Jagienka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Bardzo się ciesze, ża mała już w domu, przy własnym ludziu... :loveu: Quote
Fuka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Ale dobry dzien dzisiaj:multi::multi: Własnie pojechała do nowego domu airedalka ze schroniska, ktorą sie opiekowalysmy razem z Lolka i terierkowiczami od 5 tygodni, wchodze na forum, a tu taka wiadomosc!!!!!!!! Strasznie sie ciesze!!!! Lece pozdejmowac Astrowe ogloszenia na stronach zaprzyjaznionych hodowli. Kiwi, napisz cos wiecej - jak udało sie znależć taki fajny dom? I gdzie Astra teraz mieszka? I daj prosze znac jak stoisz z opłatami za Astrę? Quote
kiwi Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Długi astry uregulowane :) sama nie wiem jak :D jeszcze dostałam 200 zł na inne krakowskie psy :) domek sie znalazł dzięki ogłoszeniu ze zdjęciem w dzienniku polskim w krakowie :) Dziekuję za to Hance Rupczewskiej :loveu: astra mieszka w krakowie, zaraz niedaleko AgiG :) wokół tereny zielone, bedzie gdzie biegac. i duzo spacerow bo pani na emeryturze :D cay dzien do dyspozycji psa :D Quote
Fuka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 to sie nazywa happy end :multi::multi::multi: naprawde dzisiaj jest dobry dzien - dwie terierki w nowych wspaniałych domach:loveu: Quote
rita60 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='Fuka']to sie nazywa happy end :multi::multi::multi: naprawde dzisiaj jest dobry dzien - dwie terierki w nowych wspaniałych domach:loveu:[/quote] Hura:multi::multi::multi:oby wszystkie historie konczyły sie taka radoscia........ Quote
lewkonia Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Dawno nie zaglądałam na ten wątek... a tutaj taka super wiadomość:multi: Quote
Recommended Posts