agbar Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='clockwork']miiiii :multi::multi::multi: na tel. non stop- tzn. właśnie wychodze do US z pitami, potem do weta po wyniki badań mojego jorczka, i tablety na robale dla Qdłatego... do siedziby jastrzębskigo portalu z ogłoszonkiem, potem do szpitala zanieśc Pani Eli ogłoszonka o Qdłatym:roll: na tel. powinnam być dostępna po 12tej, na skypa po 18tej ;) juz sie dotlenilam...:roll:a ty tak nie lataj bo sie spocisz.....:diabloti: Quote
agbar Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Skąd wiesz :razz: Jeśli tak to zaraz to zrobię :diabloti: bo znam Madzialene..jesli chodzi o Qdlatego to pewnie jak bys w srodku nocy zadzwonila Madzia bylaby heppi...moze nie calkiem przytomna ale heppi:evil_lol: Quote
agbar Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Selket napisał(a):Zniosę przez Was jajko :obrazic: a mozesz dwa od razu? na miekko poprosze:grins: Quote
Selket Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='agbar']a mozesz dwa od razu? na miekko poprosze:grins: Nie wiem..bo te kwadratowe to ciężko idą., spróbuję.. Narazie masz takie na miękko: Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='agbar']zaciskam lapy,kciuki,nogi...nos tez moge zacisnac...poswiece sie:cool1: o zwieraczach nie zapomnij :roll: dzwoń dziołcha dzwoń .....;)..tysz już wstałam mogesz dzwonić już Quote
agbar Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Alicja'] o zwieraczach nie zapomnij :roll: za pozno:roll::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='agbar']za pozno:roll::evil_lol: :cool1:...a potem Dili :razz::razz:......żeby mnie tu teraz na Qdłaczka nie zwalić winy ...bo on czysty chłopak zwieracze mu trzymają :p Quote
agbar Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Alicja'] :cool1:...a potem Dili :razz::razz:......żeby mnie tu teraz na Qdłaczka nie zwalić winy ...bo on czysty chłopak zwieracze mu trzymają :p oczywiscie ze Dealer..ten darmozjad jeden:evil_lol: Quote
clockwork Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 dzwoń TERA do Ali!!!!!!! bo sie nie doczekamy :diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='clockwork']dzwoń TERA do Ali!!!!!!! bo sie nie doczekamy :diabloti::diabloti: :shake::shake:za późno...już se poszła ...tera se poczekamy :shake: Wstawaj Qdłaczku :loveu:...czas na poszukiwania domeczku :loveu::loveu::loveu: Quote
Luzia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Alicja']:shake::shake:za późno...już se poszła ...tera se poczekamy :shake: Wstawaj Qdłaczku :loveu:...czas na poszukiwania domeczku :loveu::loveu::loveu: Gdzie poszłam :razz: Byłam na spacerQ z piesami. Telefon wykonany :p Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Gdzie poszłam :razz: Byłam na spacerQ z piesami. Telefon wykonany :p ;)...potwierdzam ...wiadomości wielce budujące :cool2:...teraz czekamy do piątku :razz: Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='lolka75']czy cos sie kroi:kciuki:?? się kroi .....i najważniejsze ze będzie wiadomo już niedługo ;) Quote
agbar Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 to ja se zacisne jeszcze tego nosa..widze ze to dziala:diabloti: Quote
agaciaaa Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 No to trzymam kciukasy :kciuki: byle nie za długo :razz: Quote
Luzia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 agaciaaa napisał(a):No to trzymam kciukasy :kciuki: byle nie za długo :razz: Jak dobrze pujdzie to w piątek będzie już co nieco wiadomo :p Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Jak dobrze pujdzie to w piątek będzie już co nieco wiadomo :p ja to na 99,9% już mam swojego typa ;) teraz tylko myślę i myślę ...czasem mi to jeszcze wychodzi :evil_lol: Quote
Luzia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Alicja']ja to na 99,9% już mam swojego typa ;) teraz tylko myślę i myślę ...czasem mi to jeszcze wychodzi :evil_lol: Jakiego? :razz: Heh mi to się rzadko zdarza :evilbat: Quote
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Jakiego? :razz: Heh mi to się rzadko zdarza :evilbat: aaaaa fajnego ;) dzwoniłam do Magdy , zdążyłam zanim weszła do Skarbówki ;) Quote
Luzia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Alicja']aaaaa fajnego ;) dzwoniłam do Magdy , zdążyłam zanim weszła do Skarbówki ;) To widzę że wieści szybko się rozchodzą :p Quote
Luzia Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 To może ja podam namiary inne na siebie żeby nie było :evil_lol: GG. 570 17 17 Telefon jak już pisałam 603-061-476 Skype--> luziek250 W razie pytań proszę pisać dzwonić czy co tam jeszcze ;] Quote
Selket Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Nie no będą jajka..na stówę będą te jajka :cry: Quote
Recommended Posts